yaklasık 1 yildir cikioruz ve geçenlerde ona lezbiyen olduğumu söyledim o da bana hayır değilsin dedi neden böyle dedi bilmiyorum ama cok üzüldüm bn lezbiyen olmak istiyorum artık biseksüel olmak istemiyorum yeter artık bu zalim dünya zaten beni hic bi arkadasiyla tanıstırmadi yoksa onlara asik olmayayım diye mi biraz ayran gönüllüyüm de hehe nese ben lezbiyenim diye itiraz edince tamam of sus lezbiyensin dedi niye sinirlendi
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
@radioact benim bu kankam da lez
Selamımı söyle seni uçursun 😂
aleyküm selam napalm
Bul iştee yaz ona
O da lez
Doğanın kanunları diye bir şey. O yüzden LGBT`ye hayır.
doğanın kanununu seveyim senin dediğinden bana ne kız arkadaşını çalmamdan korkuosan söyleyebilirsin
Aslında evet. Etrafımızdaki herkes LGBT`yi yayıyor ve senin gibi doğuştan öyle hormon falan problemleri olmayanlar bile ben lezbiyenim diyor. Böyle giderse bütün erkekler gey , kadınlar lez olacak. Bunun diğer heteroseksüellere faydası ne söyler misin?
sizin gibiler cogalmıxaj hepimiz ölücez heyvanlar mutlu mutlu yasicaklar doğa kurtulacak simdi git kösede ağla istediğim kisiyle cıkıom diye
Baştan ölmek istiyorsan git kendin öl. Yahu bari yapıyorsunuz diğerlerine yaymayın be. Sizin gibileri idam ettirmek lazım.
yo istediğimi yaparım duvarı yumruklayabilirain kız kızla cıkıo diye annen altımda canım 😘
Ulan karşıma çıkma yoksa seni bizzat ben s*kicem hem de inlete inlete
annene veriyorum canim o olduğum yeri söyler gel sıkıysa dene 🙄
Lan s*ktir git. Yazık senin anne babana. Döl israfı. Sperm israfı.
spermi sen mi üretion da israf diyon lan, babam gayet memnun benden lezbiyen olduğumu da bilio ağlaaa
Senin babanın ensesi baya şişmiş o zaman çünkü bu denmekle olmuyor. Hormonal bozukluğun yoksa ve bunu yapıyorsan sapıksın sen sapık!
bu yüzden seni kimse sevmiyor biraz yakısıklı olmayı dene belki o zaman hayatta bi sansın olur 🙄
Ben genel olarak insanlardan hoşlanmam ve muhatap da olmam. O yüzden yakışıklı olmak gibi bir derdim de yok. Yalnız yaşarım , yalnız zaman geçiririm ama bunun nedeni sadece insanlardan pek hazetmem o yüzden. Ve sen onlardan daha kötüsün ve daha sapıksın!
awww aro ace misin yoksa bana güvenip açıldığın için sağ ol artık sen de bizden birisin
Ben sizden biri falan değilim genel olarak insanları sevmem... O yüzden kimseye de kendimi beğendirmek zorunda değilim
heteroseksüellik de lgbtye girio moron adam
Ne? Bu güne kadar duyduğum en saçma şey. Heteroseksüellik herkeste var bu LGBT`ye falan dahil değil. Ayrıca ben sadece yalnız olmayı tercih ediyorum ötesi yok. Çünkü insanları sevmem , onlarla konuşmam. Kitap okurum sadece. Kitap kurdu falan da değilim yanlış söylemiş olmayayım. Sadece evde en fazla video oyunu oynar ya da kitap okurum. Kitaplar sohbet etmeyi insanlardan daha iyi becerir.
Bu olmak istiyorum denilince olunabilir bir şey değil.
onun gözünde olmak istiyorum anlamında dedim
Allah oyle istemistir canım allah yazmadan hicbirsey olmaz biraz imanli olsaniz hersey cozulcek
allah öyle istemistie nedir ya ben senin yalan yanlıs kader anlayısına baslıcam ha Allah yok bi kere burda konu ben ve sevgilim
Sevgilinin ya
Oha kufurler sansurleniyo
he valla cok imanli site
Bosa değil hicbirsey zanim sende imanli ol
hemen namaza baslıorum tesejjürler canim kız arkadasım da lezbiyen artık cifte namaz kılıoz
Allah kabul etsin
Demek ki değilsin
hayır öyleyim sevgilim beni öyle görmüyor
Olursun
adaaam sağ ol canim