bir erkeğin ilki olmak nasıl sizce? Ama bir erkeğin hiç sevgili olmamışsa büyük ihtomal tipsiz falandır o da var shdhsha 😂
Hiç sevgilisi olmamış
Daha önce ilişkisi olmuş erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben 26 yaşındayım ve bu zamana kadar sadece bir tane sevgilim oldu. Tipsiz olduğumu da düşünmüyorum. Sadece kriterlerimin yüksekliğinden dolayı bir kızı kolay kolay kendime layık görmüyorum hepsi bu... Ve sorunun cevabına gelirsek,
- Hiç sevgilisi olmamasının bir çok sebebi olabilir,
- Çok sevgilisi olmuş biri de daldan dala atladan bir kıza uzun süre bağlı kalamayan biride olabilir.
Demem o ki ilişkiler bir iş alanı değildir. Yani kişinin tecrübesine değil karakterine bakın...
Şimdi sevgilisi olmuş erkek var sevgilisiyle birlikte olmuş erkek var bence tecrübeli dediğin o ilişkiyi yaşamış kimsedir yoksa sevgilisi olup ta biç bişey yaşamamis olanlar da var yani 😊
Cevap
3Cevap
Hic sevgilisi olmamis erkek mi.. neyse hayal kurmayalim simdi.
La olm 😂😂😂
@aspirinbey ne la
Olur olur yeriz yeriz😂
Boşver anlamayacagin espriler
Şimdi tecrübe var tecrübe var.. öyle 30, 40 ,50 kişilik tecrübeli kaşarlaşmış adamı ben ne yapayım? Dimi.. 3,4 tecrübesi varsa ok sorun yapmam. Tecrübesiz olsada olurdu.
Bende zaten 3-4 tecrübesi olan ile hiç eline kız eli değmemiş erkeği karşılaştırıyorum , öyle zampara tipleri değil 😂😂
O zampara adamla evlensen zaten evden çıkar başka karılara gider. Alışmış insanı değiştiremezsin. Ayrıca o tür adamı alan kızdada iyi bi mide lazım..
Tamam 3-4 sevgilisi olmuş erkek mi hiç sevgilisi olmamış erkek mi? Hangisini tercih ederdin?
3,4 sevgilisi olanı tercih ederdim. Onlarda yaptığı hataları bende yapmasın. Ve neleri iyi yapabileceğini daha kesin bilir, canımı sıkmazdı
Aynen sanırım bende. Şu an bir çocuk var hiç sevgilisi olmamış. Konuşuyoruz ama biraz utangaç. Açıkçası korkuyorum ya.
Çekingen biri 23 yaşında ve tek sevgilisi olmamış. Çirkin değil ama bilemiyorum.
İyi huylu duruyor
Kadınlar için erkek sorun olmaz. Ama erkekler genelde dokunulmamış kadın sever :)
Bu arada kargoya gitmek yasak mı :)
Ne alaka tiple belki kendi istemedi sevgili yapmak
Sevgilisi olmamış kalpten sever çünkü ilkisindir
Ölü erkek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?