6 haftalık hamileyim ve bebek var diye evlenmeyi düşünüyoruz erkek arkadaşım 21 ben 20 yaşındayım kaza ile olan birşeydi o beni çok seviyor ben sadece değer veriyorum yanıma özellikle hiç yakıştırmıyorum hiç bir konuda yani napmalıyım evlenicez ama sonu nasıl olur nasıl gider bebek bizi birbirimize bağlarmı şu an hamileyim ve gel gitlerimde çok fazla var her an napıcagım belli olmuyor ailesi vs biliyor evlilik günü almaya başladılar
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sevmediğiniz bir adamla sevgili olup oyalayarak ne geçiyor elinize? Sırf yalnız kalmamak için, ilgi için değer mi buna?
Değmedi işte hamile kaldım
Bitirdiğimiz gün öğrendim bunu onu sevmediğimi biliyor
Hamile kalmasaydın değecek miydi yani? Üzgünüm ama şu an sana hiç üzülmüyorum biliyor musun? İnsanların size olan sevgisini; aile ya da başka şeylerin eksikliğinden dolayı ilgi uğruna kullanmaktan vazgeçin.
Teşekkür ederim 🙏
Ama kimsenin hayatını bilmeden bu şekilde konuşman hiç hoş değil hayatıma girdiğinde seviyordum onu taki bana kullandıgı ot ve hap gibi şeyleri uzatana kadar
Ondan sonra hayatımda bana iyi gelmediğini anlayınca uzaklaşmaya başladım ondan ve bitirmek istediğimi söyledim
Ve hamile kaldığımı öğrendim
Şimdi aynı yorumu yaparmısınızz lütfen
Kimsenin neden bir insandan uzaklaştığını ya da bu hale düştüğünü bilemezsiniz şükür kimsenin duygularıyla oynayacak bir kadın değilim ben onu sevmediğimi o biliyor ve buna rağmen evlenmek istiyor
O halde özür dilerim. Başta direkt onu sevmiyorum o beni seviyor diye belirttiğin için, bunu yaşamış biri olarak içimdeki o acı kabardı. :) Kusura bakma. Zaten yaşanılmış ve bitmiş olan bir sevginin yeniden alevleneceğini sanmıyorum. Şunu düşün eğer o kötü huylarını bırakırsa tekrar bir şey hissedebilir misin? Öyleyse onu düzeltmeye çalış. Hissedemem artık asla sevemem diyorsan bence evlenme zor bir durum olsa bile. Ya evlenmeden destek olsun size ya da kendi başına üstesinden gelmeye çalış veya çocuğu aldır. Sevmediğin biri ile bir ömür geçirmek işkence gibi olur.
Anlayışınız için teşekkür ederim yaşım genç ve daha önce aşık olmuştum bir adama ve ondan hamile kalmadan önce sürekli şiddet görüyordum ilişkimiz bitmişti ve hamile olduğumu öğrenmiştim aldırmıştık onunla sonra bitmişti ilişkimiz sonrasında canım çok. Yandı neden yaptım böyle bişi dedim kendime anne olamayacağımın hayallerimin hedeflerimib olduğu için binevi ve bu adamdan baba olmayacağını düşündüğüm için yapmadım şimdi yine geldi başıma böyle bir olay ama farklı bir şekilde şimdi ise sevmiyorum evet ama yine aldırmaktan çok korkuyorum yıkılırmıyım nasıl olurum bilmiyorum daha önce yaptım bunu zorunlu olarak ama şu an Allah’a ne hesap veririm bilmiyorum ama bakıldığında da böyle bir durumda nasıl doğururum hayatım nasıl olur bilmiyorum korkuyorum çok ve destekçim kimse yok.
Peki yavrum hayatına çeki düzen vermeyi neden denemiyorsun? Daha 20 yaşındasın. 2 hamilelik geçirmişsin ve ikisi de alçak adamlarla olmuş. Biri uyuşturucu bağımlısı, biri şiddet yanlısı. Kendine nasıl hesap vereceksin her şeyden önce? Hayatını çok kötü bir şekilde değerlendirme yoluna girmişsin maalesef. Böyle erkekleri alma hayatına kuzum, ilişki yaşama. Yaşasan bile en azından korun. Tamam belki ailen yok diye böyle hissediyorsun, tutunacak bir dal arıyorsun kendine ama yanlış dala tutunmanın hiçbir faydası olmaz ki. Kendine tutunmayı öğren. Ben üzülüyorum böyle durumlara cidden. Bu tür yollara girdiğin için, belki de günün birinde seni gerçekten ve iyi bir şekilde sevecek; senin de cidden sevebileceğin bir kişiyi hayatından uzaklaştırıyorsun bilmeden. Serserilere ilgi duymaktan vazgeçin. Onlar hayatınız boyunca sizinle ilgilenip sizi sevecek adamlar olmayacaklar.
Uyuşturucu bağımlısı demek istemiyorum ot ve Hap gibi şeyleri içiyordu bende önce sürekli benimle tanıştıktan sonra ara ara yapmaya başladı ama bunları yaparken bana da uzattı istemsizce alışıyorsunuz emin olun şu an o çok nadir ot içiyor bakıldığında evet bu konuda çok kötü ama sevgi aşk konusunda bana çok iyi ve yakın iyi bir baba olur inanıyorum buna ama sorun şu an şuki bebek doğsun derken annesi babası ayrı kalmasın derken benim içim paramparça oluyor kötü hissediyorum kendimi bazen bana sarılmasın bile istiyorum o derece bi soğukluk var içimde ona karşı belki iyi olur diyorum bişiler oluyor özel bakıyorum onda bile itiyor beni kendinden soğuyorum istemiyorum bile tekrar tekrar bebek olursa tek nasıl yapıcam onuda bilmiyorum o derece bir kuytuda kaldım bugün bir hocanın yanına gidip bunları konuşmayı ve fikir almayı düşünüyorum eğer günah değilse ikinciyi aldırmak bilmiyorum en doğru karar neyse onu yapıucam sanırım.
Bak yavrum günah değilse diyorsun ama hocanın sana söyleyeceği şey belli. Doğur diyecek elbette. Ona bakarsak evlenmeden ilişki yaşamak da günah. Madem yaptın doğurup bakmak zorundasın, sevmediğin adamla da evlen diyecek. Sakın o hataya düşme. Kendin için en doğrusunu sen bilirsin, sen seçebilirsin. Onu yeniden sevebilirim ve her şeyi tamamen bırakır diyorsan evlen, çocuğu da istersen doğur; istersen aldır. O çocuk şu an bir şey hissetmiyor bir akıl algısı yok o yüzden aldırmak senin hayatın için daha iyi olacaksa yap bunu. Seni bilemem ama yine çocuk için, senin eşini sevmediğin bir ailede büyümektense eğer çocuğu doğuracak olursan tek başına olman daha iyi olur.
basit aslında evlenmeyip çocuğa tek bakacaksın istemiyorsan
Bende annesiz babasız büyüdüğüm için bebek benim gibi olsun istemiyorum
o zaman ya evlenceksin ya da aldırcaksın
Evlenip ilerde boşanmak doğru olur mu
bir sürece girdikten sonrada boşanmakta kolay olmaz
Hayatını cip etmissin
Evet
Düzeltmenin yolunu soruyorum kendime napmam gerekiyor diye.
Çocuğu aldır hayatına devam et. yolun çok başındasın çok.
Korkuyorum toparlanmam diye piskolijikmen etkiliyor bu konular çünkü beni yaşadım daha önce
İlk yaptırdığımda yıkılmıştım birde çevre duydu ne derim bilmiyorum
Sen çevrene göre mi yasiyorsun
Hayır ama çevrenin bunu bana hatırlatması benim piskoljimi etkileyecektir
Çevreni değiştir
çalıştıgım hayatım onunla aynı şehir içerisinde bunu yapmak zamanımı alacak fazlasıyla
O zaman yap güçlü ol