Bir ilişkide en büyük taviz herkesin sizi incitmesine müsaade etmektir.
29 Nisan 2021 Perşembe Saat 16:32

Evet incitilmeye musaade edip bi özürle , gönül almayla unutuyorum. ama bi yerden sonra kırgın olmasakta o kişiye karşi içimizde bir boşluk ya da boşvermişlik oluşuyor.
Ben karşımdaki hiç üzülmesin kırılmasın hep mutlu olsun istiyorum o yeter ki mutlu olsun ben onun için mutsuz olmaya da razıyım ama o hiç üzülmesin kimse kırmasın onu🙏😔
bu yanlış bir yaklaşım olur önce kendi mutluluğunu düşün seni senden başka düşünen olmaz.
Çok haklısın kendimi düşünmem gerekir evet o kadar haklısın ki kimse düşünmüyor bu doğru bir söz
insanlar sadece çıkarları için seninle olur sen kendini sev önce kendini düşün
O yüzden insanlara kapalıyım dünyaya kapalıyım herkesten kaçiyorum (mesafeli davraniyorum) tek kalmak istiyorum kimse olmasın kimsenin sesini duymayayım istiyorum
Böyle olmandan bahsetmedim herkesle konuş insanlara şans tanı ama sınırların olsun böyle kaçmak da doğru değil.
Ben dengeyi kuramiyorum ya😅
Ben ya hep ya hiç takılıyorum sanirim😂
O denge olmalı yoksa olan sana olur
Haklısın öyle yapmaya çalişirim
Sağol çok yardımcı oldun yine her zamanki gibi
Saygısızlık yapılmasına izin vermek, terkedilmemek ve terkedilmeye sebep olmamak.
Cevap
5Cevap
Kalbimin üstünde horon teptiller, daha ne olsun 😃
Sanki sorunun detayında beni anlattın... o kadar doğru ki.
ah bu gönül işleri hep bir yoğun hep bir yorucu oluyor
her ten yeni heyecan yeni tatlar yeni hazlar içermekte
Taviz bir ilişkide yapılan en büyük hatadır çünkü hiç beklenmedik zamanda zor durumda bırakır hemde derin üzüntü yaratacak şekilde.
Bu gorsel neden benim içimi ısıttı.
:(
Ona bağlandığım için pişman olacağım hatalar yapmaktır.
Kalp kırmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?