Buch lar sakal çıksın diye tıraş oluyor bazılarında gerçekten çıkıyor bile. Tarz olarak erkeksi olan kızların çoğuna da yakışmıyor. Yakışanların yüzü daha sivri bana göre top gibi suratı olup kısa saç kesiyorlar olmuyor
@143003 çünkü butchların çoğu non binary bireylerdir özellikle de transmaskülen bireyler butch lezbiyenlerdir bu terim daha çok onlar için var ve hayır erkek olmaya çalışmıyorlar onlar erkek değiller ama evet bazıları sürece girebiliyor testesteron nedeniyle kıllarının olması doğaldır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben lezceye üyeydim hani şu resimlerdeki gibi değiller ki yakışmıyor çoğuna
Detay ver kız 😂
Buch lar sakal çıksın diye tıraş oluyor bazılarında gerçekten çıkıyor bile. Tarz olarak erkeksi olan kızların çoğuna da yakışmıyor. Yakışanların yüzü daha sivri bana göre top gibi suratı olup kısa saç kesiyorlar olmuyor
Aga hepsi tamam da sakal ne ameka 😂😂ya sabır
Resimlerdeki gibi değil işte, onlar bildiğin sakallı erkek olmak istiyorlar. Hiç tatlı değiller.
Vay anasını.. Burda hak veriyorum sanırım sana
@143003 çünkü butchların çoğu non binary bireylerdir özellikle de transmaskülen bireyler butch lezbiyenlerdir bu terim daha çok onlar için var ve hayır erkek olmaya çalışmıyorlar onlar erkek değiller ama evet bazıları sürece girebiliyor testesteron nedeniyle kıllarının olması doğaldır
Ben butchım tercihim daha çok feminenlerden yana onları daha çekici buluyorum ama butchlar ve tomboylar da ilgimi çekmiyor değil
İlk fotodaki abla baya iyi. 🥰
Erika Linder. 😂
Tesekkurler ablacigim. O bayan baya iyi. Super. 🥰
Bi düğün bekleriz abicim 😂
Dm atcam ona. Yaza kadar yapmak lazim dugunu. Do you have a boyfriend? :)
No, i'm bisexual.. I have a girlfriend
Sorry
Takilmak icin demistim. Sorry
No problem dude. I'm also interested in men
Sahibim var 😂k. b
Thanks. So good bye 😎👋
Good night 💤
bana cekici geliyor ozellikle aktif olanlar
Çok seksi buluyorum.
Ow yeah 🔥
O zaman tanışalım :d
Mesaj kutuna bak ❤️