Bir önceki sorumda bahsettiğim çocuğa yazdım gayet makul bir dille ama cevap yok ne görüldü attı ne engelledi hiçbir şey yok napmam lazım?
Güncellemeler
+1 yıl
Allah kahretmesin onu çok seviyorum ağlıyorum mesaj atıyorum başka bir şey yapamıyorum onsuz bir dünyada daha fazla yaşayamam ben elveda biricik aşkımm...
ne kadar özel olacak bilmiyorum ama soracağım. sen şu an tamamen kadın mısın yoksa herhangi bir cerrahi işlem yapılmadı sen sadece kadın gibi mi hissediyorsun?
Herkesin kendine göre sebepleri vardır. Furkan’ı tanımıyorum ben. Nasıl bir karektere sahip bilmiyorum. Ama çoğunlukla sebebi hiç umursamıyor seni. Konuşmak da istemiyor. Üzgünüm senin için ama olucak gibi değil aranız sanki.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ne kadar özel olacak bilmiyorum ama soracağım. sen şu an tamamen kadın mısın yoksa herhangi bir cerrahi işlem yapılmadı sen sadece kadın gibi mi hissediyorsun?
Daha cerrahi girişim olmadı
o zaman o işin olacağı sıfır yani onda olmayan şey lazım
Hiç bir şey yapma bence
Hala bekliyorum bir şeyler yazmasını neden böyle yapıyor
Herkesin kendine göre sebepleri vardır. Furkan’ı tanımıyorum ben. Nasıl bir karektere sahip bilmiyorum. Ama çoğunlukla sebebi hiç umursamıyor seni. Konuşmak da istemiyor. Üzgünüm senin için ama olucak gibi değil aranız sanki.
Ağlıcam ama ya
engelle daha bise yazmaz sorunlular
Ama çok seviyorum ki
ama o sevmiyo sa
Yani açıkça seni sevmiyorum yazsa bile yeter ama beni delirtmekmiçin yapıyor galiba çünkü beni az çok tanıyor
yani git demiyo ama kalda demiyo
Aynen ya arada kaldım
Ama arkadaşları fişfikliyor olabilir
olabilirrr
Bir daha yazsam mı ki yazarsam da ne yazıcam bilmiyorum
yazma
Böyle beklemekten sıkıldım dün gece yazdım saatiki buçuk
Aynı siz kadinlar
Nasıl yani
Genelde sizin yaptığınız sey
Anladım bir kerede siz yapsanız ülkecek rahatlarız 😂
Ben yapmam asla birisi bana yazıyorsa her türlü cevap veririm hayatta görüldü atmam umursamazlık yapmam yapana da. soverim
Keşke furkanda senin gibi olsa
Banane la olm furkandan Çok yaşa tohumuna para mı saydim