Ya geçen değişik bir şey başıma geldi. Eskiden karşıklı hoşlandığımız biri vardı. Bir kzı bana bu çocuğun soyadını sordu ama kızla yakın falan değilim. Sonra instası yokmuş dedi. Yarın olduğunda da o çocuğun en yakın arkadaşı istek attı. Kabul ettim. Sence o kız bilerek mi soruyor bana? Mesaj attı kız bana sadece o çocuğun soyadını sormak için
Bana neden soruyor ki saçmalık yani. Daha lisede en son gördüm. 2 yıl oldu. Bir de kız kalpler falan atıyo bilmiyorum hiç de oralı olmadım 3 dk sonra mesaja cevap verdim. Kalp gülücük atmadım
Yılanlar 🐍🐍 arkadaşı istek attı kabul ettim ama liseden zaten kckdldödlld Kız bir de kalp atıyo gülücük atıyo o çocuğu seviyorsan bana niye yazıcaksın yılann🐍🐍
Sosyal medyadan çevreden bu zamanda sosyal medyada çok oluyor pandemiden dolayı evde olduğumuz için ilişkiler oraya taşındı bi nevi sevgili değilde konuşup dertleşecek insan bulamıyoruz
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bir şey sorucam Ya geçen değişik bir şey başıma geldi. Eskiden karşıklı hoşlandığımız biri vardı. Bir kzı bana bu çocuğun soyadını sordu ama kızla yakın falan değilim. Sonra instası yokmuş dedi. Yarın olduğunda da o çocuğun en yakın arkadaşı erkek istek attı. Kabul ettim. Sence o kız bilerek mi soruyor bana? Mesaj attı kız bana sadece o çocuğun soyadını sormak için. Lise biteli 2 yıl oldu bu arada
Bir şey sorucam Ya geçen değişik bir şey başıma geldi. Eskiden karşıklı hoşlandığımız biri vardı. Bir kzı bana bu çocuğun soyadını sordu ama kızla yakın falan değilim. Sonra instası yokmuş dedi. Yarın olduğunda da o çocuğun en yakın arkadaşı erkek istek attı. Kabul ettim. Sence o kız bilerek mi soruyor bana? Mesaj attı kız bana sadece o çocuğun soyadını sormak için. Lise biteli 2 yıl oldu bu arada
ortak arkadaşlardan ama hıc gormedıım bırısı daha heycanlı sshddh ıstek atıyosun oda mesaj atıyo ztn
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya geçen değişik bir şey başıma geldi. Eskiden karşıklı hoşlandığımız biri vardı. Bir kzı bana bu çocuğun soyadını sordu ama kızla yakın falan değilim. Sonra instası yokmuş dedi. Yarın olduğunda da o çocuğun en yakın arkadaşı istek attı. Kabul ettim. Sence o kız bilerek mi soruyor bana?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hacı bulmak istersem çok zaman almaz ama bazen bir yara alırsın ve senelerce yalnız kalırsın 😂
Eskiden Platonik aşık olduğum kişi aklıma geldi 😂
Her yerde sevgili bulunur ama insan bulmak çok zor..
Bu çağın problemi
Can sikintisindan en ufacik ilgiye bile asik olanlar var sorun yok
İlgi severiz özellikle kızlar 😂
İlgi az olmus hatta ilgi ilgi ilgi olmali 😅
Ya geçen değişik bir şey başıma geldi. Eskiden karşıklı hoşlandığımız biri vardı. Bir kzı bana bu çocuğun soyadını sordu ama kızla yakın falan değilim. Sonra instası yokmuş dedi. Yarın olduğunda da o çocuğun en yakın arkadaşı istek attı. Kabul ettim. Sence o kız bilerek mi soruyor bana? Mesaj attı kız bana sadece o çocuğun soyadını sormak için
Ahahahah kizlar cok tehlikeli varliklar cidden senin hoslandigin cocuga goz koymus bence
Bana neden soruyor ki saçmalık yani. Daha lisede en son gördüm. 2 yıl oldu. Bir de kız kalpler falan atıyo bilmiyorum hiç de oralı olmadım 3 dk sonra mesaja cevap verdim. Kalp gülücük atmadım
Bence o cocukla samimi ve seni yokluyor sonra da o cocuga gidip yetistirecek yilann
Yılanlar 🐍🐍 arkadaşı istek attı kabul ettim ama liseden zaten kckdldödlld
Kız bir de kalp atıyo gülücük atıyo o çocuğu seviyorsan bana niye yazıcaksın yılann🐍🐍
Hahahahah sinsiii 🤪🤪 Goruldu at gec anlasin
Tamm yılanlar 🐍🐍 çok teşekkür ederim canım 🙂
Rica ederim kuzum gorusuruz :)
Sosyal medyadan çevreden bu zamanda sosyal medyada çok oluyor pandemiden dolayı evde olduğumuz için ilişkiler oraya taşındı bi nevi sevgili değilde konuşup dertleşecek insan bulamıyoruz
Bilerek soruyor gibi dışarıdan öyle görünüyor
Sence o kız mı seviyor yoksa sordurma falan mı bu
Sordurma gibime geldi bana
Çok kolay bu zamanda hoşlandığın birine açılıyorsun o kadar👍🏿
Ben zor olduğum için mi açılmıyorlar yaş oldu 20 kaldık evde
Zor derken çokmu alımlı güzelsin açılmaya mı korkuyorlar acaba 🤔
Doğal Kızıl dalgalı saçlıyım 169 boy 59 kilo. Beyaz Tenliyim çillerim yok gözlerim küçük. Bilmiyorum valla 😂😂
Albenisi olan bir hatuna benziyor dediklerin dolgun hatların var gibi 😉
Bence bilerek olmuş diye düşünüyorum bu kadar zaman sonra sorması sana istek gelmesi tesadüfe benzemiyor
Sence o kız mı seviyor yoksa neden ben
Kızda seviyor olabilir veya senden hoşlanıyor ve seni elde etmek istiyor olabilir
32 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgili bulamadım
ortak arkadaşlardan ama hıc gormedıım bırısı daha heycanlı sshddh ıstek atıyosun oda mesaj atıyo ztn
Ya geçen değişik bir şey başıma geldi. Eskiden karşıklı hoşlandığımız biri vardı. Bir kzı bana bu çocuğun soyadını sordu ama kızla yakın falan değilim. Sonra instası yokmuş dedi. Yarın olduğunda da o çocuğun en yakın arkadaşı istek attı. Kabul ettim. Sence o kız bilerek mi soruyor bana?
Mesaj attı kız bana sadece o çocuğun soyadını sormak için
bılerek tabı
Nasıl yani sence
cocugu o tavlıycak
O zman nedsn çocuğun en yakın arkadaşı o kızla konuştuktan sonra istek attı bana? Hemen yarın yani. Kızı anlayamadım zaten de
Valla benim de yok hahahah
Aaa ne tesadüf bende 20ye gireceğim tanışalım mı
Sosyal medyadan buluyor herkes.
Konusarak sohbet ederek
Sevgili sevgili olalı dünya yıkıldı
Bulamıyorum
Bulmuyoruz
Bulunuyor spontane