Sevdiğim adam asker bana evlenme teklifi edicek biliyorum napıcam çok zor bi karar ciddi düşünüyoruz annesi beni çok seviyor çok istiyor aileside biliyor bizimkiler şiddetle karşı napıcaaaam!!!😞😞 askerle evlenmek çok düşündürüyor
Senin sevgin çok önemli teklif ederse kabul et annengil ne düşünüyor sa düşünsün evlendikten sonra ailenle aran düzelir eminol ve reddeder sen karşındaki asker gururuna yediremez vurur kendini askeri ayakta tutan sevgisi ve sevdiği dir bu sözlerimi unutma notal
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben kendim teklif edeceğimm ama benden erkeci davranısrsa bilemiyorum işte onun nasıl biri olduğuna bağlı
Senmi teklif etcen sen bırak önce erkek etsin çok bakliycek olursan sen teklif edersin
@sonsuzadek92 hayır ben kendim etmek istiyorum
Bunu yapsa çok sevinirim en azından beni biraz da olsa o stresten kurtarmış olur. Sevgilim olduğu zaman duruma göre değerlendirme yapacağım. 😂😂
Kadınlara sorulmuş bir soruydu galiba ama 😀 bende cevaplamak istiyorum. Evet evet evettttttt derdim ben sonra da kucagına atlardım 😀
Tabii ki kaçarım. Yolds yürürken gözüne gelinlik vitrinleri takılan kadınlardan bile uzaklaşıyorum.
Kaç yıllık sevgili olduğuna göre değişir. Yılını dopdurmuş problemsiz birliktelikse kabul edilir.
Ben daha çok Ye, İç, Seviş taraftarıyım evlilik zıt bebeğem 😏
Kaçarım kesin ben ya off düşüncesi bile kötü hissettirdi
Teklif etsin öyle kaç varsa sevgilin
Yokk ki etsin bende kaçayım 😂
😅😅😅👍👍🌹🌹
Sevgilimle evlilik düşünmüyorsam neden sevgili olacağım ki
Sevdiğim adam asker bana evlenme teklifi edicek biliyorum napıcam çok zor bi karar ciddi düşünüyoruz annesi beni çok seviyor çok istiyor aileside biliyor bizimkiler şiddetle karşı napıcaaaam!!!😞😞 askerle evlenmek çok düşündürüyor
Senin sevgin çok önemli teklif ederse kabul et annengil ne düşünüyor sa düşünsün evlendikten sonra ailenle aran düzelir eminol ve reddeder sen karşındaki asker gururuna yediremez vurur kendini askeri ayakta tutan sevgisi ve sevdiği dir bu sözlerimi unutma notal
Bana çok düşkün haklısın zaten kabul edicem kimse umrumda değil!!! onu çok seviyorum:)
Allah yar ve yardımcın olsun işin zor 🤲 ama ne olursa olsun aileni karşına alma aileni dinle aile kutsaldır bir aile daha bulamazsın 😊
Aile mi hıh😏
Bak anne baba bulamazsın , sevgili eş aşk bunu bulursun sakın hataya düşme onların hayır duasını al bedduasını değil 🙂
... ii
Sen öyle bir kız değilsin zaten 👏
Evet
çat diye evlilik teklifi edilmesi doğru değil bence önce bana bi sorsun:d
Acele bi kararsa kabul etmem
Sevgilim yok ki 😀😀😀
Kaçarsa hayallerim suya düşer
E der demez kimse kaçmaz niye kaçsın
Kabul ederdim