İyi dinleyin kızlar simdi <3
;
Mango'ya girdiğini düşün. Yanında bir arkadaşın var. O kişi seninle aynı takımda yer alıyor. Karşı takımda da sevmediğin kızlar var. Lakin Mango öylesine kalabalık, öylesine kalabalık ki anlatamam. Sende takım arkadaşınla beraber bir bluzu beğendin. Karşı takımdaki sevmediğin kişilerde aynı bluzu beğendiler. Ama siz bu bahsedilen bluzu onlardan daha önce kaptınız. Kasanın kale olduğunu düşünelim. Karşı takımdaki kızlar da kasaya ulaşmamanız için savunma yapıyorlar ve kasanın önünde dikilmiş bekliyorlar. Senin de şöyle bir planın var. Takım arkadaşına diyorsun ki; "Sen kasanın arka tarafına geç, ben sana bluzu atayım, ödemeyi yap ve bluzu alalım." Arkadaşın kasanın arkasına yani kızların arka tarafına geçiyor ve sen bluzu ona fırlatıyorsun. Bu durumda ofsayta düşersiniz. He ama böyle yapmazsanız, sevmediğin o kızlarla yüzyüze, tartışarak, çirkefleşerek aralarından sıyrılıp kasaya ulaşır, ödemeyi yaparsanız ofsayta düşmezsiniz. Ama şöyle bir şansınız da var. Sen tam bluzu fırlatacağın sırada arkadaşın kasa önünde savunma yapan kızların yanında durur ve sen fırlattığın anda koşmaya başlarsa ofsayta düşmeme ihtimaliniz var. Fakat zamanlamayı çok iyi ayarlamanız lazım. Çelişkili bir durumda gözler yan hakeme (bu durumda yan hakem kasiyer oluyor) çevrilir. Yan hakem devam etmenize izin verirse ve sizde bluzun ödemesini yapabilirseniz hem gol olur, hemde ofsayta düşmemiş olursunuz. İşte ofsayt böyle birşeydir ve Mango'da işe yarayabilir.:)10 Yorumla
En İyi Cevaplar
şimdi kızlar diyelim ki, alışveriştesiniz aldınız alacağınızı kasada kuyruğa girdiniz, bir kadın geldi aldığı elbiseleri siin önünüzde duran bir adama fırlattı (çakal önceden erkek arkadaşını sıraya sokmuş) işte bu ofsayt oluyor futbolda :D
43 Yorumla
Ucuzluktaki super cantayi almak icin Mango'ya girdiniz. Sadece bir tane kalmis, o da kasanin (kale) hemen yaninda. Ama bu cantanin tek taliplisi siz degilsiniz! çantayi gözune kestiren diger bir musteri (rakip oyuncu) de sizin hemen yaninizda bitiveriyor. Ikiniz de durumun farkindasiniz ve hizla kasaya (kaleye) yoneliyorsunuz. Tam o esnada; biraz önce bluz aldiginiz Zara'da ödemeyi yaptiktan hemen sonra calan cebinizi cevaplamak icin cuzdaninizi cantaniza koymadan arkadasiniza verdiginizi ve onda unuttugunuzu fark ediyorsunuz. Bir yandan kasaya dogru kosarken diger yandan da elinizi havaya kaldirarak arkanizda kalan arkadasinizdan cuzdani (topu) istiyorsunuz. öyle bir durumdasiniz ki, rakibinizin gerisinde kalirsaniz kasaya daha uzak kalacaginiz icin avantajinizi kaybedeceksiniz ama eger arkaya gecmezsiniz arkadasinizdan uzak kaliyorsunuz ve arkadasiniz da o kalabalikta size cuzdaninizi firlatamiyor, hersey bir an meselesi. Bu durumda yapmaniz gereken rakibinizin arkasina gecip cuzdani (topu) almaniz ve cuzdani ele gecirdikten sonra rakibinizi gecmeye calismaniz.
Iste ofsayt bu. Top sana atildigi anda kaleye rakibinden daha yakin olamazsin.
En sevdiğim tanımlardan birisi :)) ve açıklayıcı bence :D212 Yorumla- +1 yıl
Doğru tanim ama roman yazmışsın resmen ☺
- +1 yıl
Konturpiye ne demek peki?
- +1 yıl
Otur kızım 2 😊
- +1 yıl
Aynen bunu kaleci yapincada konturpiye oluyor
- +1 yıl
Masallah nereden geliyor bu birikim 😇
- +1 yıl
Zekisin masallah canim 😊
- +1 yıl
Bisey mi dedim zeki demekle dalgami geciliyor
Ofsayt= burak yilmaz
65 Yorumla- +1 yıl
Bu cok iyi bir aciklama arkadaş yaa :))))
Hasta cimbomluyum ama iyiydi :) - +1 yıl
Gs liyim ama güldüm :D
- +1 yıl
Tebrikler 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Diyelim Fenerbahçe- Galatasaray maçı var. Galatasaray hücumda. Selçuk kaleye yakın top Burak ta. Burak gol için topu Selçuk a atacak. Selçuk ile Volkan arasında Fenerbahçe den hiçbir futbolcu yok. Ama Selçuk ile Burak arasında var birkaç Fener li. Burak'ın ayağından top çıktığı anda eğer Selçuk ile Volkan arasında hiçbir Fenerli yoksa, ofsayt!
43 Yorumla- +1 yıl
Dogru canim aferin 😊
- +1 yıl
Süper anlattın harbiden akıllı sensin bu konuda bayanlar adına bu çok doğru bencede... Anlatış MüKeMMeL...
+1 yılA takımının hucum oyuncusu b takımın kaledine b takımının herhangi bir oyuncusundan daha yakınken takım arkadaşından pas alırsa pozisyon ofsayta duser. Yakın bir tarihte iki kuralı değişmiş olsa da genel olarak durum budur tabi olayın incelikleri de var dediğim gibi iki kuralı değişti ayrıca bunu bilmeyen kaldı mı
02 Yorumla- +1 yıl
Cevaplara bak var illaki islamin şartı değil sonucunda 😊
- +1 yıl
Şakacıktan onlar. Artık bilmeyen varsa yani yuh derim baska bişe demem
+1 yıloffsayt offsaytir, offsayta offsayt demeye tesuf ederim
https://m.youtube.com/watch?v=Gh9f6LpXZo831 Yorumla- +1 yıl
Haklisin 😊
+1 yılBen anladigim kadariyla yazicam. Simdi benim takimimin oyuncusu senin kalecine senin takiminin oyuncusundan daha yakinsa benim oyuncum ofsayte dusmus oluyor. bir de sey var top ayaktan ciktigi anda falan ondeyse. Yani gordugum zaman ofsayt oldu diyebiliyorum ama tanimi tam yaptim mi bilemem. Dogru mu?
06 Yorumla- +1 yıl
Biliyorsun ama anlatamadin yüce ruh 😃
- +1 yıl
Evet dedim ya gordugum zaman ofsayt derim. Hatta erkek arkadaslarimdan once derim. Ohooo onlar anlayana kadar :))
- +1 yıl
Topun degmesi mi lazim? Hareketw bile gecse ofsayt olmaz mi? @xdnzkgn
- +1 yıl
Anlariz futboldan. Futbol sadece erkek isimidir. Spor evrenseldir ve cinsiyeti yoktur.@xdnzkgn
+1 yılİnsanın kendisine yakışanı giymesidir diye bir cevap alırsan şaşırma :D
51 Yorumla- +1 yıl
he hee :DDD
Spor konusunda 319 cevap paylaştı. takımın hücumdayken karsı takımın kalecisine en yakın futbolcu senin takımındaysa ve topu ona gönderirsen ofsayt olur daaa artık Fenerbahçe besiktaş maçında nasıl bir taktik uygular falan gibi sorular sorun sıkıldık ofsayttan :D
014 Yorumla- +1 yıl
Taktiği soyle bakalim ismail kartal napar sence ☺
- +1 yıl
Kac kac biter gokhan tore sakatmis bjk de
- +1 yıl
Hadi bakalim bjk yenerse bana ne aliyorsun 😊
- +1 yıl
Aaa olmaz forma isterim 😊
- +1 yıl
Galatasarayliydim ama artik basaksehiri tutuyorum 😊
+1 yılAnlamı bilinen, bir türlü anlatılamayan ve olay esnasında anlaşılmadigi halde "ofsayt"diye bağırılıp sadece yaşanılan bir olay.. al sana açıklama kim demiş kizlar bilmiyor diye..
03 Yorumla- +1 yıl
Umarim soyumuz tukenip bir sen kalmazsin yeni nesillere bu sekilde anlatirsan ne olur 😊
- +1 yıl
Her sokak arasında ofsayt olur işte :-) ofsayt dolu insanlar bebeler hahah :-)
- +1 yıl
Iyiymis 😊
Hucumdaki takimin bir oyuncusunun savunmadaki takim oyuncularina gore kale cizgisine daha yakin olmasi. top kendi takim arkadasindan gelmeli tabisi :)
03 Yorumla- +1 yıl
Zayif anlattin ama biliyorsun 😊
- +1 yıl
Gir canim 😊
Tek bir cinsiyetle sınırlandırılmamalı, futbolla alakası olmayan biri ofsaytı bilmeyebilir. İzleyip takip eden biri olarak pek çok erkekten fazla futbol bilgim olduğunu düşünüyorum. :D
011 Yorumla- +1 yıl
Sen acikla o zaman 😁
- +1 yıl
Kalecimi veriyor pasi sıkıldım bir gol at bana mi diyor biliyorsun ama anlatamadin bence ☺
- +1 yıl
Sen anlatamadin oyuncuyla kaleci arasinda pas olunca ne demek , o başka yerime kurban ol sen 😉
- +1 yıl
Yahu atağı kim başlatır, uzun yazmiyim dedim ama :D AL O ZAMAAN;
Beşiktaş diyelim, sağ kanattan ilerliyolar, ceza sahasına yaklaşınca Olcay pasını gol atsın diye Gökhan'a veriyor. Top Olcay'ın ayağından çıktığı anda Gökhan'la karşı takımın kalecisi arasında karşı takımdan kimse yok. AL SANA OFSAYT! dsjıoklfd - +1 yıl
Aferin rakip kim 😊
- +1 yıl
Aferin
- 10 Yorumla
Bildiğim kadarıyla ; Top ayaktan çıktığı vakit senin takımından birisi karşı takımın defans oyuncusunun arkasında eli kolu bacağı falan kalmışsa ofsayt oluyor? Doğru mu bilmiyorum:D
04 Yorumla- +1 yıl
Dogru biliyorsun guzel anlattin tebrikler canim 😀
- +1 yıl
Kızların gururusun 😊
+1 yılHayır şimdi google'a bakıp yazsam nerden anlayacaksın. Gerçektende bilen kızı maç izlerken yaptığı yorumdan anlarsın
03 Yorumla- +1 yıl
Bakipta yazamayanlar var futboldan anlamanizi beklemiyorum sevmemde zaten maksat bayanlara bunun sorulmasi klişe olmuş bende eglencesine sordum
- +1 yıl
Futboldan anlasamda sana pek bir artısı olmaz. Kısacası sana şunu diyorum burada yazanların %80'i googledan buluyor pek güvenme kızlara
- +1 yıl
Tamam canim
Mal mıyız biz de bilmiycez x ve y takımları maçta x'in elemanı y'nin kalesine gol atarken x'in önünde kaleci dışında karşı takımdan biri olmaması
15 Yorumla- +1 yıl
Nerden buldun tanimi :)
- +1 yıl
Yanlış 👎
- +1 yıl
Senin anlattigina göre x oyuncu kaleciyle karsi karsiya gol atiyor sadece ofsayt olmasi icin pas olmasi lazim pasla alakali birsey yazmamissin
+1 yılŞimdi top var kale var çizgi var birde aynı takım oyuncusu şey birde ceza çizgisi işte bunları toplayınca oluyor 😂😂
06 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Genelde kalecilerin mal gibi kalması 😉
- +1 yıl
Ayrıca kontrpiye ;)
- +1 yıl
👍 aferin
- +1 yıl
Bir şey kazanamadım mı? 😃😃😃
- +1 yıl
Benimle akşam yemeği kazadin kız kulesinde 😊
+1 yıl10 Yorumla
+1 yılÇekilin anlatıyorum
Bak şimdi sen karşımdasın ben burada duruyorum kalede şurda topta bende sonra top ayağından çıkıyo ama senin yanında benim takımdan kimse yok noluyo? Osayt oluyo14 Yorumla- +1 yıl
Yanlis 😈
- +1 yıl
Doğru
Sen anlamamışsındır - +1 yıl
Top benim ayagimdan cikiyor benim yanimda savunma yok ve ofsayt mi sence o zaman ben savunmayi gecip sut cekince ofsayt oluyor yanlissin
Söyleyeyim bakk i doğru mu biliyorum. Rakip kaleye atağa geçtin arkadaşına pas vereceksin pas verdiğin arkadaşın önünde 2 tane rakip takımın savunma oyuncusu yoksa ofsayt olur.
14 Yorumla- +1 yıl
Kaleciyle beraber 2 kisi yoksa dediysen evet dogru hayatim 😊
- +1 yıl
Evet canim yanyana hizalanmalari demek 😊
Babanız akşam dışarı çıkmanıza izin verdi = Gol. Ama kardeşin de seninle gelecek dedi = Ofsayt
13 Yorumla- +1 yıl
Ayni cevabi 2. Duyusum 😬
- +1 yıl
Orjinal ol lutfen canim 😊
karşı takımın kale çizgisine toptan ve sondan ikinci rakip oyuncudan daha yakın olursa bu durum ofsayt olur yanı sanırsam herhalde galibaa öyle :D
06 Yorumla- +1 yıl
Sondan ikinci oyuncu nasil oluyor hayatim 😊
- +1 yıl
Sana ne lazim onu sorayim
- +1 yıl
O zaman get out 😊
Ofsayt cizgisi var ordayken pas alip gol atiyosan ofsayt oluyo dogru mu :D
010 Yorumla- +1 yıl
Ofsayt cizgisi sahanin neresinde tam olarak 😊
- +1 yıl
çizgi nerde peki :D
- +1 yıl
Yok hayatim bu ofsayt cizgisi somut birsey degil oyle beyaz bir cizgi olarak dusunme canim tamam mi 😊
- +1 yıl
Nasil bisey peki bu 😊
- +1 yıl
Kendi yorumlari kendim yapiyim müsadenle? Orda kaleye yakin iki cizgi var aralarindaki mesafe kisa digerlerine gore. O cizginin arasinda biyere ofsayt cizgisi deniyo. hakemlerde göz kararı belirliyo zaten. ayrica bunu daha fitbolcular kestiremiyo sen kalkmis bize soruyosun. en fazla bu kadar tarif edebilirim.
- +1 yıl
Santra noktasindan rakip kale cizgisine uzanan alan rakip yari alanin her yerinde ofsayt olur bu iki cizgise dogru tabi 😊
Aşağıda vermişsin zaten cevaplarını bari vermeseydin de anlasaydık kim biliyor kim bilmiyor :D
01 Yorumla- +1 yıl
Cevaplara bakma dan kendi yorumunu yap sende maksat eğlenmek ogrenmek isteyenede soylemesem ayip olur 😊
+1 yılŞöyle oluyo aşkısı , ceza sahasının içinde kendi takımındaki futbolcu gole giderken karşı takımdaki futbolcusu atak yaparak öne geçerse ofsayt oldu demektir.
Saygılar..07 Yorumla- +1 yıl
Alakasi yok askisi 😈
- +1 yıl
Nassıı yaa , ben yıllarca böyle biliyodum bu olayı.
- +1 yıl
Ceza sahasi icinde degil rakip yari sahasinda forvete atilan pas ayaktan cikarken forvetle kaleci arasinda kimse yoksa ofsayt olur
- +1 yıl
Hhaha yarı saha ne oluyo :) amaan neyse yaa bilmesek te olur gram anlamadım yazdıklarından zaten.
- +1 yıl
Bosver askisi biz anladigimiz seylerden konusalim 😊
- +1 yıl
Bu saatte senin anladığın olaylar peki hayır değildir diye düşünüyorum :)) neyse geç oldu bana müsade :)
- +1 yıl
Gel gel gel guzelim gel hiç acimiycak 😂😂😂 tamam bebegim optum guzel gozlerinden 😊
Bin krre anlatılan ama bir türlü anlayamadığım durum
01 Yorumla- +1 yıl
Olsun neyine lazim olacak bosver canim 😊
Bir oyuncu kale çizgisine toptan ve son rakipten daha yakın olduğu zaman ofsayta düşmüş olur işte.
31 Yorumla- +1 yıl
Aferin canim 😊
Olm soran olsa ben nile açıklayamam l*n ne artistik yapionuz anlatmasi cok zor biliyorum ama anlatamiyorum...
10 YorumlaKarşı takımın kale çizgisi varya o çizgiye toptan ve karşı taraftan daha yakın durmak yani daha yakın olmak
05 Yorumla- +1 yıl
Aferin cici kiz 😊
- +1 yıl
Aferin sana futbol izliyormusun sen öğrenmişsin... Şut Çekmeyi Biliyormsusun... Senden Gol Yiyen Arkadaşların Varmı...
Alisverise gidiyorum magaza indirim yapmis butun her seyi aliyorum kadinlar kasaya yakinken onlerine geciyorum ve ofsayt ahahah bakalim dogru mu :D
24 Yorumla- +1 yıl
inceden ve zekice yorum..:)
- +1 yıl
5 kisi ayni cevabi verdi nerden ogreniyorsunuz bunlari 😊
- +1 yıl
O zaman matematigide alisveris usulu ogretmek lazim hanimlara 😊 bide araba surmeyi 😊
Turkcem sper değil ama biyer var bir cizgi but e yakin ordan diger taakimdan birisi yoksa oteki takimdan birisi olmamali varsa ofsayt yani hors jeu
03 Yorumla- +1 yıl
Bildigimide unutturdun valla canim anlayamadim ki dogrumu yanlis mi bilemedim 😊
- +1 yıl
Anliyorum seni hayatim 😊 anlatmasi zaten karisik bosver
+1 yılŞimdi bir kızın babası gece dışarı çıkmasına izin verdi gooll. Sonra erkek kardeşinde seninle gelecek dedi ofsayttt ☺
20 Yorumla
+1 yılbir futbol hakemi kızıyım futbolla büyüdüm biliyorum ama anlatamıyoruum :D
25 Yorumla- +1 yıl
bir denesene merak ettim görüşünü 😀
- +1 yıl
rakip takımın kalesine gidiyorum ama ben kale çizgisine önümde rakip takımın oyuncusu olmadan kolum, bacağım, kafam geçerse ofsayt bayrağını yerim ;)
- +1 yıl
Yanlis😊 savunmayi gecip sut cekince ofsaytmi oluyor dedigine gore 😀
- +1 yıl
ohooo sen de bana futbol uzmanı sanki burada yapma allasen ya :D
- +1 yıl
Nerede yapayim dogrusu forvete atilan pas ayaktan cikarken forvetin her hangi bir uzvu rakip savunmanin ilerisinde ve forvet bu pasa hareketlenmisse ofsayttir
+1 yılOyuncunun rakip kalede rakip futbolcuya ters bir hareket yapması
06 Yorumla- +1 yıl
Nasil bir hareket peki bu 😊
- +1 yıl
o faul olmalı :)
- +1 yıl
Yani sakatlama. faul olunacak gibi bişey işte
- +1 yıl
İşte normalde faul de orda yapınca işler değişiyor bence :Dasdfg
- +1 yıl
Sen penaltiyla karistirdin hayatim 😊
- +1 yıl
tamam hayatım :Dasdfg
şimdi bir çocuktan hoşlanıyorsun çocugun sevgilisi yok ama çocuk gay
kendimce anlattım24 Yorumla- +1 yıl
Aaa cok enteresan ama ofsayt oldumu ki hic
- +1 yıl
Bu gercekten ofsayt gitti gul gibi cocuk dimi canim 😊
+1 yıltabi ki biliyorum :) ama aciklayamiyorum ama pozisyonu gorursem ofsayt mi degil mi soylerim
013 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
onu cikaramDim bak simdi :)
- +1 yıl
:) otur kızım sıfır
- +1 yıl
:) :p
- +1 yıl
Dil cikarma doğru mudure 😈
- +1 yıl
bak yaa :)
- +1 yıl
Sen cok kotu bir kizsin cezalandirilman lazim 😀
- +1 yıl
kimin ogrencisiyim sonucta :D
- +1 yıl
Aaa ben kotu bir ogretmen miyim 😐
- +1 yıl
iyisin iyide bilmedigimiz yerden sormasan bide : D nickinde cok cix
- +1 yıl
Bildigin yerleri sen bana anlat ben bilmediklerini sorarim sana hayatim 😊 nick icin tesekkurler canim 😀
- +1 yıl
onemli degil ;) :*
- +1 yıl
Gorusuruz 😙
Beyler artık yeter kızlar bunu ezberledi firikiği ara pası korneri falan sorun gerçeten anlayanları öğrenin :)
03 Yorumla- +1 yıl
Konturpiye nedir o zaman sen soyle 😊
- +1 yıl
Oo zekisin fistik masallah 😊
+1 yılsanirim karsi takimin kalesine yaklasirken diger takimdaki adamin tek basina oraya gitmesi yabinda kimse olmamasi cok mu sacmaladim? :D
03 Yorumla- +1 yıl
Niye kimse yok cok yanlız bir adam mi bu 😊 az cok biliyorsun canim yaklastin
- +1 yıl
bn snn canin deglm taammi? . s
- +1 yıl
Peki hayatim 😊
o kadar bana anlatmaya çalıştılar yinede anlayamadım pes ettim artık
01 Yorumla- +1 yıl
Bosver be canim dertmi sana 😊
Bilmiyorum :/ bir ara kızlar anlatıyodu dinlememiştim merak edesim gelmiyo :d
01 Yorumla- +1 yıl
Sen neyi merak ediyorsun hayatim 😊
+1 yılatılan topun karşı kaleye en yakın yani en son oyuncuyu geçmemesi gerek yoksa ofsayt olur? doğru mu?
03 Yorumla- +1 yıl
Yok canim forvete atilan pas ayaktan ciktiginda forvet rakip savunmadan onde olmamalidir bu
- +1 yıl
neyse ya :)
- +1 yıl
Bosver canim 😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurak Yılmaz'ın bu sene kral olmayı hedeflediği şeydir. Ofsayt kralımız
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen 😊
Karşı takimin yari sahasın atak yapan takimin oyuncusunun karşı takimin oyuncusundan önde olmasi. Anlatması çok zor gerçekten.
03 Yorumla- +1 yıl
Zor degil karisik sadece bitanem ☺
- +1 yıl
Neyi seversin 😊
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBayanların Arabadan inerken bacaklarının kameraya gösterip çekmesi yok bu firikikti :) he ofsayt kızların arabaya binerken bacakların kameradan önce binmesi öyle birşeydi gibi gibi
22 Yorumla- +1 yıl
Vala öldüm gülmekten bu yoruma ahhaha :-D
- +1 yıl
dayı sen beni güldürdün allahta seni güldürsün :D
+1 yıl1. Takım A
2. Takım B
A takımındaki bir oyuncunun B takımından geride kalan son oyuncusunun arkasında bulunup topla buluşması
( anlatabildim mi :p )04 Yorumla- +1 yıl
Tebrikler hayatim fatih terim gibi anllattin masallah 😊
- +1 yıl
anlaşılıyo dimi yazdığım :D
- +1 yıl
severim
10 yildir oynarim 3 senedir duserim ofsayta ama anlatamam
anlatilmaz yasanir derler ya heh o sey ofsayt iste00 YorumlaTop senin ayagından cıktıgında kaleye rakibinden daha fazla yakın olamazsın
09 Yorumla- +1 yıl
Yanlış 😈
- +1 yıl
O zaman savunmayi gecip sut cekince ofsayt olur iyimisin
- +1 yıl
Oyle degil canim rakibin ilerisene gecmisken bana pas atilirsa ofsayt anladin
- +1 yıl
Bana top atilmadikca ofsayt calinmaz anladin
- +1 yıl
Evet hayatim 😊
+1 yılTabiki doğru değil. maç izlerken hoca bayrağı kaldırmadan anlarım ofsaytı ;)
05 Yorumla- +1 yıl
Engin bilgini paylasta bizde bilelim canim 😊
- +1 yıl
Top oyuncunun ayağından çıktığı anda kendi takım oyuncusu diğer takımın kaleye en yakın oyuncusu ve kale arasındaysa ofsayta düşer. Ama topa hareketlenmesi lazim tabiki. Pozisyonda aktif değilse bayrak kalkmaz. Sanırım oldukça açıklayıcı oldu :-)
- +1 yıl
Tebrikler canim seni transfer edelim 😀
- +1 yıl
Üzgünüm üniversiteye hazırlanıyorum :/ :-)
- +1 yıl
Yazik oldu valla senin gibi bir yildizi kaybettik 😊
+1 yılOfsayt çizgisi var kaleye 4-5 metre uzaklikda işte atıyon kaleciye:p
07 Yorumla- +1 yıl
Penalti noktasi degil mi o hayatim 😊
- +1 yıl
Yanlış sa doğruyu anlat:)
- +1 yıl
Haha bilmiomki salladim tutarsa dedim amma tutmadi:)
- +1 yıl
Dogrusu canim su forvete verilen pas ayaktan cikarken forvet kaleciye rakip savunmadan daha yakinsa ofsayttir yani cizili bir cizgi yok somutta 😊
- +1 yıl
Anlamış gibi yapıp son veriyorum. futbolla ilgim almam yoktur voleybol tutkunuyum
- +1 yıl
Peki maç sayısı nedir o zaman 😊
+1 yılKarşı takımın kale çizgisine toptan ve rakipten daha yakın bulunan oyuncu ofsayta düşer.
01 Yorumla- +1 yıl
Kisa ve öz tabi
Bu soruyu sorarken ciddi misin ya :) tabiykide biliyoruz (en azından ben )
06 Yorumla- +1 yıl
Anlat bakalim canim bide senden duyalim ☺
- +1 yıl
Yanlis hayatim forvete atilan pas ayaktan cikarken forvetle kaleci arasinda rakip savunma yoksa ofsayt olur anladinmi 😀
- +1 yıl
Yerler hayatim sen merak etme 😊
Rakip kaleciyle oyuncu arasında top ayaktan çıktığında rakip oyuncu yoksa ofsayttır.
01 Yorumla- +1 yıl
Aferin canim seni transfer edelim biz ☺
Gizli Üye(30-35)+1 yılSimdi bir kale var 3 oyuncu birde karsi takimin kale cigisi simdi sen o kale cizgisine toptan ya da rakip takimin oyuncusundan yakinsan ofsayttir :)
04 Yorumla- +1 yıl
Anlatamadin peki top kimin kaça kaç maç 😆
Cevap sahibi+1 yılAnlattim iste :(
Cevap sahibi+1 yılKaca kacmis dalga mi geciyon :D top bana geliyo
- +1 yıl
Sen defanssin forvete niye ciktin 😆
futbolcunun rakip takima karsi harekete gectiginde kale cizgisi galiba orda rakip takimdan futbolcu olmazsa bu ofsayttir :DD:D:D
09 Yorumla- +1 yıl
Niye rakibe hareket cekiyor ayip degil mi 😆
- +1 yıl
Niye harekete geciyor hangi hareket 😊
- +1 yıl
Aa hayatim hic olurmu oyle sey sen daha cok gıcıksin nickinde bile yaziyor 😊
- +1 yıl
Tesekkurler hanimefendi 😊 ruh esim gibisin 😊
- +1 yıl
Neden ama bu kadar kolay mi benden vazgecmek 😊
Kızların vereceği cevabı bilemem ama şu soru ofsaytın kralıdır kardeşim :)
00 Yorumlabir bakıyım dedim de sandığımdan iyi ya cevaplar :D
00 Yorumla
+1 yılyaw kardesim kizlarin ofsayti anlatmasi samanlikta igne aramak gibi bisey...
00 Yorumla
+1 yıldoğrudur, bilmiyorum :D
19 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
onu da bilemedim :( ama hep bilmediğim yerden soruyorsun :D
- +1 yıl
Tanisalim neleri biliyorsun nereden sorayim :)
- +1 yıl
artık hevesim kırıldı :/ hadi söyle bakalım astar ne :D
- +1 yıl
Ceketlerin eteklerin dikiş yerlerini kapatan saten kumaş 😊
- +1 yıl
Aferin 100 puan sana ;))
- +1 yıl
Ne kazandim napicam bu puanlarla 😊
- +1 yıl
Puan kazandın o kadar :) bişey yok :P
- +1 yıl
Aaa napiyim ben puani o nasil mukafat oyle bu kadar mi bonkorsun 😱
+1 yılofsayt sendin aşkım demek geldi içimden asdfasdf
03 Yorumla- +1 yıl
Bana mi diyon 😊
- +1 yıl
ayy hayır yahu :D sadece duyunca öyle cevap vermek istedim. her ikiside zor ya :D
- +1 yıl
Hangi ikisi
Baydı artık ofsaytı bilmeyen kız mı var
02 Yorumla- +1 yıl
Var tabi sen anlat bakalim ne biliyorsun 😊
- +1 yıl
Demek baydı öylemi ofsayt olma o zaman sen...
+1 yılKuantum Fiziği = Ofsayt
00 Yorumla
+1 yılTopa uc Adam saldirinca ofsayt olmuyo muydu?😅
03 Yorumla- +1 yıl
Niye saldiriyor bu adamlar topun suçu ne 😆
- +1 yıl
Bilmem onlara sor😅
- +1 yıl
Zevk meselesi 😁
Biliyorum ama anlatamiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
bir dene bakalim 😊