Aşk İlişkileri Flört neden bir anda kanka der? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor sevgilisi yok flörttük ama kanka ayağı çekmeye başladı. neden olabilir? Güncellemeler+1 yıl bazen aşkım bazen kanka diyorr Flört neden bir anda kanka der? Cevapla Flört Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
byparis Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. fiziğini görüp beğnmediğinden diyordur ya da istediğini alamadığından ) 0 5 Yorumla Soran +1 yıl yok görmedi Yorumla byparis +1 yıl demekki tad alamamış ) Yorumla Soran +1 yıl ne ) Yorumla byparis +1 yıl demekki sende istediğini bulamadı cinsel yaklaşımı oldu mu olduysa geri çevirdi isen ondandır ) Yorumla Soran +1 yıl peki sağol Yorumla
Pandamsı_642 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Çekiniyordur bence ilk adımı senden bekliyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl hayır ya önceden gayet flörtleşiyoduk kanka demeye başladı ama yine samimiyiz Yorumla Pandamsı_642 +1 yıl Başka birini buldu o zaman Yorumla Pandamsı_642 +1 yıl Bir sorunlu birine benziyor gibi geldi bana Yorumla Soran +1 yıl peki Yorumla
SiyahNeftt Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sen git ben gitmeyeyim diye 0 3 Yorumla Soran +1 yıl o ne demek Yorumla SiyahNeftt +1 yıl Ergen işte ya anla Yorumla Soran +1 yıl peki Yorumla
BillGaste Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Ağzından kaçmıştır 1 5 Yorumla Soran +1 yıl yok 2 kere kanka dedi. sonra aşkım dedi. sonra çok kötü bir arkadaşım ben falan dedi. anlamıyorum Yorumla BillGaste +1 yıl Demek senden sıkıldı, soğuman için diyor. Yorumla Soran +1 yıl ya ama hiç sıkılmış gibi değil birazdan oyun oynıcaz beraber Yorumla BillGaste +1 yıl Flörtlükten sıkılmıştır, arkadaş takılmak istiyordr Yorumla Soran +1 yıl mantıklı Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Yeni flört bulmuş 1 1 Yorumla Soran +1 yıl of mantıklı evet Yorumla
beneecem Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl sende knk de şaşırır 1 3 Yorumla Soran +1 yıl ya bu sefer kesin knk oluruz ama.( Yorumla beneecem +1 yıl zaten istese knk deme çok meraklı gözükme o sana adım atar Yorumla Soran +1 yıl ha tamam sağol Yorumla
eazylover Takip Et Master Yaş: 26 , eic 45% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sen umutlanma diye 1 1 Yorumla Soran +1 yıl ama flörttük zaten bir anda kanka demeye başladı Yorumla
qizmo Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Panıkler yadaaaa dener 0 5 Yorumla Soran +1 yıl ne anlamadım Yorumla qizmo +1 yıl Ya korkmuştur flort etmekten ondan kanka demıstır ya da denemek ıcın demıstır Yorumla Soran +1 yıl ya yok flörtleşiyoduk önceden korkmaz Yorumla qizmo +1 yıl Sende kanka de baktın hala kanka diyor sana umursama Yorumla Soran +1 yıl tamamdır teşekkürler Yorumla
Kaan6565zz Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Fotonu gördü mü 0 6 Yorumla Soran +1 yıl hayır niye Yorumla Kaan6565zz +1 yıl Fotonu görüp beğenmezse kanka diyeceğini düşündüm. O zaman sal bence o çocuğu ondan birşey olmaz. Yorumla Soran +1 yıl hm peki Yorumla Kaan6565zz +1 yıl O zaman ruhsal sorunları olabilir Yorumla Soran +1 yıl ya yok sdklfnskldgnjsdfgd Yorumla Kaan6565zz +1 yıl Şaka yapıyorum anonim kız. Psmspsrodope Yorumla
Snaper111 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Flörtlük aşkın noktasıdır o nokta sağlam olmali 0 3 Yorumla Soran +1 yıl nasıl yani Yorumla Snaper111 +1 yıl Sadakatsizlige gelemem yoksa katil olurum herhalde Yorumla Soran +1 yıl peki Yorumla
Meynard Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Çünkü hevesi bitti 1 1 Yorumla Soran +1 yıl ya çok ilgili aslında ama arkadaş falan diyo Yorumla
Anonimmbirisiii Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Taktik uyguluyor p*ç 0 5 Yorumla Soran +1 yıl ne taktiği Yorumla Anonimmbirisiii +1 yıl Taktik iştee Yorumla Soran +1 yıl aşık etmek için mi bu Yorumla Anonimmbirisiii +1 yıl Oynatmak için bağlamak için aşık etmek için vs vs taktik işte bi çok nedeni olabilir Yorumla Soran +1 yıl anladım sağol Yorumla
swuut80 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Seni istemiyor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl hayır gayet ilgili ama yakın arkadaş gibi Yorumla swuut80 +1 yıl Kızım kanka diyorsa ben seni kanka olarak görüyorum boşver bu ayakları diyordur sen salak mısın Yorumla Soran +1 yıl ya orospucocuğu bir bildiğim varda konuşuyorum dimi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
fiziğini görüp beğnmediğinden diyordur ya da istediğini alamadığından )
yok görmedi
demekki tad alamamış )
ne )
demekki sende istediğini bulamadı cinsel yaklaşımı oldu mu olduysa geri çevirdi isen ondandır )
peki sağol
Çekiniyordur bence ilk adımı senden bekliyor
hayır ya önceden gayet flörtleşiyoduk kanka demeye başladı ama yine samimiyiz
Başka birini buldu o zaman
Bir sorunlu birine benziyor gibi geldi bana
peki
Sen git ben gitmeyeyim diye
o ne demek
Ergen işte ya anla
peki
Ağzından kaçmıştır
yok 2 kere kanka dedi. sonra aşkım dedi. sonra çok kötü bir arkadaşım ben falan dedi. anlamıyorum
Demek senden sıkıldı, soğuman için diyor.
ya ama hiç sıkılmış gibi değil birazdan oyun oynıcaz beraber
Flörtlükten sıkılmıştır, arkadaş takılmak istiyordr
mantıklı
Yeni flört bulmuş
of mantıklı evet
sende knk de şaşırır
ya bu sefer kesin knk oluruz ama.(
zaten istese knk deme çok meraklı gözükme o sana adım atar
ha tamam sağol
Sen umutlanma diye
ama flörttük zaten bir anda kanka demeye başladı
Panıkler yadaaaa dener
ne anlamadım
Ya korkmuştur flort etmekten ondan kanka demıstır ya da denemek ıcın demıstır
ya yok flörtleşiyoduk önceden korkmaz
Sende kanka de baktın hala kanka diyor sana umursama
tamamdır teşekkürler
Fotonu gördü mü
hayır niye
Fotonu görüp beğenmezse kanka diyeceğini düşündüm. O zaman sal bence o çocuğu ondan birşey olmaz.
hm peki
O zaman ruhsal sorunları olabilir
ya yok sdklfnskldgnjsdfgd
Şaka yapıyorum anonim kız. Psmspsrodope
Flörtlük aşkın noktasıdır o nokta sağlam olmali
nasıl yani
Sadakatsizlige gelemem yoksa katil olurum herhalde
peki
Çünkü hevesi bitti
ya çok ilgili aslında ama arkadaş falan diyo
Taktik uyguluyor p*ç
ne taktiği
Taktik iştee
aşık etmek için mi bu
Oynatmak için bağlamak için aşık etmek için vs vs taktik işte bi çok nedeni olabilir
anladım sağol
Seni istemiyor
hayır gayet ilgili ama yakın arkadaş gibi
Kızım kanka diyorsa ben seni kanka olarak görüyorum boşver bu ayakları diyordur sen salak mısın
ya orospucocuğu bir bildiğim varda konuşuyorum dimi