Baba parası dışında nesi var?
Ayrıca o parayı da size YEDİRMEZLER.
Adam resmen kullanıp atıyor. Para da koparamıyorlar.
Bunu bile bile neden birlikte oluyorsunuz?🤔
Ayrıca o parayı da size YEDİRMEZLER.
Adam resmen kullanıp atıyor. Para da koparamıyorlar.
Bunu bile bile neden birlikte oluyorsunuz?🤔
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Güzel Abicim , kızlar neden böylesiniz diyip genellemesen allaa sen rica edicem
%90 ı bırakıp %10 nu mu konuşalım.
Bugün 10 kızdan 9 u Sabancıyla takılmak için her şeyini verir. Kalan 1 kişinin nesini konuşuyum
%90 büyük iddia nerde o kızlar ben niye görmedm
ya da hiç tartışmycm boşver
Sen göremezsin. Kadınlarla mi flört ediyon nerden bilecen
Burjuva ailesine gelin gidenler de kendileri gibidir açları aileye almazlar 🤣🤣
Almazlar. Ama bu kızlar neyin kafasını yaşıyor da bu adamın altına yatıyor. Adam kullanıp şutlayacak.
Banane ne yaparlarsa yapsınlar 🤣
Günümüz kızlarının %90 ı paranın köpeği olmuş.
Yaptıramayacagın hicbi şey yok. Tepe tepe kullan
Biraz karakter meselesi işte.
Ama hepsi için geçerli değil elbette 😊
İlla yedirirler canım. En azından lüks bir mekana götürmesi bile o tarz kızlar için yetiyordur. Ama sırf bunun için kullanılmak mallık zaten
Tamam lüks bi mekana gittin diyelim. 3 saat oturdun. SONRA?
Hayır ne değişti yani
İşte anlık iyi hissetmek için kendilerini kullandırtıyorlar. Ya da etrafındakilere hava atmak için olabilir. Bakın ben şöyle zengin biriyle oldum diye
Beni Sabancı siikti. Bunu diyecek bizde tamam diyip alkışlayacaz
Alkışlarlar valla ben bugün salça ekmek yedim desen kıskanacak insanlar var😂
Kıskanmak için bahane mi arıyorlar.
Onu bilmem de, bu ülkedeki kızlar cidden midemi bulandırıyor. Bu kadar iğrenç karakter arada çıkıyor desem değil. Kadinlarin %80-90 ınından tiksiniyorum.
Aşırı genelleme yapıyosun. Bir de feministlere laf edersiniz. Feminist olduğum halde erkeklerden nefret ediyorum gibi bi cümle asla kurmadım. Kişiliğin cinsiyetle alakası yok. Para için kadınlarla olan erkekler az mı sanıyosun
Elbet vardır. Ama kadınlarda bahsettiğim şey sadece para değil. Kadınlarin MAYASI hoşuma gitmiyor.
Çünkü günümüzde her kadın menfaatinin, çıkarının peşinde. Erkeksen ve APTAL değilsen hiçbir kadın senin yanında babasının hayrına durmaz. Bunu bilirsin. Kadınlar ÇIKARINA UYGUN erkeği arıyor, bulunca da adını "aşk" koyup kendini masum ve duygusal gösteriyor.
Mesela bana gelip aşık olduğunu söyleyince içimden "hadi lan ordan" diyorum. Benim tipim çok sağlamdır. Bunun farkındayım. Sevabına mi bana aşık oldun. Zenginlik görse yine aynı cümleyi kuracak. AMA BENDEN ALACAĞI BİŞEY YOKSA?
AYNI KİŞİ bırak aşkı, seni insandan bile saymaz. Kadınlar inanılmaz "faydacı" ama 1 delik beni ikna etmeye yetmiyor. Yemiyoruz. Yedirecek kadın da anasından doğmadı : ))
Herkes çıkarına göre ilişki kuruyor genelde zaten. Erkekler de güzel kızlara kayıyor hep
Ama günün sonunda erkek ve kadının imajı neden farklı?
Erkekler düz ve basit.
Kadinlar karmaşık çözülmesi zor gibi YALAN imajlar çiziliyor.
Erkeğin "aklı fikri bel altında"
Kadının aklı fikri NERDE? : )
Yani günün sonunda, erkek KARALANIRKEN
Kadın neden allanıp pullanıyor?
İstedikleri kadar temize çıkarsınlar ben HEPSİNIN ne book olduğunu biliyorum. Kimse bana genelleme yapma hikayesi anlatmasın. Genelleme yapıyorum, GENELI BÖYLE. Devir de böyle.
Kadın dediğin benim için artık sabıkalıdır. Bu imajı silmek için benle olan 1 milyon takla atıp beni ikna etmeli. Ya da soluğu başka adreste alsın
Kadınlar sana ne yaptı bilmiyorum ama erkekler mi saydam ahaha komikmiş. Kız tavlamak için şekilden şekle giriyor çoğu. Her iki taraf için de bunlar yanlış. Sen de çok genelleme yapıyorsun. Hala cinseyle alakası olmayan kişiliğe bağlı olan şeyler bunlar
Genelleme yapıyosun dedin.
Sonra da erkekler kız tavlamak için şekilden şekle giriyor dedin.
Ben girmiyorum mesela.
Benimki genelleme de, Seninki ne?
Kimseye böyle bir şey dememişimdir ama sana söyledim. Çünkü senin anladığın dilden konuştum. Belki biraz empati sahibi olursun diye. Sonuç olarak da hiç hoşuna gitmemiz bu durum.
Gitmemiş
Mal çünkü
Ben malsınız dediğim zaman kabul etmiyorlar.
Ama mal
Para sonuçta