Ablasının biri avukat biri de diş hekimi. Avukat olan ablası iki kardeşide yönetiyor. Çok zenginler sevgilimin elinde para altında bmw geziyor. Geleceği parlak mimarlık okuyor.
Çocukken hep ablalarıyla vakit geçirmiş arkadaş gibi büyümüşler, birbirlerine çok bağlılar.
Kıskanç falan değil ablaları çok açık giyinen tipler ablalarım gibi giyin diyor hatta.
Tek kötü yanı ablalarına fazla düşkün. Napmalıyım?
Çocukken hep ablalarıyla vakit geçirmiş arkadaş gibi büyümüşler, birbirlerine çok bağlılar.
Kıskanç falan değil ablaları çok açık giyinen tipler ablalarım gibi giyin diyor hatta.
Tek kötü yanı ablalarına fazla düşkün. Napmalıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
onların yaşam bicim öyledir. Onlar öyle yetişmişler sen onlar gibi olamaz onlarda da senin gibi olamazlar.
Anlattıklarına göre aileleri zenginmiş fakat kendi ayakları üzerinde durarak okumuşlar.
Benim ailem memur ben de kendi ayaklarım üzerinde durarak okudum
tamam ama her insanın yaşama tarzı farklıdır. Onların bir yerden geliri vardır senin yoktur. öyle düşünebilirsin.
ablalarina düşkün olması gayet güzel bence
Bence de çok güzel bir şey fakat korkuyorum ablalarından sevgilim onlar gibi olmamı istiyor. Fakat yaşam tarzı olarak falan çok farklıyız
korkunu anladım. korkma ya kimse gibi olmak zorunda değilsin ve sadece sevgilin sonuçta. seni sen olarak sevmiş
Soğut aralarını işte.
Seni yer o görümceler fjf
Aslında çok modernler bir gün akşam yemeğine gitmiştik çok elitler ama kardeşlerini ellerinden alırsam beni yiyebilirler😁
Nfdjdj yok be şaka yapıyorum gjf iyi olursan onlara karşı sana bütün benlikleriyle iyi olacaklarını düşünüyorum
Fakir misin meslek ne snin
Öğrenciyim?
Fakirmisij ne okuon
Ben de mimarlik. Ailem memurdu memur bi ailenin çocuğuyum onlara göre durumum az tabikide.
Sevgilim küçük bir şehirde büyümüş. Ailesi zamanında o şehrin vergi rekortmeniymiş.
Sevgilinin evi dizilsrdeki gibimi
Hayır tabikide
Konu fakirlik ya da zenginlik değil bence sevgilimin ablalarına fazla düşkün olması onlara bağlılığı
Oyle deme. Zengin kizlar simarik olur. Görümcelerin seni ezebilir diye sordum fakir vs
Ayn knk baya zenginler ve bu durumdan korkuyorum bende. Ikisinin de altinda Mercedes, rahatlarina düşkün kızlar. Yemeğe gittik çantaları ayakkabıları full markaydı
Sevgilinde egoludur sana onlar gibi giyin demis keske agzinin payini verseydin marka giyinince insan olunuyo saniyolar
Böyle devam ederse ayrilcam sanırım. Onların yaninda rahat edemiyorum. Anneleri çok naif biri ama kızlar annelerini de susturuyo.
Dış görünüş onlar içn çok önemliymiş bana gülerek sey diyorlar biz kardesimize dedik kapalı biriyle birlikte olursan bizi unutacaksın diye
Ne kdr ayrimci insanlar ya paralari var diye bi bok saniyolar kendilerini geberince onlarda kopegin isedigi sictigi toprak altina gircek halbuku hayatimin en muhim kurali zengin zubbelerden uzak durmaktir
Sevgilimi seviyorum fakat ailesi çok problem ondan dolayı bi süre daha idare edip olmazsa ayrılmak
nedense ablalarım gibi giyin lafı irite etti beni.
Giyim konusunda onlar sana yardımcı olur onların tarzını ben çok beğeniyorum falan dedi
Hayır yani zevkler tartışılmaz istediğin gibi giyinirsin. Beğenmiyorsa ablaları seçsin 1 tane onunla devam etsin yoluna.
Bu hiç iyi değil 😑
Başkası için karekterini bozma yok ver gitsin