Tam olarak nasıl oluyor?
Her şeyinizi mi götürülüyor yoksa sadece ihtiyaç olanları mı?
Bir de daha öncesinde ev falan tutuluyor mu yoksa gelişine mi oluyor?
Her şeyinizi mi götürülüyor yoksa sadece ihtiyaç olanları mı?
Bir de daha öncesinde ev falan tutuluyor mu yoksa gelişine mi oluyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Arkadaşım kaçtı aileler düşman gibi biseydi konuşmuyordu istemiyorlardı kız da arkadaşın da kaçtı işte bişey goturmuyon düğün falan yaptılar onlar ev ayarladilar eşya aldılar
Kim ev ayarladı
Erkek tarafı ev tutana kadar ailesinde kaldilar ayrı odada 1 ay içinde ev tutup düğün yaptılar
Bı sıkıntın mi var senin
Evet
Anlat istersen
Etrafimda var oyle bir kiz. 2 odali bir evde anne baba cocuk kopek kedi bide bu kiz var. Bilmem yeteronce aciklayici oldu mu
2 ailede karşı ailesiyle birlikte yaşamam
Kacmis oluyorsun maalesef nerden bilcen
Ben kaçarak evlendim pişmanım 3 sene oldu ozenilcek bisey değil yapılacak biseyde değil şu an mutsuzum
Seviyorum ama nasıl içime gömemilirim ki bunu
Evet bende severek kaçtım hata etmişim evlilik aşkı öldürüyor hele kacaraksa bi zaman sonra yapamadın şeyler boğazını buyumluyor ailesi seni alttan bakıyor çok kötü bisey kendi ailen yaninda olmicak doğum yaptığım zaman annem yanımda yoktu bu benim için çok kötü biseydi eşinin ailesi seni hep küçük gorucek kaçtığın için bedava gittiğin için akrabalar sana sürekli hava atacak onların düğünleri sözleri olucak kendi anneleri babaları yanlarında olucak tavsiye etmiyorum kaçtığım zaman düğün kına istemiyordum şimdi arkafaslarim hepsinin düğün fotoğraf görünce içim acıyor gelinlikle hic resmim dahi yok
İçinde kalanlar sadece düğün kına falan mı bunlar benim için çok önemli değil ki
Derdine ne oldu Allah aşkına ileride çok pişman olursun böyle bi düşüncen varsa yapma kendini yakma durduk yere
Niye yakiyim ki ben kötü olacağını düşünmüyorum başlarda zorlanırız belki
Hiç iyi olanı görmedim duymadım çevremde ne kadar öylesi varsa hepsi pişman insanlar tanıdığın gibi kalmaz sen aileni geride bırakıp onun kapısına gideceksin erkeklerin zihniyeti çok farklı çalışıyo dediğin gibi iyidir ama bi işe başlamadan önce en kötüsünü düşün ne olabilir ki diye öyle yap ne yapacaksan ne denir daha bilmiyorum hakkında hayırlısı olsun ama yapma bence üzülmeni istemem 🥹🙏🏻
Korkuyorum bende ama çok seviyorum napiyim
Ben nişan attım yani sevmek ne ki tapıyordum resmen kötü bi şeyden ayrılmadım onun yüzünden de bitmedi hala da atlatamıyorum ama şunu çok iyi öğrendim sevmek her zaman yetmiyo gerçekten yetmiyo yapma etme ben aile rızasıyla gittim dönecek yüzüm vardı bi gün gelmek istersen dönecek yüz de bulamazsın sev ama kendini de düşün
Kalbimde o varken nasıl başkasına variyim evleneceğim kişiye de günah bana da sen de unutamamışsın bende unutamam ki
Bekle zaman ver ailenden istesin seni neden acele ediyorsun ki hem unutamam diye bişey yok istediğinde yapamayacağın hiç bişey yok zaman tani biraz belki daha güzel olur daha mutlu olacağın şekilde olur
Peki biraz daha beklicem Allah yardımcımız olsun
Amin inşallah hayırlısı olur hakkında üzüleceğin şeyler yaşamazsın
kaç yaşındasın
neden kaçmayı düşünüyorsun
22 aileler karşı
bunu biraz açar mısın ne konuda karşı
Eski bir konudan ötürü düşmanlar
ailesi seni istiyor mu peki gelin olarak
Hayır
onlar seni kabul etmezse çok zorlanırsınız tek başınıza
Sonrasında düzelir
torun falan olursa öyle