Aklım fikrim onda yıldırım aşkıyla ona tutuldum eşimin dul teyzesine aşık oldum aramızda 16 yaş var onsuz yapamıyorum kalbime söz geçiremiyorum 😭😭 ben 27 eşimin teyzesi 42 eşim 32
Güncellemeler
+1 yıl
Elimde de olmasa bu durum karşısında kendimden nefret ediyorum 😡😥😭
Bak şu an yaşadığın geçici bir heves senin değmez yani Allah bilir eşin seni ne kadar çok seviyordur sen çocuğunu nevkadr cok seviyorsundur bı de dul bayanların yaşanmışlık gi çok olduğu için ne kolay kolay sana guvenir ne de yeğenini satar yani
Bazen yanlışlıkla bile olsa eli elime drgince çok mutlu oluyorum hiç çekmesini istemiyorum sımsıkı tutmak isteyişim var ne desen haklısın kara sevdaya yakalanmış. nefsime söz geçiremiyorum
Elimde degil konuyu kimseyede açamıyorum utanıyorum dedigin gibi o kötü ruyaların etkisiyle bazen cinselilişki olarak da onu arzuluyorum istemeyerek de olsa
Duygular belli bir zaman sonra körelir üzerinde durmamaya bakın kendinizden büyük olduğu için olmaması gerektiğine inandırın beyninize oyun oynayın duygu yoğunluğu azalacaktır
İnanırmısın bilmiyorum ben okulu 7 yılda bitirdümona olan aşkımdan onun yerine her sınava girdigimde tam not alıyorum hiç çalışmadan mevuzn olacak 5incı sınavda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
dıııı rııııııı rıı rııı rıı rıı rıığ rığğ rı rı rırırırı dırırırı dırıır dırıırııı rığ rığ rığğ rığğğ
Allah bu durumu hiç bir kimsenin başına vermesin siz dalga geçin
dalga değil aşkı memnu fon müziği
Konumuzla ne alakası var aşkı mennu bir inat ugruna öyle oldu benimki masumane yıldırım aşkı öyle bişeyide asla onaylamıyorum
ne inatla ne alakası var aşık olmuşsun ama çoluğun çocuğun varsa unut abi o hanımefendi yi
Aşkı mennudaki durum inat ugruna oldu bizim konu elimde olmayarak aklımdan çıkmıyor onu çok arzuluyorum
Genç kıza aşık olunur da yaşlı kadına aşık olmak nedir
Nolur hor görme aşık olmak elimde degildi
Dayı tam yaz dizisi çekilecek konu efsane öşsmdleöc
Nolur dalga geçme çok ciddiyim
Abi ne diyim nasıl bu konu da sana yardımcı olabilirim aklıma bi fikir gelmedi ama sen yengeye odaklan unut onu
Hiç aklımdan çıkmıyor yemin ederim esm teyzesi çok iyi bir insan kötü niyetle degil ama ona baglandım
Vazgeç bu sevdadan yanan sen olursun
Haklısın dostım çok haklısın aşkıma söz geçiremiyorum
Ciddimisin gerçek bı soru mu bu
Yemin ederim gerçek yalan degil nolur yardum edin ne yapmalıyım
Belki de hissetigin şey sadece begenidir
İlk evlendigimden beri onu begeniyordum ama şu an onu görmeden yapamıyorum
Sadece belki cinsel biseyler yaşamak istiyorsundur
Yok aklımdan öyle bişey geçmedi ama bir dedigini iki etmiyorum o isterse karşı koyamam
Gittiğin yol yol değil yuvani yikacaksin ve o bayanın seni yarı yolda birakmayacagida kesin değil
Haklısın onun iki benimde bir çocugum var ona sımsıkı sarılmak istiyorum
Eşimle aramız çok soguk bir boşluktayım
Bak şu an yaşadığın geçici bir heves senin değmez yani Allah bilir eşin seni ne kadar çok seviyordur sen çocuğunu nevkadr cok seviyorsundur bı de dul bayanların yaşanmışlık gi çok olduğu için ne kolay kolay sana guvenir ne de yeğenini satar yani
Bazen yanlışlıkla bile olsa eli elime drgince çok mutlu oluyorum hiç çekmesini istemiyorum sımsıkı tutmak isteyişim var ne desen haklısın kara sevdaya yakalanmış. nefsime söz geçiremiyorum
Boşlukta olduğun için boşluğunu o kadınla doldurmak istiyorsun ama sende anlayacaksın aslında bir heves olduğunu ve boş olduğunu
Nefsim üzerime çok baskı uyguluyor çogu zaman ruyalarımda onu çıplak görürüm çok rahatsız oluyorum bu ruyalardan
Dediğim gibi kendini topla eşine cocuguna odaklan
Ne desen haklısın çok kötü rıyalar göruyorım hiç hoşuma gitmeyen
Odağını dikkatini başka yere ver
Elimde degil konuyu kimseyede açamıyorum utanıyorum dedigin gibi o kötü ruyaların etkisiyle bazen cinselilişki olarak da onu arzuluyorum istemeyerek de olsa
Peki bqyqnin bundan haberi var mı ondan hoşlandığının falan
Yok bilmiyor
Eşime sarılırken bile onun yüzü göz önüme geliyor 😔
Yok artık dua etmekten başka çaren yok senin
Onunda ilgisi var sanırım ne ölçüde oldugunu bilmiyorum çünkü beni ara sıra över eşimin yanında eşin konusunda çok şanslısınder eşime
O kadın biliyorda olabilir senin ona karşı boş olmadigini dikkat et
Bilmiyorum bana çok güzel davranıyor bende ona aklımdan hiç çıkmıyor
ya da kadın strateji yapıyor niyeti farklı olabilir
Bilmiyorum çok iyi bir bayan gunahını alamam ama ona kara sevdalıyım elimde olmayarak
Geceleri yataga girdigimde onu çok arzuluyorum hiç aklımdan çıkmıyor ruyalarımda çırılçıplak hali göz önüne gelir çok edepli açık birisi degil
Aranızda birşey geçtimi
Hayır aramızda hiç bişey geçmedi
🙄 nasıl oldu buğ
İlk görüşten oldu behigeni geldi sonra aklımdan yüregimden çıkmamaya başladı
Duygular belli bir zaman sonra körelir üzerinde durmamaya bakın kendinizden büyük olduğu için olmaması gerektiğine inandırın beyninize oyun oynayın duygu yoğunluğu azalacaktır
İnanırmısın bilmiyorum ben okulu 7 yılda bitirdümona olan aşkımdan onun yerine her sınava girdigimde tam not alıyorum hiç çalışmadan mevuzn olacak 5incı sınavda
Hep ruyalarımda göruyorum bazen uygunsuz bazen namaz kılıyor