Yaklaşık 8 aylık bir ilişkim var. Sevgilim 26, ben 20 yaşındayım. İlk başlarda çok güzel giden bir ilişkiydi. Bana ilgisi, saygısı, kibarlığı olsun her şeyiyle çok güzel gidiyordu.5 ay önce sevgilim Suriye'ye gitti. Orada uzman, yani normalde de meslek olarak askerlik yapıyor. Oraya gittiğinden beri çok değişti, ya da yeni yeni karakterini göstermeye başladı, bilemiyorum. Makyajıma, üniversiteye gitmeme, dışarıya çıkmama, giyimime, her şeyime karışır oldu. Her gün neredeyse trip atıyor, konu bulamayınca aylar önce ses etmediği konuları açıp onlara trip atıyor. Alttan aldım, almaya da devam ediyorum. Ailesine hasret, bana hasret, evine hasret, stresli, normal bir yerde değil, sabret sabret... ama kendime yaptım maalesef zayıfladım, saçlarım dökülmeye başladı, roza hastalığı geçiriyorum şu anda da. Hala bir şey demiyorum onu üzüp orada streslendireceğim diye. Bu kötülüğü kendime neden yapıyorum, evet benim de aklımdan bu geçiyor. Vicdanım elvermiyor onu orada terketmeye. Gelmesini beklesem daha çok var gelmesine yine kendimi tüketmiş olacağım. Hiç konuşmayı denedin mi diyeceksiniz, denedim tamam diyor iki gün sonra aynı veya hiç ses etmiyor yine kendi bildiğiyle devam ediyor. Gercekten arada kaldım. Ne bırakabiliyorum ne de ilişkimiz sağlıklı ilerliyor... Mesela yaşadığımız bir şeyi anlatayım. Birkaç gündür ağzımda uçuk var (küçükte değil bayağı büyük), dün de kabuk bağlayınca çok kötü bir görüntü oluştu. Fotoğraf attım ve hani tiksinir diye ki tiksinebilir de gayet doğal."Biraz çirkin duruyor, idare et artık" dedim. O da ben bunu millete güzel görünmek için diyormuşum diye bana küstü konuşmuyor, günlerce de konuşmaz böyle bir huyu var. Halbuki o da tıraş olunca çok çirkin oluyorum gibisinden muhabbetler eder, benim de o zaman öyle düşünmem gerekiyor. Günlerdir konuşmuyor benimle. Ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrılacaksın için yana yana...
Ama çok seviyorum vs bunları geçeceksin...
Senden başka kimse kıymetli değil bak o kendini düşünüyor seni değil. Ve sen susmaktan ne hale gelmişsin. Kendine saygın olmalı. Ki bu gidişat ayrılık gösteriyor emin ol terkedildiğin zaman daha büyük acı çekeceksin.032 Yorumla
Soran+1 yılO orada diye ayrılamıyorum orada üzülmesini istemiyorum, kendi 4 gündür konuşmuyor benimle ama benim vicdanım elvermiyor
Cevap sahibi+1 yılYa canım kusura bakma da sende kaşınıyorsun o zaman , o seni düşünmüyor bile sen neden onu bu kadar düşünüyorsun? Bak sen ne haldesin ama 4 gündür aklına bile gelmiyorsun çocuk musunuz siz bi uçuk yüzünden küs günlerce konuşma sonra barış gene küs. Çekilir çile mi Allah aşkına? Hiç vicdan bile yapmam onun keyfi gayet yerinde sen merak etme. Üzülmez yani. Üzülürse de baştan düşünecekti.
Soran+1 yılNasıl bitireyim bana yardımcı olur musunuz
Cevap sahibi+1 yılAçıklama yapmak zorunda değilsin.
Adı her neyse “Ahmet, Mehmet ben ayrılmak istiyorum. Sen üzülme diye uzun zamandır sabrediyorum ama olacak gibi değil. Kendime zarardan başka bişey değil. Hoşçakal... “ yani düşünsem daha sağlam bişey çıkardı ama gerekte yok öyle birine. Kısa net bişey yaz. Neden diye falan sorarsa da cevap verme ya kandırır iki gün sonra gene aynı. Emin ol yani. Çok ağlayacaksın belki ama eski gülüşlerine geri döneceksin belki saçma bulacaksın ama insanlar evlat acısına alışıyor İnan bu çok basit güzelim. Sen çok kıymetlisin, hiç bişey senden önemli değil. Bitir bu işi kendine bi iyilik yap. Sonra da sil numarasını resim falan. Engelle hatta yazmasın sana numaranı değiştir... git bi duş al ağla sonra gülümseyerek bak aynaya. Ohh rahatlamış olacaksın...
Soran+1 yılOf offfff çok zor olacak
Soran+1 yılbenim 4 gündür gözümün yaşı kurumadı sürekli bir adım bekliyorum bir cevap bekliyorum senden ama bir tık yok sende. Orda stres altındasın bi de ben bunların üstüne eklenmeyim diye düşündüm ama böyle iki arada bir derede kalamıyorum. Önceki tartışmalarımızı hiç dahil etmiyorum bile ama bir uçuk meselesi ne kadar büyütülebilir aklım almıyor... ya da cama çıkmam, üniversiteye gitmem... Hadi bunları da bir kenara bırakıyorum. Öz babamla dışarı çıkıyorum sen buna bile karışıyorsun. El adamı değil o benim babam o ne isterse ben ne istersem her şeyi yaparım onunla. Değil sen buna annem bile karışamaz. Ben bu yola seninle sonunda güzel bi hayatımız olsun diye çıktım fakat görüyorum ki evlendigimizde sen bana adım bile attırmazsın. Belki beni tanıyıp güvenince böyle olmaz dedim ama sen sürekli bu davranışlarında ısrar ediyorsun. Ben böyle devam edemem. Sen beni böyle tanımıştın makyaj yapan, üniversiteye giden, giyimimim nasıl olduğunu hepsini bilerek konuştun. benim çok şükür vicdanım rahat o kadar çok şey yaptım ki senin için orada üzme sus sus sabret streslidir diye diye hep kendime yaptım seni üzmemek için kendimi üzdüm sen konuş diye ben sustum sen gül diye ben ağladım... ama sen sanki benden ayrılmak için bahaneler bulmaya çalıştın. her seferinde ben sustukça sen daha da beni yıprattın... sen üzülme diye uzun zamandır sabrediyorum ama olacak gibi değil, kendime zarardan başka bir şey değil. hoscakal...
Soran+1 yılBöyle yazdım gönderdim
Cevap sahibi+1 yılCanım benim hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻 içine atma ağla ama geçecek unutma sen en doğrusunu yaptın. Çok güzel yazmışsın. İçinde kalmamış en azından.
Soran+1 yılAminnnn... Duşa giriyorum çıkınca konuşalım dedi
Cevap sahibi+1 yılHala öncelik sen değilsin görüyorsun dimi? Konuşacak mısın?
Soran+1 yılUyanınca aşkım ben şimdi uyandım iftarimi açacağım dedi ama mesajımı okuduguna eminim. sonra da mesajımı okur musun vakit kaybı olmayacaksa dedim. sonra peki aşkım şimdi yemeğimizi yiyelim yazdı, görüldü attım. sonra da işte duşa giriyorum çıkınca konuşalım yazmış
Soran+1 yılKonuşacağım, yumuşamayacagim kararım kesin ama konuşacağım. cunku ben uyanınca direkt Allah'a emanet ol der bitirir saniyordum merak ediyorum ne konuşacağını
Cevap sahibi+1 yılBi güzel dinle, ama ne derse desin sakın yumuşayıp vazgeçme. Böyle bi ilişkim oldu benimde çok hastalanırsın bak üzüntüden. Ne derse desin ben kararımı verdim de ve engelle. Gerekirse çok diretirse numaranı değiştir.
Soran+1 yılYok hayır hatta yumuşamamam için arkadaşıma da durumu anlattım o da ilk önce yazacağını bana at da yumuşak cevap verme dedi. sadece dinleyeceğim, bitsin artık hayırlısı buymuş. ben her şeyi yapmaya çalıştım onun için
Cevap sahibi+1 yılNaptın canım? Yazdı mı?
Soran+1 yılŞimdi ikmal aracı geldi onu indireceğiz devletin gönderdiği ikmal 1-2 saat sürüyor özür dilerim şimdi ona gideceğim
Soran+1 yılBekliyorum yazdım, bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılBahane uyduruyor.
Soran+1 yılNormalde hiç öyle ısrarcı değildir. bir kere daha konuşmak istemiyorum demiştim ama o zaman tavrım net değildi belki de o da anladı o yüzden ısrar etmeyip Allah'a emanet ol yazıp bitirmişti
Soran+1 yılHerşey için özür dilerim ama herzaman diyorum ya sinirli iken birşey yazmak istemiyorum çünkü kalbini kırarım diye korkuyorum yazmıyorum onun İçin Burda stres altındayım ama bunu hiçbir zaman sana yansıtmadım yansıtmamaya çalıştım eğer bir kusurum olduysa affet beni cama çıkman üniye gitmen babamla dışarı çıkmanı kendim için istemiyorum istememde hepsini senin için istedim asla aklına birşey gelmesin şüphe olmasın haklısın haddime değil baban ile de dışarı çıkman baban yanında iken de bana söz düşmez adım atmana izin vermem değil bu seni korumak ama belli ki sıkmışım bu konuda da seni bunun içinde tekrar özğr dilerim ben seni tanıdım güvenimde sonsuz asla bir şüphem olmaz olamaz olmayacak “ben böyle devam edemem”diyeceğini demişsin bana laf düşmez ki birşey söylemem gerek yok ama benide yanlış anlama haklısın birşey demiyorum diyemem hakkımda yok ben canına tırnağına bşr saç teline zarar gelmesin diye korumay çalıştım ama özğr dilerim engellemişim seni fazlasıyla.. asla yansıtmamaya çalıştım ama bunuda becerememişim asla öyle bir düşüncem olmadı o pislikler gibi olmayaya çalışmışım ama belli ki onlar gibi olmuşum özğr dilerim yıprattığım üzdüğüm kırdığım bir damla gözyaşın benim canımdan gitsin diyecek başka birşey de kalmamış herşeyi yazmışsın zaten özğr dilerim sana zarar verdiğim için tekrar tekrar özğr dilerim...
Soran+1 yılBir saat yazmazsın, birkaç saat yazmazsın, bir gün yazmazsın, iki gün yazmazsın...4-5 gün yazmamak... ben seni bu kadar merakla özlemle beklerken senin bana yazmaman benim için ne kadar ağır. sadece tek bir şey istedim benimle dertleşmeni, dertleşmek istemezsen birkaç gün yazma kafanı toparla dedim ama bahsettiğim bu şekilde değildi. senin için yaptıklarımı demeyeyim diyorum ama askere gidenler bile terkedilirken ben seni görmeden sen orada olduğun halde bekledim. ne yaptım ki sana alttan mı almadım, iyice streslendirdim mi , anlayışsız mı davrandım, inatlaştım mı sabretmekten başka sana ne yaptım? herkes korunmak ister herkes sevilmek ister bunu beni kırmadan yormadan yıpratmadan yapabilirdin...4 gündür konuşmuyorsun her şeyi haber verirdin ilk benimle konuşmak isterdin nasil bu kadar değişti her şey anlam veremiyorum. anliyorum stresli bir yerdesin ama ben bunu anlamayacak biri miydim? neredeyse yalvardım sana konuşalım diye özledim diye sen hiç oralı olmadın... ben bunları gerçekten hakettim mi?
Soran+1 yılHaklısın özğr dilemekten başka bşrşey diyemem sma ben sadece korumak istedim bşr saç teline zarar gelmesin diye ama belli ki becerememişim onuda tekrardan çooook özür dilerim 😔😔
Soran+1 yılÖzürle her şey telafi edilebilse keşke... bir gün iyiydin iki gün kötüydün. beni ne kadar kırdığının üzdüğünün farkında değildin. senin için neler yaptığımın farkında değildin. hatam var mı diyorum yok diyorsun ama konuşmuyorsun. cidden soruyorum ne yaptım sana hakettim mi bunları yanında olmaktan başka ne yaptım
Soran+1 yılFarkındaydım ama tekrar diyorum konuşamam sinirli iken özğr dilerim sadece başka birşey diyemem ama allah tüm güzellikleri iyilikleri canına versin asla bşrşey yapmadın asla allah canımdan alsın ömrüne versin bunları diyebilirim ve ömür boyu dualarımda olacağını
Soran+1 yılKonuşmamak çok ayrı soğuk konuşmak çok ayrı. tamam sinirin geçsin beklerim dedim ama insan sevdiğine ne kadar sinirlenebilir kaç gün küs kalabilir... sen bensiz 4-5 gün yapabiliyorsun ben 1 dakika senden geç mesaj gelse hemen tele bakardım... ben bunların hiçbirini haketmedim özrünü de kabul etmiyorum... senin benim özürlerimi kabul etmediğin gibi
Soran+1 yılPeki senden tek isteğim beni o pislikler gibi görme hatırlama olur mu 😔😔
Soran+1 yılİlk halini hatırlamak ilk halinle kalmanı isterdim, maalesef seni bu şekilde herkes gibi görüyorum...
Soran+1 yılPeki birşey diyemem 😔
Soran+1 yılKonuşmalar bu şekilde bitti yani...
Cevap sahibi+1 yılCanım benim benim üstümden yük kalktı sanki senin adına okadar sevindim ki ben kurtulmuşum gibi oh çektim inan ki. şu an çok üzgünsün belki, belki ağlıyorsun. Üzül zaten ağla, içinde kalmasın. Ama 2 aya kalmaz eski sen olcaksın inanıyorum. Hakkında herşeyin hayırlısı olsun, umarım bi gün karşına seni çok seven seni olduğun gibi seven kabul eden biri çıkar. Kimseye kendini ezdirme. Yerine göre anne babamız bile bazı şeylerde söz hakkına sahip değilken böyle adamlar oje sürme makyaj yapma cama çıkma babanla çıkma bu ne ya? Sen kimsin. Bak ben evliyim, ama eşime de hep derim sahibim değilsin ben zaten seni küçük düşürecek bişey yapmam giymem. Karışamazsın yani, ki karışmaz da çok şükür. Dediğim gibi kimse kimsenin sahibi değil, fikir alınır fikir verilir ama yapma etme yapamazsın giyemez gidemezsin demek kimsenin haddine değil. Herkes ayrı bi birey herkesin düşünce özgürlüğü var. Herşey gönlüne göre olsun kuzum... kimse hiç bişey senden değerli değil bunu unutma.
Soran+1 yılBaşta hiç böyle biri değildi, çok farklıydı, özeldi. ben hayatta böyle kişilerle olmam, bu kişilerle olanların aklı yok mu derdim. buyuk konuştum belki de gerçekten sevince kalbe söz geçirmek çok zor oluyormuş.4-5 gündür bu uygulamada hep aynı soruyu sorarak fikir aldım, belki biri bırakma der ona ikna olacaktım ben... ama herkes bırak, kendine yazık etme dedi. kendimi kandirdigimin farkına vardım, o orada üzülmesin dedim ama 4 gündür bensiz durabildi... hep kendimi kandırmışım şu anda çok kötüyüm ama hayırlısı buymuş demekten başka bir şey diyemiyorum...
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu an seni çok iyi anlıyorum farklısını ben yaşıyorum. Benim erkek arkadaşımda uzman çavuş suriyeden izine geldi görüştük memleketine gittim yanına bir kaç gün kalmaya her sey o kadar cok güzeldi ki geldim 2 hafta sonra her şey değişti birden bi kıskanmalar bana aldatıyorsun beni demeye bile başladı beni o kadar çok üzdü ki çok zoruma gitti bu arada 1. senelik ilişkimiz herkes biliyor yazın sonu nişan düşünüyoruz. Kuzey ırak çıktı görev yeri benim burnumdan getirdi sürekli ölümden bahsetmeler bi değişik tavırlar birden değişti her şeyi, o samimiyet gitti yerine soğuk birisi geldi. Bunu ona söyleyince sen benim nerede olduğumu bilmiyor musun gece gündüz nöbet tutuyorum nerede öleceğim belli değil uyku uyumuyorum sende benden ilgi istiyorsun, birden ilgiyi kesince senden kafayı yedin dedi bana. Alışmışsın ilgiye sen herkes ilgi gösteriyor göremeyince böyle oluyorsun dedi. Bu cümleleri duyunca o kadar kötü oldum ki. Bu zamana kadar ben baba sevgisi bile görmemiş bir kızım oysaki, hastalandığımda kendime bakan biriydim bu cümleler beni çok yaraladı. Benim psikolojim bozuldu burada diyip durdu. Benim ki çok mu normal sanki bende kaldıramıyorum artık çok üzülüyorum. En son kavga ettik 3 gün oldu ne o ne ben yazdım zaten. Yazmayı da düşünmüyorum ona verdiğim değeri gördü ondan böyle yaptı bana zaten resmen peşinden koştum sırf o iyi olsun diye üzülmesin diye. Bu hatayı sende yapmışsın. Ben ayrılmaya çalışınca izin de vermiyor. Senin yazdıkşarını görünce kendime benzettim içimi dökmek istedim
184 Yorumla
Soran+1 yılBen gerçekten anlayışsız biri değildim yani babam da polis psikolojileri biliyorum iyi olmuyor ama böyle biz merakla özlemle beklerken onların 4-5 gün yazmamaları insanın zoruna gidiyor insan düşünüyor hani başka biri mi var da böyle yapıyorlar. cunku ben o yazmayınca kendimi o kadar yalnız hissediyordum ki evde olduğum halde ailemle olduğum halde o orada nöbette hicbmi yalnız hissetmedi hiç mi ozlemedi işte insanın aklına şey geliyor... canım ben bitirdim dün, şu an çok kötüyüm çok üzülüyorum ama biliyorum ki en doğru karar buydu. üstte birine mesajlarımı yazdım istersen oku o şekilde bitirdik...
Cevap sahibi+1 yılÇokk iyi anlıyorum seni ben ne hissedersem onu hissediyorsun sende canım, biz buradayken günlerce yazmamaya direniyoruz onlar nasıl yapıyor anlamış değilim bende çok düşündüm başkası mı var diye ona sorunca kafamu kaşımaya vaktim yok ne kuruyorsun kafanda diyor bana. Kuzey ırağa gitti diye psikolojisi çok bozuldu hiç böyle biri değildi ölmekten falan cok korkmaya başladı beni de sürekli üzüp duruyordu. Çok kırdı beni en son kavga ettik zaten daha da yazmadım o yazana kadar asla yazmıycam da, yazarsa da bana beni çok kırdın çok ağır şeyler yaşattın ben senin yanında olmak istedikçe sen beni hep ittin şimdi de ben kafamı dinlemek istiyorum düşünmeye ihtiyacım var seni şu an yanımda istemiyorum diyeceğim. Tabi yazarsa bakalım kafası düzelince elbet yazacak psikolojisi düzelince bu sefer bende cok sey değişmiş olacak. Bu arada okudum canım ayrılmışsın, çok güzel yazmışsın gerçekten biraz bekle 1 2 hafta kendine geleceksin sen, kendine geldiğinde eski sevgilini karalar bağlamaya başlayacaktır bu hiç değişmez kural. Sana kesinlikle yazar çünkü vicdanı rahat değildir rahatlatmak icin yazacaktır tabi birini bulmazsa hemen. Senden sonra birisi olursa bilki seninleyken de varmış demektir o zaman da hakkını helal etme. Bekle sadece zamanla unutursun zaten çok üzgün olduğunu tahmin ediyorum, nasıl yapacağım onsuz diyorsun ama onsuzda oluyor üzülme belki düzelir bir gün karşına çıkar ben düzeldim diye pişman olur. Ama hemen affetme sürünsün rahat 1 ay, bunu da seviyorsan yap. Yok doğrusu buydu dersen hiç bulaşma ileride daha kötü olur canım 😔
Soran+1 yılAynen öyle, biz böyle direnirken onlar yazmıyor ki kendilerini en yalnız hissettikleri yerde... ben artık başka biri var mı diye bile düşünmeye başlamıştım. gecenlerde yalvardım neredeyse konuşalım özledim diye o sadece ailenin yanına geç dedi başka bir şey yazmadı. ozlemiyor musun dedim ailenin yanına geç dedi.4 gündür özür dilemiyordu ben diledim hatam olmadığı halde kendini yalnız hissetmesin alttan al dedim kendi kendime... ayrılık mesajını yazınca özür dilemeye haklısın demeye başladı ondan önce neredeydin? veya diyemedi mı ki sen yeter ki gitme ben degisecegim özür dilerim çok hatam var ama düzelteceğim diyemedi. .. özür diledi ve bana yol verdi. seven insan gitmesine müsaade eder miydi? aklımda çok soru var inan ki kendimi çok yıprattım önceden çok neşeli biriydim ona böyle olduğumdan beri yarından ümidini kesmiş birine dönüştüm çok değiştim o kadar yorgunum ki anlatamam... şu anda da iyi misin dersen çok kötüyüm sürekli bakıyorum ne zaman çevrimiçi olmuş napıyor nasıl sürekli onu düşünüyorum... ama biliyorum en doğru karar buydu. dusunuyorum ileride göreve gitse hep beni zan altında bırakacaktı beni mi aldattın diye gerçekten en doğrusu buydu üzüleceğim çok üzüleceğim belki ama öyle de üzülüyordum atlatacagim bunu. sende canım yazma o yazana kadar en doğrusunu sen bilirsin ama gerçekten üstlerine düşünce olmuyor. daha da geri çekiyorlar kendilerini... bana yazar mı bilmiyorum ama biosundan wp de hakkında kısmından hala ismimi silmemiş numaramı da silmemiş... hiçbir şey diyemiyorum biliyor musun Allah'a havale ediyorum bile diyemiyorum demeye kıyamıyorum rabbim herkesin gönlüne göre versin ne diyeyim ki
Cevap sahibi+1 yılCanım gitmene izin vermiş çünkü şu an hiç bir şeyi idrak edemiyor o sanıyor ki tekrar sen mesaj atacaksın sucsuz olduğun halde mesaj atacaksın geri barışacaksınız sanıyor. Ayrıldığında kesin kararlı olduğun için özür dilemiş ama olayın ciddiyetinde kesinlikle değil biraz zaman geçince anlayacak seni kaybettiğini ve sana yazmaya başlayacak bu sefer değiştim demeye başlayacak. Hemen barışma hatta cevap bile verme yazınca sakın iyice anlasın seni ki bir daha bunları yapmaya cesareti olmasın. Kendini yalnız hissedecek günler geçtikçe. Bu sefer sen geri çek kendini bende şu an öyle yapıyorum artık geri çektim kendimi o sanıyor ki eskisi gibi düşücem peşine zamanla anlayacak. Mutlı olduğuna dair durumlar at sosyal medya ya üzgün sanmasın seni. Senin kalbin cok temiz cok iyi bir insansın Allaha havale bile edemiyorsun. Bunu sakın belli etme bir daha bizim en büyük hatamız bu olmuş. Yazacaktır sana eminim üzme kendini de biz şu an üzülüyoruz ama bakalım onlar üzülüyor mu, sanmıyorum
Soran+1 yılEvet kesin yazmamı bekliyor neden silmedin dememi bekliyor ama yazmayacağım. o yazsa da yok artık gercekten tekrar aynı durumlari yaşayamam kabul etmeyeceğim ben ona yalvardigimda onu ozledigimde o yoktu onu da geçtim değişeceğine inanmıyorum insan ne kadar değiştirebilir kendini? severek bırakmaya mecbur bırakıldım gerçekten çok sevdim, seviyorum. elimden gelenin fazlasını yapmıştım onun için ama onun umrunda bile değildi...
Cevap sahibi+1 yılHuylu huyundan vazgeçmez derler bacım haklısın, senin hayatın senin kararların insallah her sey senin icin cok güzel olur.. Yakında anlar seni kaybettiğini
Soran+1 yılAmin inşallah hepimiz için, senin için de en hayırlısı olsun...
Cevap sahibi+1 yılAmin canım amin dua et bol bol mübarek günlerdeyiz rabbim kabul eder inşallah
Soran+1 yılİnşallah canım🙏🏻😔😔
Cevap sahibi+1 yılBen buradayım canım bir şey olursa mutlaka yaz görürüm kendini yalnız hissetme üzgün olduğun da yaz dertleşiriz❤️😊
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim canım sende aynı şekilde istediğin zaman yazabilirsin♥️🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılSana mutlaka yazacağım bacım beni gelişmelerden haber ett 😊❤️
- +1 yıl
Nasılsın? Nasıl oldun?
- +1 yıl
Pardon yanlış yoruma yazdım dalginlikla
Soran+1 yılUykuya verdim kendimi, hala aynıyım 😔
Cevap sahibi+1 yılCanım nasıl oldun iyi misin
Soran+1 yılYazdı bana bensiz yapamadığını. tekrar sevgili olursak yine beni kısıtlarmış istemeden ama arkadaş gibi konuşalım asla kimse olmayacak senden başka dedi. sadece normal konuşalım benim seni kisitlayip üzmemem için dedi. ama şüphen olmasın hayallerimi seninle gerçekleştireceğim sadece senin için böyle olmasini istiyorum şimdilik dedi
- +1 yıl
Sen ne dedin?
Soran+1 yılHenüz bir şey söylemedim
- +1 yıl
Peki ne demeyi düşünüyorsun. Mantıksız ama arkadaş kalabaileceginize inanıyor musun
Soran+1 yılİnanmıyorum o da sonu arkadaş olarak bitmez dedi ama karışmamam için öyle yapacağız dedi. bilmiyorun kafam çok fazla karışık
- +1 yıl
Yine ona göre hareket etmiş olacaksin ama bu sefer kimseys sormana gerek yok o kadar konuştuk aklin ve vicdanin ne diyorsa onu yap kendine eziyet etme
Soran+1 yılHiç karismayacakmis öyle bir şey olursa beni engelle dedi. tekrar şans vermek istiyorum aklımda soru kalsın istemiyorum hani sonrafan neden şans vermedim diye pişman olmak istemiyorum
- +1 yıl
Sen bilirsin canım belki gerçekten de kaybetme korkusunu almıştır düzelecektir
- +1 yıl
Umarım bu sefer gercekten mutlu olursun çok üstüne düşme simartma hatasini iyice kavrasin biraz
Soran+1 yılÖyle yapacağım belki hata yapıyorum ama aklımda kalmasını istemiyorum, olmazsa zaten tekrar bırakırım
- +1 yıl
İçinde kalmasindan iyidir ❤
Soran+1 yıl♥️🙏🏻🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılKarar senin kararın canım ben biliyordum yazacağını bi bak dene ama tavrını koy kesinlikle olur mu sakın yüz verme de biraz daha anlasın o sonra sana demeye başlar niye böylesin diye. Sana zamanında yaptığını sen ona yap geç cevap ver mesajlarına niye derse de müsait değilim gibi bahaneler uydur pek samimi davranma o zaman anlar seni gercek bir sekilde pişman olması lazım lafta olmasın bir daha üzülmemen için
Soran+1 yılArkadaş gibi konuşuyoruz zaten pek sık değil önceki gibi... belki de böyle olması daha iyi karismayacakmis böyle... sen ne yaptın yazdı mi
Cevap sahibi+1 yılYazdı yine kavga ettik bana beni benimle bırak kafamı dinlemeye ihtiyacım var psikolojim iyi değil artık kafamı dinliycem dedi sanki ben onu sıkıyorum gibi konuştu bir de. Bende dedim ki benimde artık dinlenmeye kafamı dinlemeye ihtiyacım var en iyisi artık böyle dedim son oldu konısmamız. Yarın da memleketime gidiyorum yazdım ona haberin olsun yalnız kalmaya ihtiyacım var tek başıma gidiyorum ikimiz de kafamızı dinleyelim ben çok yoruldum artık dedim niye ne değişti gidiyorsun dedi, çok şey değişti artık benim halimi göremiyorsun hep kendin iyi geceler dedim, tamam iyi geceler yazmıs bu kadar
Soran+1 yılOnların psikolojisi iyi değil de bizim çok mu iyi onlar orada diye ki üzülelim bu yaptıklarına mı? çok üzüldüm canım ya hiç sıkma canını elbet yazacaktır bak ben yazmaz diyordum yazdı seninki de yazacaktır emin ol ve bundan sonra kendine değer ver en değerli sensin
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum canım ona göre sadece onun psikolojisi bozuk, bir de kuruntu yapıyor sürekli beni aldatma yok niye gece wp girdin yok neden bunu sunu yaptın diyip duruyor benim kafamın ayarıyla artık çok oynadı artık üzülmüyorum ne zaman kafasını toplarsa yazsın olursa olur olmazsa olmaz ne diyim, çekip gidiyorum zaten tek başıma belki daha iyi olurum
Soran+1 yılTek başına yapabilecek misin neden ailenden ayrılıyorsun ki
Cevap sahibi+1 yılMemleketimiz de evimiz var yazlık bir alan sessiz sakin iyi gelecek bana.. Yaparım tabiki yaşım küçük değil ya kız o kadar 24 yaşındayım 😂
Soran+1 yılAyyy kusura bakma ben daha küçük sanıyordum ya😄
Cevap sahibi+1 yılHahahahaha yaa yok küçük değil malesef yaşım keşke küçültebilsem 😂😂
Soran+1 yılÇokta büyük değil yine güzel yaşların 😄😄😄
Cevap sahibi+1 yılBu yaşlarımı çileyle geçiriyorum işte kaderim bahtım kara kız 😂
Soran+1 yılSen böyle diyorsun da ben napayım o zamana ihtiyarlarım bu dertle😂
Cevap sahibi+1 yılHayatım belirsizlikler üstüne kurulu resmen, yarın sabah uçağım var bakalım yarın mesaj atacak mı bana
Cevap sahibi+1 yılBu ara da suriyenin neresin de görev yapıyor senin kii canım
Soran+1 yılAtar İnşallah ya sen bir süre üstüne düşme bakalım o yazar mutlaka
Soran+1 yılRasulaynda 🥺seninki
Cevap sahibi+1 yılKuzey ırak 😔 suriyeden oraya geçti idlibteydi görevlendirmesi çıktı ırağa şu an orada canım
Soran+1 yılYaaa rabbim korusun cümlesini sonra da bizimkileri😔😔🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻beklemek de çok zor
Cevap sahibi+1 yılAmin rabbim hiç birinin ayağına taş değdirmesin bu mübarek günde dualarımız kabul olsun sevdiğine bağışlasın Allah uzun ömür versin hepsine 🥺
Soran+1 yılÇok çok çok aminnnnn😔😔😔😔🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 naptın canım bu arada gittin mi
Cevap sahibi+1 yılEvet canım vardım sabah çok şükür bu arada uçaktan iner inmez aradı ardından yazdı sürekli 😂
Soran+1 yılHadi gözün aydın ya inşallah daha üzmez seni🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılKeşke öyle olsaydı bu sefer yine bir sorun çıktı canım
Cevap sahibi+1 yılCanımm nasılsın ne yaptın nasıl gidiyor
- +1 yıl
Merhaba , sohbete dahil oldum ama bana da bildirim geldi sizi de merak ettim. Sorununuz düzeldi mi?
Cevap sahibi+1 yıl@xhlgldyldlydlyculf evet bende merak ettim canım aklıma gelmişken yazayım dedim🤷🏻♀️
Cevap sahibi+1 yıl@xhlgldyldlydlyculf benim ki çok karıştı
- +1 yıl
Düzeldi mi araniz?
- +1 yıl
En son aradi falan demistin
Cevap sahibi+1 yıl@xhlgldyldlydlyculf hiç mesaj atmıyor buraya geldiğimden beri 2 günde 1 ya da her gün 1 kere görüntülü arıyor o kadar normal gibi her şey bir de benimle konuşuyor o kadar sinirlendim ki nereye gittin ettin diye soruyor bir de, varlığınla yokluğun bir gibi zaten nereden bileceksin ne yapacağımı dedim laf kondurdum bilmediğin şeyler var zamanı gelince sana açıklayacağım bana kızma dedi, zamanı gelince bakalım ben normal olucam mı dedim
Cevap sahibi+1 yılÖlümden bahsedip duruyor, ben durum atınca gez sen anca dedi bana bir de
- +1 yıl
İyi de buna hakkı yok ki bilinmeyen senin bilmediğin şeyden ötürü seni sorumlu tutuyor suçluyor alttan alttan madem bir sıkıntısı var bunu seninle paylaşmalı hatta paylaşmak zorunda gerçekten anlayamıyorum bu erkekleri
- +1 yıl
Benim de sevgilim soğuk davranıyor soruyorum neden böyle yapiyorsun diye seninle ilgili değil benim kendi sikintilarim var her şeyi kafaya takıyorum diyor ama ben her türlü hiçbir şey yapamasam da onun yanında oluyorum zaten. Benim de sorunlarim var ama ben senin eksikligini hissediyorum diyorum. Sonra ben soğuk davranıyorum o sicak davraniyor valla sacma sapan davranıyorlar
Cevap sahibi+1 yıl@xhlgldyldlydlyculf ben cok bunaldım artık peşinde koşmaktan su an ırakta onuda anlayabiliyorum psikolojim çok bozuk seninle konuşmak istemiyorum diyor bana bende kendine bıraktım çok yoruldum artık ölümden bahsedip duruyor bana belli etme bunları artık söyleme duymak istemiyorum dedim. Sonra gelmiş zamanı gelince açıklayacağım nedenleri var bana kızma diyor. Ben daha ne yapayım yeterince peşinde koştum yanında olmaya çalıştıkca itti beni. Hepsi aynı gerçekten sanki biz zarar veriyoruz onlara bizim suçumuz ne bizden niye çıkarıyorsunuz bunu. Bencillik bu
- +1 yıl
Evet malesef yaptıkları bencillik resmen yaşadıkları sıkıntılar bizim suçumuzmuş gibi davraniyorlar
Cevap sahibi+1 yıl@xhlgldyldlydlyculf ben onun hayatından çok endişe ediyorum ona bir şey olacak diye çok korkuyorum içimde hep bir korku var onun yaptığına bak çok üzülüyorum
- +1 yıl
Senin ona verdiğin değeri bilmesine rağmen resmen bilerek eziyet ediyor sana
Cevap sahibi+1 yıl@xhlgldyldlydlyculf dün biraz konuştuk aradı beni sordum her şeyi artık, bana seni çok kıskanıyorum seni çok seviyorum falan diyip duruyor madem seviyorsun kıskanıyorsun niye yanımda değilsin o zaman dedim. Bu arada soruyu soran arkadasımız hesabını silmiş bu hesabı yeni bir soru açmıştı aynı şekilde oradan gördüm yazdım yine ayrılmışlar aynı düşünceleri söylemiş çocuk
- +1 yıl
İşte bak bir film vardı adam seni seviyorum diyor ama kız hissetmiyor duyuyor sürekli duyuyor ama görmüyor hissetmiyor sanırım bizimki de bu. Tek istediğimiz huzur ama nedense karşımızdakine çok geliyor dedigin gibi madem seviyor kıskanıyor neden sana acı çektiriyor
Cevap sahibi+1 yıl@xhlgldyldlydlyculf nedeni ona bir şey olur diye benden uzak duruyormuş fazla üzülmiyim diye, sacmalığa bakar mısın
- +1 yıl
Sanki bu şekilde üzülmüyorsun hey allahim
- +1 yıl
Bu arada diger arkadaşa üzüldüm yime ayni şeyi yaşayacağı belliydi
Cevap sahibi+1 yıl@xhlgldyldlydlyculf babasıyla dışarı çıktı diye yine tavır almış sözde arkadaşız diyor aynı şeyler oldu yine diyor
- +1 yıl
E ben dedim iki güne aynı olacak diye. Baba ile iliskiye karışmak ne ya keske geri dönmeseydi
- +1 yıl
Çok şükür benim sevgilimin böyle kıskançlıkları yok arada ilgisiz oluyor tek sorun o
Cevap sahibi+1 yıl@xhlgldyldlydlyculf sorma cok tuhaf ailesi sonucta ya üzülen yine o oldu, benim ki cok kıskanc daha demin kavga ettik ayarı verdim bende
- +1 yıl
Canım farklı hesap açtım, bu soruyu soran benim. Yine ayrıldık evet arkadaşın dediği gibi. İki gün arkadaş gibi olalım dedi ama eskisi gibi konuştuk çok iyiydi. Sonra babamla dışarı çıktım dedi ki arkadaş gibi olalım üniversiten bitene kadar. daha ünimin bitmesine de 4 yıl var. dedim ki bunu kim kabul eder ben eskisi gibi olmak istiyorum. o da yok mecbur böyle olacağız yoksa ben yine sana karisirim engelledigimi düşünürsün dedi. ben de iki gün onun dediği gibi yaptım ha bu arada o hiç yazmayacakmis ben yazacakmisim sadece neyse iki gün deneyeyim dedim sadece akşamları yazdım baktım çok soğuk ve çok nadir cevap veriyor. dedim ki böyle olmaz kabul etmem Allah'a emanet ol, bitirdim.. bu sefer asla geri dönmem o dönse de kabul etmem. daha bugün baktım benim numaramı silmiş mi diye silmemis.1 ay sonra izine gelecek Haziran'da bakalım yazarsa görüşmek istemediğimi olmayacağını tamamen bitirdiğimi söyleyeceğim. artık önüme bakacağım. evlensek hep beni zan altında bırakacaktı aldattın mı diye göreve gitse beni evde birakmayacakti. ben çok sabrettim çok canımı da yaktı Allah'a havale ediyorum ne diyeyim ama bundan sonra önüme bakacağım bana değer verenlerle olacağım
- +1 yıl
Ben demistim iki güne aynı olur diye ama sen yine de sans verdin en azından içinde kalmamış oldu. Şimdi her şeyi daha net anladığını daha olgun kararlar verecegini düşünüyorum. Bu senin hayatın baskalarinin istegine göre kendi hayatını yaşama. Umarım allah ikinizin karsisina da hayırlı saygılı kişiler çıkarır arkadaşlar
- +1 yıl
O zaman bitirdiğimde keşke yazsa/yazsam düşünceleri vardı. Yani tam olarak bitirememiştim ama şu an soğudum asla bir daha ne dönerim ne de yazdığında dönmesine izin veririm. Benim canımı çok yaktı
- +1 yıl
Sevindim o halde adına
- +1 yıl
Ne yaptınız kızlar? Nasılsınız
Cevap sahibi+1 yıl@xhlgldyldlydlyculf canııım unutmayıp yazmışsın ya çok teşekkür ederim 🥺 çok şükür biz barıştık eskisi gibi oldukk, ama arkadasla en son konustum tamamen ayrılmıştı bir daha barısmayacağım demişti. Geçen yazdım hesabını silmiş bulamadım onu, tekrar barıştı galiba
- +1 yıl
Onun hakkında da hayırlısı olsun. Senin adına sevindim umarım mutlu olursun
- +1 yıl
Bugün ben de ayrıldım , bi sen mutlu olabildin tebrik ederim🙂🙂🙂 umarım hep mutlu olursun
Cevap sahibi+1 yıl@xhlgldyldlydlyculf gerçekten mi çok üzüldüm neden ne oldu 🥺
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
1Cevap
Okurken ruhum sıkıldı niye katlanıyorsun ki böyle birine askerde diye herşeye eyvallah dersen yanan sen olursun ilk önce kendini düşün her zaman
07 Yorumla
Soran+1 yılOrada streslensin üzülsün istemedim ama hep kendime yaptım biliyorum
Soran+1 yılNasıl bırakacağım hiç bilmiyorum maalesef
Soran+1 yılZaten ısrar etmez bir kere yaptım Allah'a emanet ol dedi ısrar etmedi
Soran+1 yılBugün başaracağım bunu umarım
aşırı önyargılı bir erkek arkadaşın var ALLAH sabır versin de ayrıl geç ya. kendin de daha mı değerli
04 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmak istiyorum ama orada onu üzmekten korkuyorum. gerçi kendisi 4 gündür konuşmuyor benimle
Soran+1 yılÇok haklısın ama maalesef ben yapamıyorum, bilmiyorum nasıl yapacağımı
- 1 yıl
Seven erkek sana karşı hiç kötü bir şey düşünmez 2 cisi ise sana güvenir 3 sana her zaman yazmasa bile yazdığı zaman çok yazar seni anlamaya çalışır uzakta olması engel değildir ama sen onu engelleye bilirsin çünkü sen özelsin kadınlar özeldir erkeklere göre senin gibi papat yalari üzerler çünkü sen sevmek ve sevilmek için var olmuşsun seven erkek dünyayı karşisina alır yine senden vaz geçmez sen ondan vaz geçersen sen den vaz geçer bir erkek saygılar 🤗
+1 yılPsikolojik şiddet görüyorsun. Onu ne kadar düşünüyorsan onun da seni düşünmesi gerek
0100 Yorumla
Soran+1 yılEvet o orada diye zaten üzülüyorum böyle daha da üzüyor beni
- +1 yıl
Emin ol "o üzülür diye "kendinden ödün verdiğin her şey felakete dönüşecek. Ne kadar seviyorsan sev önce özsaygini düşün
Soran+1 yılÖyle de oluyor zaten biliyorum... bugün umarım başarabileceğim bunu
- +1 yıl
En basta çok üzüleceksin çok aglayacaksin ama emin ol üzerinden çok büyük bir yük kalkacak daha 8. ayda bu kadar uzulduysen gelecekte evlenince ne olacak bi düşün. Lütfen kendini harcama
Soran+1 yılBöyle de üzülüyorum ağlıyorum gerçekten çok yıprandım... bir de beni böyle tanıdı neden şimdi bunlar sorun oldu bilmiyorum. cama çıkmama dışarı çıkmama bile karışır oldu
- +1 yıl
Bak sana yalvarıyorum sonlardir bu ilişkiyi aynılarını ben de yaşadım ömür boyu bir erkeğin eline hapis mi olmak istiyorsun
- +1 yıl
Onun sana yaptıklarını sen ona yapsan demedigini yapmadığını bırakmazd8 iyi niyetini sömürüp kendini bununla tatmin etmesine izin verme oluyorsa bir olmuyorsa bin hayır. Dünyada bir tek o yok emin ol üzerinden yük kalkacak
Soran+1 yılAsla istemem sonlandırmam da gerekiyor biliyorum ama yapamıyorum keşke yapabilsem kolay olmuyor ki
Soran+1 yılNasıl yapacağım peki ne diyeyim bana yardımcı olur musun
- +1 yıl
Olmuyor diye bir şey yok canım benim kendini harap ediyorsun böyle simdi topla cesaretini güçlü ol. Ayrılmak istediğini söyle sebeplerini açıkla
Soran+1 yılŞu an uyuyor uyanmasını bekleyeceğim
- +1 yıl
Özelden bana yazar mısın?
Soran+1 yılYazamıyorum maalesef xper düşük
- +1 yıl
Anladım, rahat rajat uzunca konuşalım diye dedim ben aynılarını yaşadığım için baska birinin de ayni sebepten aci çekmesini istemiyorum
Soran+1 yılSiz de yazamazsınız sanırım sizin de düşük sıkıntı olmazsa buradan konuşalım
- +1 yıl
Evet malesef istersen fake bir instagram hesabi açayım sen de acarsin konusma bittikten sonra sileriz özelimi buraya dökmek istemiyorum
Soran+1 yılbenim 4 gündür gözümün yaşı kurumadı sürekli bir adım bekliyorum bir cevap bekliyorum senden ama bir tık yok sende. Orda stres altındasın bi de ben bunların üstüne eklenmeyim diye düşündüm ama böyle iki arada bir derede kalamıyorum. Önceki tartışmalarımızı hiç dahil etmiyorum bile ama bir uçuk meselesi ne kadar büyütülebilir aklım almıyor... ya da cama çıkmam, üniversiteye gitmem... Hadi bunları da bir kenara bırakıyorum. Öz babamla dışarı çıkıyorum sen buna bile karışıyorsun. El adamı değil o benim babam o ne isterse ben ne istersem her şeyi yaparım onunla. Değil sen buna annem bile karışamaz. Ben bu yola seninle sonunda güzel bi hayatımız olsun diye çıktım fakat görüyorum ki evlendigimizde sen bana adım bile attırmazsın. Belki beni tanıyıp güvenince böyle olmaz dedim ama sen sürekli bu davranışlarında ısrar ediyorsun. Ben böyle devam edemem. Sen beni böyle tanımıştın makyaj yapan, üniversiteye giden, giyimimim nasıl olduğunu hepsini bilerek konuştun. benim çok şükür vicdanım rahat o kadar çok şey yaptım ki senin için orada üzme sus sus sabret streslidir diye diye hep kendime yaptım seni üzmemek için kendimi üzdüm sen konuş diye ben sustum sen gül diye ben ağladım... ama sen sanki benden ayrılmak için bahaneler bulmaya çalıştın. her seferinde ben sustukça sen daha da beni yıprattın... sen üzülme diye uzun zamandır sabrediyorum ama olacak gibi değil, kendime zarardan başka bir şey değil. hoscakal...
Soran+1 yılBöyle yazdım
- +1 yıl
Babaya karışmak ne ya sen nasıl katlaniyorsun buna yalvarsa da kararından dönme aferin sana iyi yazmışsın cesaretini toplamissin
- +1 yıl
Hemen de cevap verme
- +1 yıl
Bak çok uzuleceksin aglayacaksin ama unutma her şey daha güzel olacaksin enerjin yerine gelecek mutlu olacaksin sonra karsina seni senin gibi seven biri çıkacak
Soran+1 yılBabamla markete gidiyorum diye günlerce küstü
Soran+1 yılŞimdi duşa giriyorum çıkınca konuşalım dddi
- +1 yıl
Beyinsiz ya , yumuşama sakın bununla ömür geçmez
Soran+1 yılUyanınca aşkım ben şimdi uyandım iftarimi açacağım dedi ama mesajımı okuduguna eminim. sonra da mesajımı okur musun vakit kaybı olmayacaksa dedim. sonra peki aşkım şimdi yemeğimizi yiyelim yazdı, görüldü attım. sonra da işte duşa giriyorum çıkınca konuşalım yazmış
- +1 yıl
Bahane uyduruyor okumamos olmasi imkansiz o kadar uzun mesaji. Muhtemelen salaga yatıyor
- +1 yıl
Bak ben seni hiç tanımasam da ayni şeyleri yaşadığım icin bunlari senin de yasamani istemiyorum sonra çok üzüleceksin affedersen
Soran+1 yılYok yumuşamayacağım arkadaşıma da anlattım durumu o dedi ki bana atmadan atma dedi yumuşamamam için. diretecege benziyor büyük ihtimalle çünkü ben uyanınca Allah'a emanet ol der bitirir saniyordum
- +1 yıl
Demek ki bu sefer gerçekten ciddi olduğunu kesin karar verdiğini anladi gtü tutuştu artık onu pohpohlayacak sevecek yüceltecek elinin altında biri olmayacağını anladığı icin
Soran+1 yılO kadar yoruldum ki gercekten ben onun için elimden gelen her şeyi yaptım o üzülmesin diye kendimi üzdüm o gülsün diye ağladım her şeyi yaptım keşke böyle olmasaydı değerimi bilseydi
- +1 yıl
Bak her şeyi burada anlatıyorsun işte " yoruldum " lütfen kendini gencligini heba etme
Soran+1 yıl20 yaşındayım gerçekten beni çok yorgun birine dönüştürdü şu anda da çok kötüyüm böyle olmasaydı diye ama hayırlısı buymuş
- +1 yıl
Hayatının en güzel yillarindasin 22 yasimdayim ben de 20 yaşındayken ayni şeyleri yaşadım. Ve hala bu gereksiz kıskancliklari yüzünden igremclikleri yüzünden ceza çekiyorum 2 yıl oldu hala bana ulasmaya çalışıyor hayatimi mahvediyor
- +1 yıl
Şu an birini o kadar çok seviyorum ki kendimi özgür mutlu hissediyorum ilk defa ama o allahin belası 2 yil gecmesine rağmen yine ulaştı bana scti hayatima simdi sevgilim benimle konuşmuyor
- +1 yıl
İlişkini bitir ve her türlü iletişimini kes lütfen kimse göründugu kadar iyi değil ben vicdanimin kurbani oldum sen olma
Soran+1 yılHiç öyle biri yani ısrarcı biri değil çünkü ben bir kere daha böyle bırakıyorum dedim gerçi o zaman tavrım net değildi belki de anladı o yüzden hemen Allah'a emanet ol yazmıştı başka hiçbir şey yazmadı yine ısrar etmez diyordum ama böyle konuşalım demesi şaşırttı ama yok yumuşamayacağım babamla bile dışarı çıkmama karışan biri ileride göreve gitse beni aldatiyorsun bile der eminim
Soran+1 yılŞimdi ikmal aracı geldi onu indireceğiz devletin gönderdiği ikmal 1-2 saat sürüyor özür dilerim şimdi ona gideceğim
Soran+1 yılBöyle yazmış şimdi de, bekliyorum yazdım
- +1 yıl
Evet sakın kanma hala bahane buluyor zaman yaratmaya çalışıyor etekleri tutuştu
Soran+1 yılBekleyeyim bakayım ne diyecek
- +1 yıl
Yazarsın buraya da kendini yalnız ve suçlu hissetme hem arkadaşın da varmış bir yabancı olarak ben de buradayım bir şey ifade etmese de destek olurum
Soran+1 yılÇook teşekkür ederim canım başını agrittim bugünden beri ya
- +1 yıl
Hayır sorun degil rahat ol
Soran+1 yılYine yazınca yazarım mutlaka
Soran+1 yılHerşey için özür dilerim ama herzaman diyorum ya sinirli iken birşey yazmak istemiyorum çünkü kalbini kırarım diye korkuyorum yazmıyorum onun İçin Burda stres altındayım ama bunu hiçbir zaman sana yansıtmadım yansıtmamaya çalıştım eğer bir kusurum olduysa affet beni cama çıkman üniye gitmen babamla dışarı çıkmanı kendim için istemiyorum istememde hepsini senin için istedim asla aklına birşey gelmesin şüphe olmasın haklısın haddime değil baban ile de dışarı çıkman baban yanında iken de bana söz düşmez adım atmana izin vermem değil bu seni korumak ama belli ki sıkmışım bu konuda da seni bunun içinde tekrar özğr dilerim ben seni tanıdım güvenimde sonsuz asla bir şüphem olmaz olamaz olmayacak “ben böyle devam edemem”diyeceğini demişsin bana laf düşmez ki birşey söylemem gerek yok ama benide yanlış anlama haklısın birşey demiyorum diyemem hakkımda yok ben canına tırnağına bşr saç teline zarar gelmesin diye korumay çalıştım ama özğr dilerim engellemişim seni fazlasıyla.. asla yansıtmamaya çalıştım ama bunuda becerememişim asla öyle bir düşüncem olmadı o pislikler gibi olmayaya çalışmışım ama belli ki onlar gibi olmuşum özğr dilerim yıprattığım üzdüğüm kırdığım bir damla gözyaşın benim canımdan gitsin diyecek başka birşey de kalmamış herşeyi yazmışsın zaten özğr dilerim sana zarar verdiğim için tekrar tekrar özğr dilerim...
Soran+1 yılBir saat yazmazsın, birkaç saat yazmazsın, bir gün yazmazsın, iki gün yazmazsın...4-5 gün yazmamak... ben seni bu kadar merakla özlemle beklerken senin bana yazmaman benim için ne kadar ağır. sadece tek bir şey istedim benimle dertleşmeni, dertleşmek istemezsen birkaç gün yazma kafanı toparla dedim ama bahsettiğim bu şekilde değildi. senin için yaptıklarımı demeyeyim diyorum ama askere gidenler bile terkedilirken ben seni görmeden sen orada olduğun halde bekledim. ne yaptım ki sana alttan mı almadım, iyice streslendirdim mi , anlayışsız mı davrandım, inatlaştım mı sabretmekten başka sana ne yaptım? herkes korunmak ister herkes sevilmek ister bunu beni kırmadan yormadan yıpratmadan yapabilirdin...4 gündür konuşmuyorsun her şeyi haber verirdin ilk benimle konuşmak isterdin nasil bu kadar değişti her şey anlam veremiyorum. anliyorum stresli bir yerdesin ama ben bunu anlamayacak biri miydim? neredeyse yalvardım sana konuşalım diye özledim diye sen hiç oralı olmadın... ben bunları gerçekten hakettim mi?
Soran+1 yılHaklısın özğr dilemekten başka bşrşey diyemem sma ben sadece korumak istedim bşr saç teline zarar gelmesin diye ama belli ki becerememişim onuda tekrardan çooook özür dilerim 😔😔
Soran+1 yılÖzürle her şey telafi edilebilse keşke... bir gün iyiydin iki gün kötüydün. beni ne kadar kırdığının üzdüğünün farkında değildin. senin için neler yaptığımın farkında değildin. hatam var mı diyorum yok diyorsun ama konuşmuyorsun. cidden soruyorum ne yaptım sana hakettim mi bunları yanında olmaktan başka ne yaptım
Soran+1 yılFarkındaydım ama tekrar diyorum konuşamam sinirli iken özğr dilerim sadece başka birşey diyemem ama allah tüm güzellikleri iyilikleri canına versin asla bşrşey yapmadın asla allah canımdan alsın ömrüne versin bunları diyebilirim ve ömür boyu dualarımda olacağını
Soran+1 yılKonuşmamak çok ayrı soğuk konuşmak çok ayrı. tamam sinirin geçsin beklerim dedim ama insan sevdiğine ne kadar sinirlenebilir kaç gün küs kalabilir... sen bensiz 4-5 gün yapabiliyorsun ben 1 dakika senden geç mesaj gelse hemen tele bakardım... ben bunların hiçbirini haketmedim özrünü de kabul etmiyorum... senin benim özürlerimi kabul etmediğin gibi
Soran+1 yılPeki senden tek isteğim beni o pislikler gibi görme hatırlama olur mu 😔😔
Soran+1 yılİlk halini hatırlamak ilk halinle kalmanı isterdim, maalesef seni bu şekilde herkes gibi görüyorum...
Soran+1 yılPeki birşey diyemem 😔
Soran+1 yılAllah'a emanet ol
Soran+1 yılRabbim tüm güzellikleri tüm iyilikleri sonsuz canına versin rabbime emanetimsin
Soran+1 yılBöyle bitirdik...
- +1 yıl
Hakkınızda hayırlısı olsun
- +1 yıl
Onun hakkinda kötü düşünme evet seni yordu ama onu kötüleme dediğine göre iyi bir insan ama malesef ikiniz birbirinize yaramiyormussunuz ikiniz bir olamıyormuşsunuz
- +1 yıl
İstedigin kadar üzül ağla kır dök bunları icinde tutma lütfen bunlar yaşanacak ama sonra her şey güzel olacak
- +1 yıl
Sevgilinle iliskini bitirmedin sırtındaki yükü attın. Bundan sonra hayatına bir engelin olmadan devam edeceksin kutlarım seni
Soran+1 yılŞu an çok daha kötü bir durumdayım...
- +1 yıl
Elbette olacaksın. Bugun olacaksin yarin olacaksın obur gün olacaksın ama eger bu karari vermeseydin ömür boyu bu halde olacaktin. Sürekli ne istedigini bilmeyen sevgi görünce sevgisini ilgisini senden esirgeyen ve sadece sen ilgini çekince değerli olduğun bir erkeğin eline mi bakacaktın
- +1 yıl
Kendin için çok büyük bir adım attın iyilik yaptın kurtardin kendini. Bak bu senin hayatın benim ya da baskasinin arkadasinin hayati değil ama bunlari anlatan bilen taniyan sensin sen bugün affedersen birkaç gün sonra o kişinin yine eskiye döneceğini yine herkesten çok sen biliyorsun
Soran+1 yılEvet çok iyi biliyorum. şu ana kadar da biliyordum sadece sabrettim belki düzelir belki streslidir belki orada psikolojisi etkilenmiştir... ama hep kendime yaptım ben hiçbir zaman anlayışsız davranmadim ona hep ilgili oldum yalnız hissetmesin diye... ama olmadı... çok zor bir durum severken bırakmaya mecbur bırakılmak...
- +1 yıl
Maalesef ben de senin gibiyim birini sevdim mi kim oldugu fark etmez sürekli değerli olduğunu hissettirmeye sevildigini hissettirmeye çalışıyorum ama asla bunun karşılığını alamiyorum almak istesem dahi alamiyorum bunu sanirim biz iyi niyetlilerin kaderi bu. Belki yarim saat öncesine kadar özgür biri degildin senin sahibin oldugunu düşünen sana psikolojik şiddet gösteren biriyle ona mecburmuşsun gibi birlikteydin ama bitti artık güzelim kurtuldun bu senin hayatın. İnsan bazen hata yapar sevdikleri büyükleri vs uyarır yol göstermeye çalışır ama bu uyarı karninda sancılar birakmaz ki zaten senin yaptığın hiçbir hata yoktu buna ragmen hep suçlu hissettin kontröl edildin bile bile salak değilsin salaga yattin hep sirf o üzülmesin diye ama o sen üzülme diye hiçbir şey yapmadi olaylar bu radeye gelmedi askerde olması da seni , vicdanini etkilemesin. Artık özgürsün sırtında bir yük yok
- +1 yıl
Sen mutlu olmayı hak ediyorsun allah karsina seni senin gibi seven birini çıkarsın.
Soran+1 yılŞu an hala vicdan yapıyorum o orada şu an napıyor üzüldü mü diye sonra vicdanımı rahatlatmaya çalışıyorum 4 gündür sensiz yapabildi diye ama kısa sürüyor... çok zor gerçekten...
Soran+1 yılAmin canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin
- +1 yıl
Hayır kendini kandirma vicdanının seni buna sürüklemesine izin verme seven insan her türlü zorlukta sevdiğini düşünür ulaşır. Kendini onun konumuna koy sen elinden geleni yapmaz mıydın 4 5 gün onsuz kalabilir miydin
Soran+1 yılHayır asla kalamazdım, kalamıyordum da... Bir dakika geç uyansa merak ederdim bir dakika geç yazsa hemen arardım orada bir şey mi oldu diye... ben çok değer verdim kimseyi sevmem dedim onu o kadar çok sevdim sabrettim ki sevgim için... ama olmadı maalesef olmadı
- +1 yıl
Ayrıca bir ömür buna katlanabilir misin diye defalarca sor kendine. Ilgiden sevgiden yoksun sadecs onun keyfine bağlı bir ilişki sürdürebilir miydin
Soran+1 yılGezmeyi sevmiyordu evden çıkmazdı ben aksine gezmeyi seven biriyim düşünüyorum bu bile çok etkiledi beni günlerce onun yüzünden evden çıkmadım orada aklına bir şey gelmesin diye. zaten o oraya gittiğinden beri pek çıkmıyordum o orada nöbet tutuyor sen nasıl cikabiliyorsun diye cikamazdim
- +1 yıl
Nasip değilmiş zorla güzellik olmaz sürekli dürterek beni sev bana ilgi göster diyerek ömür geçmez bi insanin içinden bir şey gelmiyorsa ne yaparsan yap düzelmez. Ona ilgisizligi i sevgisizligini anlattığında nasil hissediyordun? Kendini ilgi manyagi gibi hissetmiyor muydun ona sürekli böyle davranarak onu sikacağını düşünmüyor muydun? Aylarca ondan seni sevmesini beklemedin mi aylarca ihtimallerle sabrederek yaşamadın mi
Soran+1 yılEvet tam da öyle hissediyordum... dün hatta neden konuşmuyorsun özledim nolur konuşalım dedim neredeyse yalvardım o sadece ailenin yanına geç demekten başka bir şey yazmadı...
- +1 yıl
Sizin kisilikleriniz farkli zaten olmazdi bu ilişki hep yarali hep kırgin olmazdi hep ezdin kendini ama artik güçlü bir kadınsin seni kemiren kanseri attin vücudundan her ne kadar sevmis olursan ol seni yavasca öldüren bir kanserdi o
Soran+1 yılİlk aylarımızda sen güzelsin ben çirkinim nasıl baktın muhabbetleri, ondan sonra üni mevzusu, sonra kısıtlamalar... gerçekten hep bir yorgunlukla geçti hep kendime yaptım
- +1 yıl
Şimdi ona ait ne varsa silme zamanı gir galerine acimadan sil hepsini konusmalari da sil ne kadar bakarsan o kadar çok hatırlar o kadar üzülürsün güven bana
Soran+1 yılNasıl sileceğim😔😔😔😔😔
- +1 yıl
Ona seni sevmesi icin yalvardigin kendini iğrenç hissettiğin bunlari sana hissettirdigi anlari hatirla madem ayrılma karari verdin bunu mutlaka yap yoksa sürekli konusmalari okursun fotoğraflara baksrsin ve yumusarsin tekrar eski hapis sen olursun
- +1 yıl
Her ne olursa olsun güçlü olduğunu unutma
- +1 yıl
Ona bağımlı degilsin hayatın ondan ibaret değil kendine yetersin
Soran+1 yılZor da olsa silebildim hepsini... bu arada bir şey soracağım instaya da wp ye de girmiş ama wp de hakkında da hala benim ismimi silmemis instada biosundan da silmemis
- +1 yıl
Tebrik ederim. Zaten kabullenmedi o eminim bir süre de silmeyecek zaten yumuşamani bekleyecek
Soran+1 yılBen ona onu hiç bırakmayacağımı söylüyordum ve hiç böyle net karar almadığım için dönebileceğimi düşünebilir
- +1 yıl
Ne yaptın? Nasılsın?
Soran+1 yılAynıyım... bir de çevrimiçi olduğu halde hala silmemis biosundan falan
- +1 yıl
Silmeyecek zaten bir süre demistim dün de boşver numarasini sil iki de bir ne bakıyorsun cevrimcii olusuna sana ne?
Soran+1 yılBakmadan yapamıyorum
- +1 yıl
Bu da zamanla geçecek.
Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
Nasılsın
Soran+1 yılAynı 😔😔😔
- +1 yıl
Kıyamam sana başka şeylerle ilgilenmeye çalış. Uzun zamandır yapmak istediğin ama hep erteledigin yapamadığın bir şeyle uğraş boş durdukça dhaa çok aklina dolusacak
Soran+1 yılYapsam da aklıma geliyor, şu an resim yapıyorum ama yine aklımda kağıt ıslandı gözyaşlarımdan😔😔😔
- +1 yıl
Ağla canım zaman geçecek, bosa ağlamış olacaksın arkadaşlarinla daha çok konus kafani dagit
Soran+1 yılÇok zor hep aklımda keşke bir an önce gecebilse😔
- +1 yıl
Gececek canim yorumlarda da görüyorsun birçoğumuz senin yolundan geçtik ve atlattik ayni şeyleri senin de yasamani istemiyoruz
Soran+1 yılEn doğrusu buydu biliyorum. zaten gerçekten sevse beni bu kadar kolay birakamazdi yeter ki gitme ben düzeltirim kendimi diyebilirdi (düzelmezler biliyorum ama diyebilirdi)...
- +1 yıl
Zaten dunden beri dayanamaz af dilerdi bak hala yazmadi senin yazmani bekliyor
Soran+1 yılAynen öyle tarihleri de sırf onun için kaldırmıyor neden silmedin dememi bekliyor
benimde vardı öyle bir ilişkim 5senemi verdim gençliğimin en güzel yıllarını verdim şimdi ne var elimde sıfıra sıfır o yüzden olmuyosa fazla uzatma
05 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama şu an orada diye ayrılamıyorum, orada üzülmesini istemiyorum. gerci kendi 4 gündür konuşmuyor benimle ama
Soran+1 yılÇok haklısın, o kadar neşeli biriydim ki arkadaşlarım hep beni çağırırdı ortam neselensin diye. simdi de yarından umudu olmayan birine dönüştüm... kendime yapıyorum hep ama nasıl bitireceğim onu da bilmiyorum
Soran+1 yılBitirmek de çok zor...
askerle polisle birlikte olmak böyle oluyor işte
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın, psikolojileri çok farklı. polis kızıyım daha da anlayış gösterdim ama maalesef bu çok değişik. cama çıkmama bile kızıyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım