Sevgilim cezaevinde evlenelim dedim sanırım kabul ettim ama gerginimsiz olsanız ne yapardınız?

sevgilim 18 yaşında bende 18e yeni girdim 1.5 yıldır sevgiliyiz sevgilim 2 ay önce cezaevine girdi ceza süresi 3 yıl 2 ay sonra kadar hiç evlilik mevzusu yoktu ikimizinde evlenmek gibi bi derdi yoktu sonra cezaevine girdikten sonra bi anda evlenelim diye tutturdu hayat çok kısaymış daralıyorum hayatıöda bari güxel bi şey olsun falan diye bende onu çok seviyorum kabul ettim belgeleri falan ayarlayınca cezaevinde evlenebiliyormuşuz öyle hiç bir zaman evleniyimde kocaman bir düğünüm olsun diyn bir kız değildim zaten süğün falan olmuycak olması umrumda değil neyse kabul ettim ama korkmuyor değilim napıcağım bilmiyorum hep 30umdan sonra evlenirim diye düşünmüştüm ve hani 3 yıl beklemek zaten çok zorken bide evli bir şekilde bekliyfem yanlış anlaşılmasın asla aldatmazdım onuda üzmek istemiyorum çok seviyorum ama çok gerginim siz olsanız kabul eder miydiniz birde neden bir anda evlenmek istedi anlamadım
Sevgilim cezaevinde evlenelim dedim sanırım kabul ettim ama gerginimsiz olsanız ne yapardınız?