Allah sana hayırlı kapılar acsın güzel insanlarla karşılaştırsın kaderin güzel olsun gönlüm zengin ruhun ferah olsun Allah sana hayırlı kısmetler acısın yakışıklı zengin merhametli Allah'ın emanetine sahip olmasını bilen bir el nasip etsin üzülme kardeşim
Her zaman söylerim kız çocuklarınızı sevin ilgilenin sacını tarayın sevginizi görsün heleki baba sevgini gösterde baba sevgisini dışardaki elin oğlunda aramasın bir kız evden kacıyorsa bil ki o aile o kıza sevgi göstermemiştir
Bana deme bidaha söyle uyar dinlemese bile aklında kalır 16 yaşında güzel bir kız bu kızın aralıklı anne babası ölmüş iki erkek kardeşi var onlarda öküz sanki kızı odaya kinlemişler kacmasın diye serseri biriyle konuşuyormuş neyse gece olan evin önüne gelmiş kız işte not yazıp atmış çarşafları bağlayıp aşa inecem işşallah düşmem yazmış gücü yetmemiş beşinci kattan aşa düşmüş ölmüş şimdi o çoçuğu polisler almış ifadesinde ben ona düşersin inme dedim beni dinlemedi demiş bukadar basitmiş işte
Anladım ama dediğim gibi , kız 15 yaşından beri bu çocukla sevgili şu an 19 yaşında 4 yıllık sevgilisi çocuk sevmiyor kızı , kız para veriyor çocuğa bana Sevgi göstersin diye... Babası kızını sevmiyor
Yazık o kıza valla yazık nasıl bir erkek bu kız parası yenirmi be cebime ödünc koysa ateş var diye elimi cebime atamam o kızı kullanıyor resmen tırtıklama ya uğraşıyor ben böyle birini görsem onun varya ağzını burnunu dağıtırım erkek adam kadın parası yemez yedirir içirir gezdirir ilgilenir bir ihtiyacı varsa giderir bunları yapmayan erkek ne işe yarar
Yav sen genede evlen artık bak yaşın gecmiş sonra alan olmaz bu işin yaşlılığı var her şey yatıp kalkma değil kol kanat olursunuz birbirinize kimsenin evine sıgmazsın sonra
En İyi Cevaplar