Güncellemeler
+1 yıl
şu an gidip kendi hesapimdan ona yazsam teklifin geçerliyse hala desem benle sevgili olur mu acaba iki kızla sevgili nasıl oluyorlar onu görüncm çok merak ettim şu an 😅😂 bakalım iki kızla aynı anda nasıl konusucak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Klasik ergen hareketleri
Bir de gülüyorsun
Ne acınası..
Niye gülmuyum canım birazda biz dalga geçelim gerçek yüzlerini görek
bıkmadınızmı mk şu trol sorularıjıdab biraz gerçekçi akıllı mantıklı davranın boş boş işlerle uğraşıyorsunuz beyinsiz
Yemin billah gerçek yaşandı 😂😂
aklı başında insanlarla muhatap olmayı tercih ederim aklı eksik olanlarla değil
Yürü git be sende boş boş laflar
zorunamı gidiyor dediklerim
boş olsa böyle tepki vermezdin emin ol.. kimin boş yaptığı belli olmuyor mu, 😂 😂 😂
Kardeşim alakasız konuşuyorsun trol diyon yok gerçek diyorum akli başında insanlara mutahap olmayı tercih ediyormuş eee ozaman niye gelip görüş yapıyorsun ayrıca sanane canim böyle birşey yapmak istedi ister fake hesaptan sevgili olurum ister kendi hesapimdan
sen kafadan noksan mısın konu kapanmış çoktan niye uzatıyorsun boş boş laf geveleme ağzında uza hadi
Kendine fiziksel olarak yaklaştırmayacaksan bence hiç bi zararı yok ya hepimiz birini aldatıyoruz zaten ✍🏻
Yani yok uzakta başka şehirde
O zaman sıkıntı yok herkes bi yerlerde kendini mutlu etmenin yolunu arıyor kaçamak gibi 😄
Demekki sosyal medya da hoşuna giden ve ona yazan birisiyle daha hiç görüşmeden teklif ediyor o zaman sen kendi hesabından yaz sana da aynı dönüşü yapar
Dimi kafam allak bullak kendi hesapimdan yazsam ne olur acaba benimle sevgili olur mu
Bence yazmalısın diğer hesabı da kapat gitsin unutsun
Ama yani sevgilisi varken benlede sevgili oluyorsa güvenilir biri değil demek ki
O zaman şöyle yapmalısın bence sen yazdığında sana gerçekleri söyleyecek mi yani sevgilim var diyecek mi yoksa konuşmaya meyilli mi eğer öyleyse güvenilir değildir bana göre. Sonuçta fake hesaptan ta hiç görüşmemişsiniz belki de onunla bununla takılayım kafasındadır.
Evet onu merek ediyorum bende iki kızi ayna anda idare edeyim diyebilir benlede görüşmedi eskiden görmüş beni ben onu görmedim hiç
Bencede öyle olabilir
bide bu hesaptan dene sevgililik oyuncak mı bu.
Hee 😅 bilemedim işte
Nasıl işsizsiniz siz ya 😅
Hiç sorma aklıma hep bı bokluk geliyor 😂 ghfdg
Guvenme herkesle sevgili oluyor demki
Dimi oda var 😒 ama bana duygusu yoktur sadece beni beğendiğini ve tanımak istediğini söyledi hyr dedim bidada yazmadı bende 2 gün sonra fakeden ekledim onu ordan konuştuk sevgili olduk
Düşün her onune gelene ilr oluyorsa o kasardir erkek orspusu
He dimi
Yaz bana bi sn
Nasl basardn
Cidden😂😒
Herif yaniodur smdi
noluyor ya :D