Yakın arkadaşımı seviyorum, ne yapmam lazım?

Geçen yıl bu zamanlarda erkek arkadaşım vardı, 1 yıllık. Aramızda sorunlar vardı ama devam ediyordu bir şekilde. Aynı zamanda bir tane kız yakın arkadaşım vardı. Onunla da şaka olarak flört ediyorduk denebilir. Ama şaka yani. Onun da sevgilisi vardı zaten. Sonra ben onun evine gitmiştim bir gün. Alkol falan olunca şakasına öpüştük. Sonra karantina oldu. Ben yavaş yavaş yakın arkadaşıma düşmeye başladım. Sonra böyle devam etmez diyip sevgilime ara verelim dedim. Verdik. Ben bunu yakın arkadaşıma söyledim. Neden ayrıldın dedi? Ben de dedim ki işte senle bir şeyler olduğu için ayrıldım. O da keşke yapmasaydın ne alaka şimdi dedi. (Bu arada sevgilimle yakın arkadaşım da arkadaş. Aynı çevredeyiz) Senle aramızdakilerin bi geleceği yok dedi. Sonra da baya 5-6 ay sanki hiç aramızda böyle şeyler yaşanmamış gibi davrandı. Ben de onu seviyordum artık zaten. Ama hala konuşuyoruz sadece flörtöz şeyler yok. Ben çok üzülüyordum. Ama hep görüştüğümüz için unutamıyordum da. Geçenlerde de tekrar benimle flörtözce konuşmaya başladı. Ben de karşılık verdim. Baya ilerledi muhabbet. Sanırım sadece seksüel bir şeyler istiyor. Ama ben daha fazlasını da istiyorum. Üzülüyorum da ama seviniyorum da. Ne yapsam iyi? Not: detaylı anlatmadım ama kendi kendime gelin güvey olmadım.
Yakın arkadaşımı seviyorum, ne yapmam lazım?