Kendimi gay gibi hissediyordum son zamanlarda burda durmadan paylaştım ama düşünceyi kafamda kırınca yendim ve etrafımda çok güzel kızlar görüyorum bugün bir kızla tanıştım numarasını aldım gay olmadan bu olaydan kurtuldum sizin düşünceniz ne çok rahatım
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Harbiden mi? eğer doğru söylüyorsanız dedikleriniz çok ciddi şeyler bu gaylık sizde çok önceden beri var mıydı?
Yok 1 ay olmuştu düşünce ama yendim
Bunu gel de eşcinsellere anlat anlamak istemiyorlar ki çok tuhaf İnsanlar, bir tane yazıda görmüştüm kişi diyor ki: Kadınım eşcinselim erkeklerden hoşlanıyorum ama karşı cins olarak hoşlanıyorum yani kendini gay erkek olarak görüyor ve öyle hissediyormuş
Hormonlar yüzünden
Yani bu eşcinsellik doğuştan falan değil bana kalırsa küçüklükten yaşadığı bir olay yüzünden böyle oluyorlar.
Aynen öyle
Güzel hikaye ama biraz eksik var onları tamamla önce
Hikaye mı ben psikojik olarak yendim devamida geldi boş yapma
Herşey dengi dengine oldugu gibi doğada Erkekte kız istemeli şahsi fikrim cunku dogada hersey bir duzen icinde.
Abim doğada ki eşcinsellikten örnek veriyorlar da onlar hayvan, hayvanlar içgüdüsüyle hareket eder yani akılları yok canı ne isterse onu yaparlar. Biz ise İnsanız hayvandan farklı olarak aklımız var yani doğruyu yanlışı ayırt edebiliyoruz. Eşcinsellik normal bir şey olsaydı zaten doktora gitmeden çocuk yapabilirdin doğal yollarla çocuk sahibi olamıyorlarsa bu normal değil anormaldir.
Kanka ben nededim dogru birsey olmafigini soyluyorum
Bendeki doğuştandı ben de ona rağmen yendim çok güzel bir his degilmi iyiki başarmışım diyorum çok zor bir süreç olmasına rağmen 🙃
Nasıl yendin çok güzel olmuş kardeşim
Anlatım yeteneğim pek iyi değil ama yapılması gerekenleri anlatıyım
1. Ve en önemlisi tam anlamıyla kurtulmaya karar verilmesi gerekiyor eğer hazır olmadan bu sürece girerse bir insan yolu yarılamadan bırakır
2. Muhakkak bir destek alınmalı psikologdan ve aileden ya da çok güvenilir bir arkadaştan benim destek alabileceğim kimse yoktu o yüzden zor oldu
3. hornet gibi uygulamalardan bu durumu normalleştiren seylerden uzak durulması gerekiyor
4. Ne normal ne de başka türlü +18 videolar izlenmemesi gerek gerçekten çok kötü etkiliyor insanı
5. Sakın kişiliğinizi değiştirmeye çalışmayın bu sorun kişilikten gelmiyor
6. Ben okumadım ama onarım terapisi diye bir kitap var imkanı olan okusun.
şu an Türkiyede her 3 kişiden biri malesef eşcinsel bunun en büyük sebebi toplum baskısı ve bu durumu normal kabul etme bende doğuştan geldiğine inanıyorum ama bu demek değil ki tedavisi yok şöyle düşünelim kalbinde delikle doğan bir bebeğe doğuştan geliyor akışına bırakalım demiyorlar sonuçta. Bu siteye benim gibi insanlara ulaşabilmek için kullanıyorum umarım faydası olmuştur 🙂 ve son olarak şunu eklemek istiyorum o rengarenk lgbt bayrağının altı simsiyah
Adamsın dostum helal olsun
Eyvallah kardeşim ☺️
taktire şayan bir davranış.
Benimki sadece psikolojikmis sevdiğim kızdan yüz alamadım diye ama sizinki doğuştan ben kafamı toplayarak yendim
Anlıyorum hayat senin kafana göre takıl.
Şöyle düşün yakışıklıyım boyumda 1.88 ama sevdiğim kız yüz vermedi bende dedimki sırf bazı kızlar yüzünden illa Gay mı oluyum dedim 2-3 hafta sonradan kendimi Gay gibi hissetmeye başladım yani Kendi psikolojik hatam ile kendimi vurdum ama hala Hetero'yum aslında
Sen hiç gay olmamışsın
Sevindim gay olmadığıma :)
iyi bakalım nasıl mutlu isen oyle yaşa
Gay olmak zor kızlar daha iyi
sev o zaman takıl kafana göre ben erkeklere ilgi duyuyorum
Senin doğuştan mı sonradan mı anladın
Ben ilk okul da birşeylerin farkına varmaya başlamıştım yani küçük olsam dahi diğer erkeklere karşı başka hislere sahip oldugumu hissediyordum büyüdükce hislerde gelişti
Reis normale dön yapma
Dostum bana anormal mişim gibi davranma nasıl mutlu isen öyle yaşa dostum sen orjinal bir gay değilsin hiç gay olmamış sın öyle bir psikolojiye karışmışsın ama özün heterosekseul :) kafan göre takıl
Ya reis baba olabilirsin diycen evlatlık alırım ama kendi geninden kendi sperminden çocuğun olması kötü mü erkekliğini yerine getirip vahşi olup kızları avlayabilirsin
Böyle olunca kız mı oluyoruz birader ne biçim bir kafa yapın var ayrıca ben çocukları pek sevmem baba olmak gibi niyetim yok zaten sen böyle mutlu isen tamam neden kendini yoruyosun ki boşver millet ne yapıyorsa yapsın senin için önemli biri değilim sonuçta güzel kardeşim benim
Peki hiçbir kadınla birlikte oldun mu?
Hayır kadınla da erkekle de olmadım sevgilim de olmadı soru soracaksan özelden mesaj at
O zaman nasıl gay oluyorsun anlamadım 😅
Ciddi misin sen ne zannediyorsun seks ypınca ya da sevgılı olunca gay mı olunuyor zannediyon
Evet öyle düşünce ile gay olduğunu zannediyorsan psikojik olabilir
Benimle kafamı buluyon beni uğraştırma ya cinsel olarak duygusal olarak da erkeklere ilgi duyuyorum kadına ilgim yok birader
Peki bu durum kadının gözünde değerini düşürüyor'mu? Yani kadınlara karşı bir kadın Sokakta darp edilse yardım edermiydin?
gaylık o bir mi sende bir alemsin dart edilen kadına tabı yardım edeceksın
Yani hala kız arkadaşların var mı takıldığın falan
hayır yalnız takılmayı severım ben
Anladım
Senin hayatın zor be kanka geçmiş olsun
eyvallah saolasın :) yapacak birşey yok
Ne evlenme imkanın var ne açılma beğendiğin çoğu erkekler hetero çıkar çok zor
Yahu madem konuşuyoruz gel özele de adam akıllı konuşalım kimsin bakalım göreyim seni
Gel özele mesaj atmanı beklıyorum
Yok utanıyorum
şaka mı ypıyon :D gelsene olum sohbet ederiz biraz iyi olur
İyi bari kendini bozdurmadan kurtulmussun
Psikolojik birşey hala bunun doğuştan geldiğini İddaa edenler ise zırva
Tebrikler Harun.
Sağol ama hiç Gay ilişki yaşamadım
kendini s*ktirecek yer niye arıyorsun birader
Ben aktif gay olduğumu düşündüm sadece ama kurtuldum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!