sevgilim 18 yaşında bende 18e yeni girdim 1.5 yıldır sevgiliyiz sevgilim 2 ay önce cezaevine girdi ceza süresi 3 yıl 2 ay sonra kadar hiç evlilik mevzusu yoktu ikimizinde evlenmek gibi bi derdi yoktu sonra cezaevine girdikten sonra bi anda evlenelim diye tutturdu hayat çok kısaymış daralıyorum hayatıöda bari güxel bi şey olsun falan diye bende onu çok seviyorum kabul ettim belgeleri falan ayarlayınca cezaevinde evlenebiliyormuşuz öyle hiç bir zaman evleniyimde kocaman bir düğünüm olsun diyn bir kız değildim zaten süğün falan olmuycak olması umrumda değil neyse kabul ettim ama korkmuyor değilim napıcağım bilmiyorum hep 30umdan sonra evlenirim diye düşünmüştüm ve hani 3 yıl beklemek zaten çok zorken bide evli bir şekilde bekliyfem yanlış anlaşılmasın asla aldatmazdım onuda üzmek istemiyorum çok seviyorum ama çok gerginim siz olsanız kabul eder miydiniz birde neden bir anda evlenmek istedi anlamadım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBöyle bir teklifi kabul edecek kadar aptal olmadım daha sanırım. Sizde kabul etmeyin, ikinizde daha çok küçüKSünüz evlilik sorumluluk ister... yaşlarınız daha 18, bari bekleyin ceza evinden çıktıktan sonra evlenin. Neden bir anda evlenmek istediği de ortada... ceza evine girmeden önce kolun sallaya sallaya dolaşabilir ve istediğiyle evlenebilirdi şimdi ceza evinden dolayı sabıkalı ve kimse ceza evine girip çıkmış biri ile evlenmek istemez. Tek seçeneği sizsiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHayır kabul etmezdim. Birincisi senin için ve onun için yaşınız çok küçük. On yedi yaşına kadar mahlallede top oynuyordum ben. Zamanla hayata bakışınız değişecek daha yeni çocukluktan cikmissiniz. İkincisi sevgilin hapishanede kendini yalnız hissettiği için muhtemelen böyle birşey dedi. Askerde, hapiste olur bu durum normaldir de sen nasıl kabul ettin anlamıyorum. Ucuncusu nedenini bilemem ama onsekiz yaşında hapse girmiş biri benim. cocugumun babası ölsün istemem.
04 Yorumla
Soran+1 yılyani normalde evlenmek istemiyor mu
Soran+1 yılçocuk düşünmüyoruz fakat gerçekten öldürülür mü orda o kadar gardiyan var
Soran+1 yılölmesini kaldıramam
- +1 yıl
Hayır yanlış olmuş olsun istemem demek istedim. Yani hapse girmiş biri çocuğumun babası olsun istemem otomatik sözlük öyle yazmış... Ben hapisteki psikoloji ile evlenmek istediğini düşünüyorum. Şu an sen ona zor gununde yanindasin seni seviyor olabilir ama evlilik başka bir karar
18 yaşındasın zerre kadar aklın varsa o kişiden uzaklaş. Haa 3 yıl beklerim madde bağımlılığı üstünden atar tedavi olur sonra düzgün maaş iş bulur o zaman... 21 yaşında çıkacak üniversite falan gibi düşüncesi yok eee bir de memur falan da olamaz. Sahi ne iş yapacak nasıl bakacak? Aklın varsa o kişiyi unut. Abi tavsiyesi
02 Yorumla
Soran+1 yılüniversite okuycak
- +1 yıl
2 yıllık bölümler çöp sağlık hariç. Uyuşturucu kullananlar derslerin iyi olduğunu da düşünmüyorum açıkçası. Yaşı 21 olacak ee dersler bilgiler? Tek yılda kazandı yaş oldu 22 okuyacak 4 yıl daha yaş oldu 26. Peki 8 yıl bekleyecek misin kafadan? Bide üstüne para kazanıp biriktirme falan filan? Azıcık mantık kullan o kişiden yar falan olmaz haa madde bırakırsa belki kaç kişiden kaçı bırakır bilemem. Kimse düşmesin de
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılCahilce girişilmiş hareketler bunlar hep. 18 yaşından bahsediyorsun adam ergin olduğu gibi cezaevine girmiş bide yani bu yaş da ne gerek var kendiniz başınızın çaresine bakamıyorsnz evlenip ne yapacaksınız marifet üremek mi yani başı sonu komple yanlış genede sen bilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılsuçu benim için önemli bşr suç değil çocuk yapmak gibi bir niyetimizde yok sadece yanında olmak istiyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
22Cevap
Ne tuhafsın ya Sennn sevgilin uyuşturcu kullanıyor sağlıklı san düşünmüyor belli sen de evlenelim demişsin kabul etmişsin bence iyi düşün taşın sevgilini hiç uyuşturucu kullanmaktan vaz geçirmedin mi bi de ağır suç değil normal diyorsun sen de bence normal değilsin en iyisi evlenin 2 anormal
12 Yorumla
Soran+1 yıluyuşturucu kullanması onu kötü biri yapmıyor
+1 yılUyuşturucu ticaretinden girmis olsaydı eğer 3 yıl degil 15 yıl alırdı. Dedigin gibi kullanmakdan girmis. Direk evlenme. Amatemde tedavisini görsün. Kesinlikle iyi birsey degil uyusturucu. Ve o kriz anında hicbirsey gözü görmez. Sevgi, aşk biryere koy. Bu senin gelecegin.. Şu an yapacagın yanlis bir adım, gelecegini etkiler.
Lutfen saglıkla düsün. Ve ailenin rızasını almadan evlenme. Sonra pismanlık duyup aslaa üzülmeni istemem.03 Yorumla
Soran+1 yılailem asla onay vermez :(
Soran+1 yılyani mantıklı olan dediğin gibi
- +1 yıl
Kesinlikle oyle. Bana özelden yaz istersen. O seyden kurtulmak cok cok zor.. ama gercekten isterse basarabilir
Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. Simdiki yaşin veya aklın belki ermez
Herkes farklı birsey söyler.
Ki eğer ona güveniyorsan ve seviyorsan o çıktıktan sonra nasil biri olduğuna bağlı onla evlen tavsiye
Ondan önce yaparsan yaniş olur. Başka biri olur bilemezsin.
Ama söz ver sadece kendisine senin onunla olduğunu bilsin sonra uzaktan izle02 Yorumla
Soran+1 yılya destek olmak istiyorum onu üzmek istemiyoeum yoksa mantıklı olan öyle bende biliyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılCezaaevine girene kadar evlilik düşüncesiii yoktuu çünkü istediğiyle evlenebilirdiii ama cezavine girince kendisi artık bir sabıkalı ve sabıka kaydından dolayı çoğuuu kişi onunla evlenmeyeceğini bildiği için bari eldekiniii kaybetmiyim diyerek size bunaldım darlandım hayat kısa gibiisinden blöf yapmış. Yani göz göre göre ya kendini ateşe atıp yanacaksın
ya da yanmamak için ateşten kaçacaksınn. Senin kararın ama her ne olursa olsun sabıka kaydı olan birisiyle evliliğe olumlu bakmıyorum..00 Yorumla Akıllı ol o şimdi orda abazalıktan duvara tırmanıyor kendini yakma evlilik öyle basit değil ciddi madem 3 yıl beklesen bi şey olöaz çıkınca işini bulur. Düzenini kırar evlenirsin iz
34 Yorumla
Soran+1 yılya saten kötü bir durumda üzmek istemiyorum onu
Soran+1 yılniye terk etsinkş ayrıca çocuk falan düşünmüyoruz
Ablacim mal msn rol mu yapiyorsun rol oldugunu soyle
52 Yorumla
Soran+1 yılne alaka
Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı. Yaşın da küçük yanlış yapmaya o kdr müsaitsin ki. Yakının olan birinden yardım al. Ablan var ise o olabilir vesaire vesaire... Kendin gidip kafana estigi gibi hareket etme. Çok pisman olursun çok.
19 Yorumla
Soran+1 yılkime sorsam evlenme der bu yaşta ama sevgilimi üzmek istemiyorum onu çok seviyorum hem zor zamanlar geçiriyor bide ben şey yapmak istemiyorum
Soran+1 yılhayır seviyorum ve yanında olmam lazım ama korkuyorum
Soran+1 yılya gerçekten çok seviyorum onuda yanlız bırakmak istemiyorum ayrıca suçuda benim için öenmli bşr suç değil ama yani kolay bir durum değil biraz daha cesaretlendirilmeye ihtiyacım vardı ama herkes karşı
Soran+1 yılseviliykende kullanıyodun kötü bir şeyini görmedim adam öldürmedi ya
- +1 yıl
Kardeşim hayatınızı pamuk ipliğine bağlamanıza hiç anlam veremiyorum. Bazı insanlar vardır daha çok yanlış yapma potansiyeli taşır. Bu potansiyel de zamanında neler yapmış diye bakınılıp anlaşılır. Eee bakınca gayet potansiyelli bir tip bu. Bu kdr ucuz mu hayatın mrrak ettim bi an. Yoksa tabi ki hayat senin hayatın.
Soran+1 yılucuz falan değil şiddet uygulasaydı zaten ilişkiye devam etmazdim kötü bir insan değiş
+1 yılEvet KS canlar ben yorumlardan öğrendim arkadaşın sevgilisi küçücük ama küçücük çok çok küçücük bir sebep olan UYUŞTURUCU (hsgdhdgahsvshhss) ticaretinden hapis yemiş hayatı boyunca doğru düzgün bir işi olmayacak ve psikolojisi mahvolacak üstüne cicim bicim ayları da bitince kızı şişleyecek iyi günle. cinayet haberini izlemek için sizleri Sow tv ye bekliyorum
07 Yorumla
Soran+1 yılticareti değil kendi kullanıyor birde evinde biraz fazlaca miktarda bulundu
Soran+1 yılayrıca iyi biri şiddet uygukuycak biri değil
- +1 yıl
Sjhdhhshshhrhhjw aynen aynen o fazla uyuşturucuları zaten anasına babasına veriyodu dimi
- +1 yıl
Uyuşturucu normal bişey değil krizi geldimi kafanı bile koparır
Soran+1 yıl1.5 yıldır gayet sağlamım en ufak bi şiddet göstermedi şiddet olsa ilişkiye devam etmem zaten
- +1 yıl
Hsgshsegvdsgsvvh sen öyle san onun kriz geçirmiş halini gördün mü hiç jjsgdhsskshshd evleniceksin ve bi gün bu pislik yüzünden delirip sana şiddet uygulayacak belki öldürücek ama sen ölüme kafa atmak istiyorsun
Soran+1 yılkullanmayınca sadece modu düşük oluyor
Valla bence 1 2 ay bekle evlen hiç yorma kendini sonuçta olan olmuş artık evet demişsin bi kere adamda orda hayatın gerçeklerini anlamış değerini kıymetini görmüş hadi ordan et herşeyi git evlen kendine de bi ev tut tek yaşa bak hayatına o çıkınca her şeyi beraber yaparsınız fıstıkım kafanı yorma
07 Yorumla- +1 yıl
Belkide adam boş beles bir insan. Libidosu yükselmiş evlenelim demis. Guzelim gencecik kız bugün evetse yarin hayir der. Hele bir calis adli sicilin var diyebilir. Kafa kesinlikle yorulacak bir mesele. Biz bilemeyiz tatlim. Sende asiksin belliki sende bilemezsin ama ailen çok iyi bilir cocugun ne mal oldugunu. Ailene danış
Soran+1 yılya sonuda güzel bir yorum teşekkğr ederim
- +1 yıl
@kaskarapam valla bilemeyiz anlattığı kadar yorum yaptım kız zaten yanıp tutuşuyp adama ne evlilikler var adamın bir sürü mahkemesi var kötü biiri ama sevdiğine pamuk gibi kendisi uygun görüyosa evlensin çocukta küçük daha aynı yaştalar olgunlaşınca uyuşturucuyu da bırakır merak etme
- +1 yıl
Önemli degil. Yas daha 18 yol uzun. Hicbir evlilik öyle kararlastirdigimiz gibi olmuyor. Evlenirim hayatimi yaşarım birkaç yıl cocuk yapmam gibi bir fikre kapilicaksin tatlim. O seytanin sesi sakın kanma. Hicbir evlilik saf mutluluk adina degil. Sabir ve kabullenme sadece. Sen zeki bir kızsın belli ki ailene danismadan hicbir karar verme. Yoksa olur ya bosanirsin. Sadece çocuk kötü oldugundan değil adli sicil var calisamayabilir. Baska zorluklar var. Kucaginda cocugun sorunluluguyla kalirsin oyle
- +1 yıl
Emin konusman yanlış kizin yasi bizdende genç. Oyle umut dagitamazsin ki. Uyusturucuyu birakir öyle olur böyle olur. bu kiz zaten askindan birseyleri olasiliklarla kurmustur kafasindan ama dogru olmayabilir. Bizim tek diyebilecegimiz kötü tarafida gosterip ailesiyle konusmasina yardimci olmak
Soran+1 yılneden çocuk yapalım ki
- +1 yıl
Yaparsinizzzz. Bak gör
Eğer suçu ağır değilse cezasını yatınca dava dosyası kapanır usluda durursa sicili temizlenir iş konusunda ve düzen konusunda sıkıntı cekmezsiniz. Ama sucu ağır ise asla sigortalı ve resmi biyerde katiyen çalıştırmazlar bir dğzenede sahip olamaz. Umarı sucu hafiftir herşey dilediğiniz gibi olur 👍🏼
01 Yorumla
Soran+1 yılbence önemli bir suç değil kanun önünü bilmiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı. Boyle biriylen evlenirsen cidden mal derim hic kusura bakma..
29 Yorumla
Soran+1 yılneden ki
Soran+1 yılsuçu önemli bir şey değil benim için önemli değil ailem beni asla reddetmez ama yinede krokuyorum
Soran+1 yılçocuk yapmayı düşünmüyorum ayrıca sadece 3 yıl
Soran+1 yılay evet ondan çok korkuyorum içeride değişmez umarım
Soran+1 yılüni okuycak askerliğine baya var ya
- Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.
+1 yılAilen ne der bu işe? Sevecek başka insan mı yoktu? Kimse suçsuz yere içeri atılmaz. Aklınızı başınıza alın çocuk sayılırsınız
03 Yorumla
Soran+1 yılailem asla desteklemez ama evlenirsemde reddetmezler
Soran+1 yılbeni
Soran+1 yılsuçu benim için önemli bir suç değil
Genç biri neden sabıkalı biriyle evlenmek ister bunun zorluğu var iş bile zor bulur yani
22 Yorumla
Soran+1 yılsuçu ağır bir şey değil yani benim için önemli bir şey değil
+1 yılÜçüncü sayfa haberi olursun %99, saçmasapan şeyler yapma
04 Yorumla
Soran+1 yılneden ki
- +1 yıl
Uyuşturucu kullanan bir insana güvenmek artık cesaretin aptallık boyutu ilk olarak, ikincisi de 18 yaşında evlilik nedir?
Soran+1 yıl1.5 yıldır çıkıyoruz gayet iyi biri
- +1 yıl
Kendi bildiğini oku o zaman
Evlen gitsin cikin ca mahkum kadrosundan belediyeye işçi olarak girer geçinir gidersiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılolumlu bi yorum görmek sevindirdi
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden cezaevinde ki. 3 yıl yatmasına neden olan şey nedir. Önce onu bir söyle ki ona göre yorum yapılsın.
06 Yorumla
Soran+1 yıluyuşturucu
Cevap sahibi+1 yılheeee. site sakinleri yeni bir kadın cinayeti vakasına hazır olun. tabi bu adam cezaevinden çıktıktan sonra. Üstüne bir de uyuşturucu. bravo. hayatta başarılar.
Soran+1 yılsevgili olduğumuzdada kullandığını biliyordum gayet iyi ve saygılı biri bana şiddet uygulayacak biri değil
Cevap sahibi+1 yılUyuşturucu kullan birinden iyi ve de saygılı olmasını bekleyemem. Kusura bakma. gerçek yüzünü krize girdiğinde görürsün. Belli ki daha görmemişsin. o zmaan saygı ve de sevgi hiçbir şey olmayacak. O kadar değer veriyorsan yatırırsın hastahaneye bırakmasını sağlarsın. Ama onu da yapacağını sanmıyorum çünkü bu haline saygılı ve de iyi biri olduğunu söylüyorsun.
Soran+1 yılarkadaş çevremizde uyuşturucu kullanan kişi çok hepside çok iyi insanlar sevgilimde bana gayet değer veriyor zarar vericeğini hiç zannetmiyorum normalde sinir hastalığıda var ona rağmen gayet saygılı biri şiddet görseydim ilişkiye devam etmezdim zaten
Cevap sahibi+1 yılAnlamadığın tek nokta; UYUŞTURUCU KULLANMAYI NORMAL BİR ŞEYMİŞ GİBİ SÖYLÜYORSUN. UYUŞTURUC KULLANMAK NORMAL BİR DAVRANIŞ DEĞİLDİR. KULLANAN İNSANLARIN PSİKOLOJİK SORUNLARI VARDIR ama banane. İstediğini yapabilirsin. ister evlen ister ayrıl , i, stersen sende başla , istersen arkadaş çevrenizle uyuşturucu partisi verin. Ya da çok istiyorsanız altın vuruş yapıp nirvandan valhallaya ulaşın gebersenmiz de umurumda olmazsınız. Sadece ölüm haberinizi bir yerde görüp okusam bir kez bile üzülmem. hatta arkanızdan da enayi kelimesini kullanır unuturum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAni karar verme bu konuda.. Bir arkadaşım evlenmedi ama ruhu çürüdü bıktı bigün. Bu işler gerçekten çok zor..:/
00 Yorumlaİyi düşün iyi karar ver iyi tanıyorsan evlen ama cezaevinde evlenmek istemesi izin veriyorlar evlilere ondan da olabilir iyi düşün sonradan pişman olacagın şryleri yapma
03 Yorumla
Soran+1 yılevet uyuşturucu
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu bunu bilmiyorum ama pişman olup boşanacaksın bundan adım gibi eminim. Yapma güzelim yanarsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılneden
Cevap sahibi+1 yılEvlilik bu değil, o seni gerçekten sevse düşünse zaten sana bu durumda böyle bir kötülük yapmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılCezaevine bende girdim kısa süre. Orda insan sağlıklı düşünemiyor. He benim ki siyasi davaydı gerçi
02 Yorumla
Soran+1 yılyani evlenmek istemiyor mu aslında
Cevap sahibi+1 yılOnu bilemem ama orada insan sağlıklı düşünemiyor onu söyleyebilirim
Gizli Üye(25-29)+1 yılAilene danış ama bence olmaz. Hapishane erkekler biraz abazalasiyor. Libidosuyla düşünmüştür.
05 Yorumla
Soran+1 yılailem engel olmaya çalışır fakat evlenirsemde reddetmezler beni
Cevap sahibi+1 yılÇok haklı ailen. Pisman olucaksin. Ve unutma basina gelen hersey senin hatalarinin bir sonucu. Hapse giren adamdan ne olur. Gencecik kizsin. Adam olsa bir is bulur para biriktirir yuva kurmayi düşünür. Ne yapicagin sana kalmış. Ama akıllı olmalisin. Ozellikle biz kadınlar cok akilli olmalıyız. Birak bence hemen.
Soran+1 yılsuçu kötü bir şey değil
Cevap sahibi+1 yıl3 yil diyorsun yavrum. Neydi sucu ya adam yaralama ya da hirsizlik bunlarda hic az buz seyler degil. Yanlis anlama kuzenimde bir suca karismisti 1.5 yıl yatti. Ama ben daha elimde hicbirsey yokken evlenicem diye tutturmadi. Iyi bir isi vardi para biriktirdi. Icerde yattigi icinde mahcuptu. Tamamen karakter meselesi birazda. Ama anlattigin kadariyl seninki seni düşünse once bir çıkayım adam olayim. Elim para gorsun. Daha icerden yeni ciktim is bulacagim bile mechul diye düşünür.
Soran+1 yıluyuşturucu yq bilmiyorum ki destek olmak istiyorum ona
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdını soyadını söylesene hashtag hazırlayalım şimdiden
00 Yorumla
+1 yıl1-2 sene sonra seni de duyarız haberlerde sonrada kırolara söylememiz lafları erkek milleti işte diyerek tekrarlarız.
05 Yorumla
Soran+1 yılşiddet uygulayan biri değil gayet iyi biri
- +1 yıl
O yüzden 3 yıl yemiş değil mi?
Soran+1 yıluyuşturucudan dolayı aldı
- +1 yıl
Uyuşturucu içen biri her şeyi yapabilir buna kafan basmıyor mu cidden?
Aslında ölen kadınlara üzülmemek lazım bunlarla takılıyorlar sonra da zarar görünce kadın hakları diye bağırıyorlar efendi erkekleri gram hak etmediğiniz için zaten kendinize yakışan seçimi yapıyorsunuz.
Soran+1 yıl1.5 yıldır çıkıyoruz gayet iyi biri saygılı şiddet falan uygulamıyor şiddet olsa ilşkşye devam etmezdim zaten
+1 yıl😂😂😂😂😂 tam bi varoş teşko gecekondu tarzı 🤣🤣😂🤣🤣🤣🤣
01 Yorumla
Soran+1 yılalakası bile yok gayet iyi bir aileden geliyorum
+1 yıldavul dengi dengine arkadaşlar hiç kızmayın
59 Yorumla
Soran+1 yılne alaka
- +1 yıl
18’inde hapse girmiş ve sen bu ufacık yaşında evlenmeyi kabul ediyorsan üstelik cezaevindeyken, sana müstehak demeye getirdim lafı.
Soran+1 yılsuçu ağır bir şey değil
- +1 yıl
suç suçtur ağırı hafifi olmaz güzel kardeşim, nedir suçu peki paylaş
Soran+1 yıluyuşturucu
- +1 yıl
kınamam ama sana yazık diyorum başka bir şey demiyorum. ömrün boyu pişman olursun.
- +1 yıl
o kişinin psikolojisi de yerinde değildir mantıksızdır cezaevi psikolojisi çok başkadır. sicilinden dolayı iş de bulamaz.
Soran+1 yılneden ki yani sen cezaevine girsen sevgilinin desteğini istemez miydin ya herkes evlenme değiş benim biraz pozitif yoruma ihtiyacım var dı ki bşraz daha kendimi şkna edebiliyim
- +1 yıl
yahu ben sana ne söylesem boş, bu kadar insan neler yazmış sana bak. sen gerçeği görmek istemiyorsun ne halin varsa gör acımıyorum zarara kendi rızasıyla girene.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyni durumdayiz sayilir benim ki asker 2.5 sene daha doguda evlenelim sen beni batida bekle diyor ve tutturdu ki nasil
03 Yorumla
Soran+1 yılsen evlenicek misin
Cevap sahibi+1 yılHayir
Soran+1 yılneden
+1 yılSaçma saçma hareketler yapma yazık etme kendine
01 Yorumla
Soran+1 yılneden ki
+1 yılÇelişkili bir durum var
01 Yorumla
Soran+1 yılneymiş
+1 yılSevgilin niye cezaevinde bebeğem 😏
02 Yorumla
Soran+1 yıluyuşturucu
- +1 yıl
Tozcuya kaçan kizlar bile varmış bu hayatta 😏
+1 yılHayır etmezdim sen de etme pişman olursun.
00 YorumlaAilen hiç akıl vermiyor mı sana
11 Yorumla
Soran+1 yılailemle konuşmadım bu konuyu konuşsam karşı çıkarlar
Boşver onu gel bız evlenelım
02 Yorumla- +1 yıl
Sen niye yorumlar da herkese evlenem teklifi ediyorsun? Nasıl bir yokluktasın anlamadım.
+1 yılNapti ki girdi
01 Yorumla
Soran+1 yıluyuşturucu
- Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı.
+1 yılOnunla evlenmek aptallık
02 Yorumla
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılyaz burdan
Aşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı. niye girdi?
04 Yorumla- +1 yıl
Çok ama çok küçük bir sebep yazmaya değmez yani minik bişey UYUŞTURUCU TİCARETİ
Soran+1 yılticareti değil
- +1 yıl
Ülkede bir sürü kişi uyuşturucu kullanıyor ama senin ki belli ki evinde bulundurup ticaretini yapıyordur arkadaşlarına ve ya dostlarına vermesi de ticaret sayılır
Soran+1 yılkendisi kullanıyor arkafaşlarındanda kullananlar var zaten ama kimseye satmıyor
+1 yılKabul etmezdim
05 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Bi sana yazık beklemek kötü ve ailen ile sorun yaşayacaksın 2 tekrar içeri girmeyeceği ne malum?
Soran+1 yıltekrar giriceğini zannetmiyorum
- +1 yıl
Nasıl bu kadar eminsin?
Soran+1 yılağır bir suç değil
Evlenme
02 Yorumla
Soran+1 yılneden
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim cezaevinde evlenelim dedim sanırım kabul ettim ama gerginimsiz olsanız ne yapardınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler