- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılHoşlanmadan sevmeden evlenmek oldukça zor. Eğer zamanla sevemezseniz karşınızdakinin her hareketi size batacak en ufak hatada daha fazla kızıp daha fazla tepki gösterecekseniz çünkü sevmiyorsunuz. İki taraf içinde büyük bir eziyet. Böyle bir evliliği yürütmek istesenizde yürümez...
01 Yorumla- +1 yıl
Evet haklısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Merhaba,
Madem sevmiyorsun neden evlendin? Sevmediğim bir insanla evlilik sürdüremem ki sevdiğim ile bile evlilik istemem! 😅00 Yorumla
+1 yıl19 yaşındasın, evleniyorsun. Mantıklı değil, daha kafa yapın oturmadan büyük bir şeyin altına giriyorsun.. Hata en baştan yapılmış.
10 Yorumla
+1 yılTabiki yürümez bunu anlamayan bir çok beyinsiz insan var der ki ahlaki güzel olsun sevmeyince olmuyor kardeşim haklisin bende aynı şeyi düşünüyorum olmuyor sevmeden bildigini yap destekcinim
01 Yorumla
+1 yılKesinlikle yürümez. Ki sevmiyorum diyosan, bunun altında yatan bazı etkenlerde vardır.. Benim 3 çocuğum var ve boşandım. Kadın isterse herseyi yapabilecek güce sahiptir.
01 Yorumlayurutme erkenden boşan zaman gectikce daha zorlasir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSevmiyorsan en başta neden evlendin ki severek mi evlendin sonradan mı sevmedin
22 Yorumla- +1 yıl
Boşan o zaman çocuk yapmadan
Yaşın doğruysa çok erken evlenerek kendine yazık etmişsin. Hele ki sevmiyorsan yol yakın iken boşan..
04 Yorumla
+1 yılÖncelikle Allah yardım etsin. Zor bir durum. Çocuk falan yoksa katlanmazdım ama çocuk olursa da arada kalırdım. Çocuğunuz var mı
09 Yorumla- +1 yıl
Çok kötü sevmediğin kişi ile aynı yastığa kafanı bırakmak neden boşanmıyorsun ayrıca sayfadaki yaşın doğru mu. Bu yaşta mı çocuğun var
- +1 yıl
Kaç yaşında evlendiniz peki. Zorla mı oldu. Allah yardımcın olsun
- +1 yıl
Böyle insan bazı günler çok yanlız hisseder üzülür anlarım. Ben burdayım. En ufak kötü durumda kötü hissettiğinde ekleyebilirsin. Şimdi bile ekleyebilirsin her konuda yardımcı olmaya çalışırım fikir alıverişi yaparım. Sen anlıyorum. Okurken gözlerim doldu
+1 yılevlenmeseydin bari sonradan sevmiyorum boşanmak istiyorum yapıyorsunuz bir hata bari evlenmeyin bu cinayetler hepsi bundan kaynaklı.
07 Yorumla- +1 yıl
kaçıp devlete sığınsaydın beni zorla evlendiriyorlar diye bu dünya kimsenin babasının çiftliği değil kimse kimseye zorla birse yaptıramaz..
- +1 yıl
olursa olsun 7 sülalende olsa en fazla ne kaybedebilirsin olanda canına olsun.
- +1 yıl
yani dediğimi lütfen yanlış anlama sana kastetmek istediğim şey savaşmalıydın ama pes edip evlenmeyi seçmişsin buda güçsüzlüğü acizliği temsil eder ondan dedim hani bu hayatta pes etmek yok ölüm dahi olsa eyvallah de geç.
+1 yılAllah kolaylık versin yürümez soğukluk girdi mi bitti uzatmak ilişkiye daha da zarar verir biran önce kurtul sürüncemede bırakma
00 Yorumla
+1 yılAyrılmalısın bence bende senin gibiydim kırıcı olmadan ayrıldık sende ayrılmalısın
029 Yorumla- +1 yıl
Hayır ama sevmediğin insanlada olamazsın
- +1 yıl
Bende seveceğim tapacağım kul köle olacağım meleği isterim
- +1 yıl
Dürüst bir insan bulmakta çok zor
- +1 yıl
Bende arıyorum uzun zamandır ama bulamadım
- +1 yıl
Çocuk var mı senin
- +1 yıl
Hakaret şiddet karşıtı bir insanım helede bir bayana karşı yapılması adiliktir
- +1 yıl
Kadınını seveceksin tapacak kul köle olacaksın ki herşey muhteşem olucak
- +1 yıl
Tabiki sevgi saygı oldumu kadınına dokunmayı bilirsen kadının muhteşem olur
- +1 yıl
Senin yaş kaç
- +1 yıl
Peki aşık olmak isteyeceğin erkekte yaşa önem verirmisin
- +1 yıl
Sen harika bir kadınsın gerçekten sen benim sevdiğim eşim olsan sana taparım kul köle olurum inan
- +1 yıl
Aslen nerelisin
- +1 yıl
Yo gerçekten öyle hak ediyosun sevilmeyi kul köle olunmayı
- +1 yıl
Hatayda mı yaşıyorsun
- +1 yıl
Özelden yazışalım mı
+1 yılEger sisteme yaşınızı yanlış girmediyseniz sizin evli olmanız bile bana kalırsa yanlış!!!
09 Yorumla- +1 yıl
birincisi ailenizle görüşün. onların desteğini alabiliyor olmanız önemli. Fakat evliliği yürütemeyecekseniz ve ailenizin de desteğini alamıyorsanız sizin için işler biraz zor olabilir. Öncelikle aileniz dışında kimseden destek alma çabasında olmayın. Yaşınız genç ve neler yapabileceğinizi düşünün. Kendi ayaklarınız üstünde durmanız gerekiyorsa bir iş bulup çalışmaya çalışın. Maddi gücünüzü elde ettiğinizde boşanma kararı alıp eşinize iletin. Kabul etmiyorsa çekişmeli boşanma davası ile yolarınızı ayırın ve kendi hayatınızı kurun. Fakat tekrar edeceğim; yaşınız çok genç ve muhtemelen maddi sorununuzu aşmış olsanız da manevi olarak yıpranma olasılığınız yüksek. İnşallah doğru adımları atabilir ve mutlu olabileceğiniz bir ortamı sağlamış olursunuz.
- +1 yıl
Rica ederim. Her canlı istediği gibi bir hayat yaşamalıdır. Doğruları ile yanlışları ile. Unutmayın yaptığınız şeylerin iyi getirileri olacağı gibi hatalar da olacaktır. Pişman olmak yerine ders aldığınızı düşünmenizi tavsiye ederim. İş konusuna gelecek olursak. İlla dışarı çıkıp bir iş sahibi olmanıza gerek yok. Evde internet üzerinden para kazanmanız mümkün. Hangi konularda iyi olduğunuzu ve daha da geliştirebileceğinizi araştırın ve işe koyulun. Kimsenin haberi olmasına gerek yok. Siz bilin, yapın ve hayatınızı planlayın. Bulunduğunuz durumu düşünmek yerine neler yapabileceğinizi düşünüp planlayın. Her zaman bir sonra ki adımı ve karşılabileceğiniz zorlukları ve nasıl aşacağınızı planlayın. Bence siz başarılı bir birey olabilirsiniz. Sadece vazgeçmeyin. Herzaman şu felsefeyi ilke edinin. Hiç bir şey imkansız değildir.
- +1 yıl
Rica ederim. Hayatınızda başarılar ve mutluluklar dilerim.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılsevmediğin biriyle nasıl evleniyon oyun mu lan bu zorla köpek ava gitmez
03 Yorumla- +1 yıl
hadi lan ordan kimse kimseye istemediği bir faliyeti yaptıramaz
+1 yılAsla yürütmem sevmediğim biriyle evlilik ne gerek var hayatımı mahvetmeye
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılBu akıllara tek bir soruyu getiriyor. Sevmediysen neden evlendin , gerzek misin?
02 Yorumla- +1 yıl
Sen bu adamla evlenirken aranızda paravan falan mı vardı görmedin mi?
Olmuyorsa zorlama sonuçta hayata bi kere geliyorsun kendi ekonomini sağlamak için işe gir hayatına bak umarım her şey düzelir
20 YorumlaYürütemem
Aynı yatağa girebilen mümkün değil
Tiksinirim00 Yorumla
+1 yılKarakterini seviyorsam devam edebilirim. Mantık çerçevesinde, neden olmasın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevmediğim bir insanla evlenmem herşeyden önce :D Bide böyle bak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsadece sevmemek değil gercekten gecerli nedenlerin olmalı. bosanınca hersey daha güzel olmuyor
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyasın küçük galiba? yeni evlisiniz, severek mi evlendin?
ben 6 ay evli kaldım, bazen gercekten olmıcaktır, neresinden dönersen kardır. ama her sorunda böyle yaklaşmak yanlış olur. kısaca bahsedersen fikirlerimi söyleyebilirim.
Cevap sahibi+1 yılşu an yasın kaç? ve ayrılsan ailen ne der?
Cevap sahibi+1 yılnerde yasıyosun? calışma sansın var mı ayrılırsan
Cevap sahibi+1 yılçocuk konuusuna dikkat et o zaman olursa işin daha zor
+1 yılArkadaslar insanlar bazen hata yaoabiliyor belki seviyordu belki oyle sandi belki aradigini bulamadi sen en kisa zamanda ayril yoksa hata yaparsin ya da yapyirirsin evlilik daha farkli yere gider
08 Yorumla- +1 yıl
Cok gencsin hayat elinden kayip gitmeden yeni bir baslangic yaapmalisin cocuk dusunme inan huzursuz bir evde buyuyen cocuk daha fazla zarar görüyor
- +1 yıl
Yani isin asli bence birde destek al tutunacak dalin var mı bilmoyorum. Ailen arkanda durursa cok kolay atlatirsin sanirim
- +1 yıl
Insallah onlar durursa hersey daha kolay olur ne zaman istersen yazabilirsin bazen konusmak tecrubeli insankardan akil almak rahatlatir gercwkten üzüldüm zoraki bir hayat yasamak zor kal saglicakla allah yardimcin olsun
- +1 yıl
Insallah onlar durursa hersey daha kolay olur ne zaman istersen yazabilirsin bazen konusmak tecrubeli insankardan akil almak rahatlatir gercwkten üzüldüm zoraki bir hayat yasamak zor kal saglicakla allah yardimcin olsun.
+1 yılZor aile baskı oldu evlilik rızan yok cok zor durum
10 Yorumla
+1 yılYurumez ben yurutmem ama çeşitli sebeplerden yuruten cok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. sevmediğim biriyle evlenmem..
10 YorumlaYürürtmem, o evlilikten zevk almam banada onada eziyet olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHic evlenmeseydin onla
11 Yorumla
+1 yılhayır. boş yere niye hayatı kendime zindan edeyim
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Zorla güzellik olmaz.
Bitirmek en doğrusu.20 Yorumladaha fazla yürütmeye gerek yok bence, iki tarafta birbirini kıracak, üzecek. sevmiyorsan evlilik yürümez zaten. günlerini mahvetmeye değmez bence.
00 Yorumla
+1 yılEvet Avrupa Vatandaşı ise ve yurtdışında yaşıyorsak yürütürüm
01 YorumlaÇocuk yoksa, yürütmem.
10 Yorumla
+1 yılasla yürütemezdim bence zamanından çalma boşan tabi çocuk yoksa
10 Yorumla
+1 yılsevmeden mi evlendin? evlenirsem sevgim biterse devam etmem heralde
00 Yorumla
+1 yılAsla boşan gitsin
11 YorumlaEn başında neden evlendin
01 Yorumla
+1 yıl19 yaşında evlwnmen hata zaten
04 Yorumla- +1 yıl
Ah o ailen sen okul yaşında ne işin var evlilşkle sen nese olan olmuş mutsuzsan boşan hatta okul oku hayata yeniden başla
- +1 yıl
İnşallah
çocukların yoksa yürütmezsin
05 Yorumla- +1 yıl
bende babasız büyüdüm lisede ayrıldı annem sana şunu diyim o zaman anneme bir kelime bile edemiyorum şu an sinir hastası bildiğin hemen ağlıyor kırılgan saygı duyarım o onların hayatıydı keşki en başından ayrılsaydı ama böyle olmasaydı bizim için dayanmış ama şu an daha çok üzülüyorum böyle olduğu için anladın dimi olmuyorsa mutlu değilsen şimdiden yap çocuğunda ileride buna saygı duyar belki de bakarsın düzelir anlar hatasını babamda anlamıştı mesela ama geç oldu onun için yani bilemiyorum hayatını falan nasıl basit konular değil bunlar ama senin bir suçun yok ayakta da dura bileceksen bir ömrünü böyle harcama kendine bunu yapma ben görüyorum sonun böyle olsun istemem pişmanlık sürekli belki de doğrusu budur ama benim lafımla hareket etme tabi ama düşün her şeyi korkma gitmek mi istiyorum diye iyice düşün öyle ise git mutlu olacaksan ya da kal ama korkma yaparsın her şeyi sen annesin anneler kimseye ihtiyaç ben öğle gördüm :)
- +1 yıl
evet işte bende sadece konuşurum böyle tek özelliğim bu güzel konuşurum ama konuşmak bir yardım eder mi bilmiyorum bunları yaşadım çok çok bir yakınımda senin durunda bunu da yaşadım ama yardım edemiyorum o kadar güçlü değilim diye bilsem keşki sana da ona gelin herkese gelin mutlu olacaksanız alın size ev iş her şey ama diyemiyorum ama bildiğim bir şey var hepimiz ne olursa olsun yaşıyoruz öylede böyle de bir gün gelecek oh diyeceğiz bitti kurtuldum yaşadım gördüm bitti o yüzden gül mutlu ol ne güzel çocuğunda var çok şanslı annesi var hiç bir şeyi takma ben inan ki dünya başıma yıkılsa umurum da değil hiç bir şeyden korkmam hiç üzülmem sende dene bak konuşmak iyi geliyorsa ben konuşurum bitmez anlatırım sürekli güzel şeyler hep iyi gelecek çünkü barındırmam içimde mutsuz şeyleri kötü şeyleri onları atarsak hep mutlu oluruz çünkü sorun onlar biz değil içimi pisleten bir kardeş olarak falan konuşmak istersen falan bana yaza bilirsin işim gücüm yok zaten konuşacak kimsemde yok :)
Severek evlenmediniz mi?
013 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 458 cevap paylaştı. Kendine eziyetten başka birşey değil
04 Yorumla
+1 yılSevmedin madem ne diye evlendin?
10 YorumlaYani baştan evlilik yapmam onunla
03 Yorumla- +1 yıl
Boşanan bosana
- +1 yıl
Sevgi yetmiyor sade
+1 yılŞu anda bunları düşünecek vaktim yok ✌️
00 Yorumla
+1 yılŞartlar dahilinde mecbur kalabilirsin.
00 YorumlaNe gibi sorunlar yaşıyorsun ki?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sevmediğim bir insanla evlenmem.
00 Yorumla
+1 yılO zaman neden evlendin ki sevmiyorsan
00 Yorumla
+1 yılBoşan psikolojik gücün varsa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSevmediğim biriyle evlenmem.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılYürütme yürütsemde başkasıyla olurum
10 Yorumla
+1 yılSevmediğin insanla evlilik hata zaten
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabikide yürütmedim boşandım
00 Yorumla Biraz zaman veririm ve sonunda illa ki bitiririm
10 Yorumla
+1 yılYürütmem
10 Yorumla
+1 yılYurütmem
10 Yorumla
+1 yılhayır, evlenmem de, evlide kalmam..
00 Yorumla
+1 yılSürdürmedim ayrildim
12 Yorumla- +1 yıl
Tabii ki
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılsevmediğin bırıyle 1 sn bıle yasanmaz ayrıl hmn
01 Yorumla nasil bir evlilktir akrabami görücümü
013 YorumlaKaç yaşındasın ve neden boşanmak istiyorsun
04 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. başta karşı çıkarım
10 Yorumla- Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası