Açıkcası bu kelimeyi ilk defa duydum. Kısa saçlı kadınlardan bahsediyorsan eger benimde saçlarım böyle. Ama davranışlardan bahsediyorsan eger erkeksi tavırlarım yok.
3
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
böyle kızlar erkeklerden hoşlanmaz kızlardan hoşlanır
şunu bi açıklığa kavuşturalım. ben şahsen bir tomboyum. senin bu gösterdiklerin butch (lezbiyenlerde daha erkeğimsi taraf) ama tomboy dediğimiz insanlar straight, yani bir tek karşı cinse ilgili. tomboy olmak demek kadın değilsin anlamına da gelmiyor. tomboyum, omuzlarıma kadar saçım da var. sadece takı toka elbise gibi şeyler bizi cezbetmiyor, erkek hobilerinden hoşlanıyoruz. kötü bir şey değil tomboy olmak, utanma. istiyorsan ol.
genellikle lezbiyen olduklarını düşünüyorum ve rastladığım insan oldu
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim hayatımda cok öyle Türk kızı geçti. Arkadaş olarak. Valla bilmiyorum ama ciddeeennn erkek gibiler her anlamda onlar 😬 iş biraz sakata giriyor eğer ciddi anlamda erkek hormonları yoksa.
Açıkçası tomboy kişiliğe sahip bir kızla hiç karşılaşmadım, karşılaşmayı çok isterdim. Bence toplumdaki ata-erkil sisteme ters davrandıkları için çekiciler (mesela hep erkek kıza ilgi gösterir, sace erkek yapabilir vb.) ya da ben gayim :_( (Sonu ironi gerçek algılamayın :D)
Sanırım o kişi ben oluyorum herkes farkında ama istediğim tarzı ve hislerimi dışa vurmakta çekimiyim mesela saçımı kestirmek istiyorum ama ne derler diye kokuyorum😢
En İyi Cevaplar