Kaçarak evlenen, eşiyle yaş farkı olan biri var mı? Şu an görüşlerine çok ihtiyacım var. Zor bir zamandan geçiyorum.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kaçarak evlenenler genelde mutsuz olur. Eee anne baba rızası önemli tabii
var kardesim köpek gibi pisman yuzde 90 sende oyle olursun
Pişman olma sebebi ne peki. Mutsuz bir evliligi olması mı, ailesi ile arasının bozulması mı?
hepside sectigin adama dikkat edecen kim olursa olsun ailen icin degismiycen sizde beyin yok duygunuzun pesine takilip gidionuz
Durduk yere tanımadığı insana beyinsiz diyerek burda esas beyinsizliği kanıtlayan kardeşim, sana yalnızca gülüyorum..
sen düsundugunu yap 2 3 seneye kalmaz belki görursun beyinsiz😀banane a. k cokta ikime
Kaçarak evlendim 1 yas fark var
Ailen vermek istemedi büyük ihtimal o yüzden kaçtın değil mi?
Evet... doğuya kiz vermem dedi uzak dedi tanımıyoruz dedi ole iste ama iyiz 1 ay icinde barıştık hemen
İnstagram kullanıyorsan konuşabilir miyiz lütfenn
Buraya yaz.. pisman olmadim iyiki dedim ama tavsiye edermiyim etmem niye benim şansıma iyi biri başkasına kötü çıkar yari yolda bırakır eşinle kavga etsen gitcek bir yerin yok ailene sirt dönme ikna edene kadar cabalayin
İnan ki çabaladık. 1.5 hafta önce kaçma girişiminde bulunduk. Telefonu kapatmadım aptal gibi arayınca bizi kandırdılar. Söz vereceğim dediler. Sağlığımız kötü 112 aradık diye beni kandırdılar vicdan yaptım sevgilime dönelim dedim ve döndük. O da kaçmadı adam gibi dikildi babamın karşısına asla da saygıda kusur da etmedi. 2 gün sonra karar değiştirdiler, bana ayrıl dediler. Ayrıldık dedim ama şu an evde aşırı baskı var bana. Sevgilim yasaktan sonra 17 mayısta alacağım seni gidelim diyor. Gerçekten harika biri ve birbirimizi çok seviyoruz. Kaçmayı düşünüyorum. Ama korkuyorum, aileme bişey olur Allah korusun üzüntüden, olmasa bile barışamayız diye. Bu arada ailemin istememe sebebi kültür farkı aynı sende oldugu gibi. Bir de yaş farkı...
Seninkilerin haberi var en azından ben kaçarken kime kaçtığımi bilmiyorlardi bile sırf kültür farkından dolayi ise saçma
Ama yok adam da düzgün biri değil ondan dolayi ise hakkılar
Çok iyi diyorsun gözünü karart kac... bir sey olmaz korkma zaten tetikdeler heran gideceksin diye kaç yaş var aranızda sen kac ysindasin o kac yasinda
13 yaş var aramızda ama annem ve babam da 10 yaş fark var bizi anlamaları lazım. Sana şunu da diyebilirim amacım kendimi övmek değil ama yaşımdan en az 10 yaş olgunum ve bugüne kadar hiç problemimiz olmadı yaş ve düşünce olarak, kafa yapımız uyuşuyor. Ben aleviyim o ise kürt.
En büyük korkum buydu, üzülüp sağlıklarının bozulması. Ama düşünüyorum ki insanların evlatları ölüyor, buna dayanıyorlar. Elbet üzülcekler ama mutluluğumu görünce önemli olmayacak.
Bak çiçeğim kürtler de şu var evlendin ve boşanmak yok... bizde boşanmak yok derler hepsi için diyemem geneli o kafa... kavga ettin ya veya artik sürdüremiyorsun boşanmak zor oluyor... neyse onu geç gül gibi geçinip gidersiniz... ailesi ile anlaşabilcekmisin esin neyse de aile cok sorunlu oluyor beni hala sevmezler anlaşamıyoruz her hareketim batıyor her hareketim ayib geliyor onlara
Ailesi de pırlanta gibiler inan ki.. Öyle anlayışlı öyle iyiler ki. Bu arada kurtlar ama böyle doğuda oturan çok sıkı ve törene uyan tiplerden değiller. Bilmesen anlamazsın yani. Ailesi de beni çok seviyor
Severler ondan degil ayak uydurman cok zor olur.. eğer adamdan eminsen kaç gitsin korkma bor şey olmaz biz hatlarimizi kırmıştık kimse ulasmaadi bize kimseyi duymadik ölesi daha iyi
Kac yıldır tanıyorsun bu adami
Bir de bu sefer telefonu kapatıp açmayı düşünmüyorum. Beni kandırmalarına izin vermeyeceğim.
Şimdi aşırı uzun zaman değil. Geçen sene tanıştık. Ama bu süreçte hem birbirimizi hem ailemizi çok iyi tanıdık. Kulağa kısa bir zaman gibi gelebilir ama biz sanki en başından birlikte gibiyiz. Çok seviyoruz birbirimizi.
Haberleri var en azindan kime gittiğine düğün yapmadan evlenme gelinlik giy kinani yap ömrünce icinde kalcak hep benim düğünüm olmadi hep gozlerim dolar... seviyorum düğün gerekmez deme aptallık etme düğünüm olsun altinini takin evine esya aldir.. yoksa kaçma inan her sey sevgi değil gencecik fidansin sanada alsinlar etsinler hakkındır en azından altınların senin garantin olur
Bende 1.5 yil tanidim
Buluşrunmu hic
Kesinlikle düğünümüz olacak. Bana her şeyin en güzelini yaptı zaten. Durumları da iyi kaçsak maddi yönden problem olamayacak. Bir süre resmi nikah yapmayacağız. Okulum var. Üniversite öğrencisiyim. Ve evet çok kez buluştuk.
Cok kez buluştuysan iyi az cok anlamışsındır nasil biri olduğunu senin korkun ailem kötu olur diye korkuyorsun hayir korkma blöf tür o... sen kac yasindasin peki insalkau merhaba 18 inden küçük değilsindir... hayir lütfen resmi nikah olmadan bir yere gitme aşkından öl yinede gitme o senin güvencen
Yok kısa bir süre bu yıl içinde olacak resmi nikah. 19 yaşındayım.
Bi de sunu merak ediyorum hatları kırdınız ya. Ailenle ilk ne zaman konuştun ve ne konuştun, ne dediler sana?
Tamam o kısa sureyi baba evinde bekle nolur gitme nikahsız bir yere bide 19 yaşındasın 22 ol ole evlen acelesi yok dimi... bekleyebilirsin daha iyi kararlar verirsin daha iyi ölçüp tartarsin hakkında hayırlısı olsun
Kırdık 1 ay oldu artık habee verelim dedik... telefon kulübesinden aradik esim konuştu ben degil o kendi annesini babasını aradı icleri rahatladı tabi ben arayamadım esimin ailesi bizimkileri aradı onlarında ole haberi oldu
Ne dedik biz iyiz ve mutluyuz siz de mutlu olun kızgınlığıniz gecince nerde olduğumuzu deriz dedik kayinvalidem her şeyiniz le kabul ettik bize adres verin hemen geliyoruz dedilee cok iyi oldu yani korktuğumuz gibi olmadi 2 aile nikah salonunda bulustuk nikahmiz kıyıldi eve gectik bu surede akrahalarimiz geldi kuranimizi okuduk toplandık bi araya baya baya düğün yemeği verdik
Sen gidince çok üzülmüşler mi peki?
Babam perişan oldu
Halbuki ben onun zulmünden kaçmistim.. evde hep kavga ederdi benle... ben seviyorum diyemedim icin kaçtım deseydim de vermezdi. ya neyse
Bizim de ayni şekilde. Biseyimi eksik etmez babam ama psikolojimi mahvetti tavırları ile üzülse de yapacak bişey yok o beni düşünmedi. Sevdiğimden ayırmaya kalktı. Sırf saçma kaideleri yüzünden. Beni düşünmeyeni ben de düşünmem. Hayat benim, yol benim. Kalbim kimi ve nereyi isterse ben oradayım.
Elbette ama iste nede olsa aile
Bak bazi sıkıntılar içindeyim
Ama gitcek bir ailem yok
He ailem le iyiz küskünlüğümüz yok ama nasıl diyim esim askere gitti babamlarda kaldim babam beni evden kovdu bole bir ailem var... sahib cikmazlar yani
Esimle iyim bazen olmuyor yapamıyorum alip basimi dinlemek istiyorum ama. Gitcek yerim yok
Bunlarida düşün ailene düşman olma
Yok zaten düşman olmam ama seviyorum ve onlar istemiyor diye vazgeçemem ki mutluluğumdan
Vazgeçme amcan dayin sözünü geçirebidigi bir aile büyüğünuz var mı o orta yolu bulsun esinin ailesi gelse tanissaniz belki sizinkiler yumuşar
Çok zor..
Aile büyüğünuz kim onun sözu dinlenir hani
Belli biri yok. Yani öyle arkamda duracak biri de yok babama hak verir hepsi. Ay yas farki ay kültür farki
Peki simdi ne düşünüyorsun
Kaçmayı🤣
Biraz bekle okulunu bitir
hayır. ama anlatmak istersen dinlerim
Kaçmam kaçırırım
Riskli bir tercih