Erkek arkadaşımla yaklaşık 4 aydır sevgiliyiz ve birlikte yaşıyoruz. Ben de o da sevgili olduğumuzda flört olsun eski sevgili olsun herkesi sildik. Benim bir arkadaşım vardı ama benden hoşlanıyordu. O arkadaşıma da ben ilişki yaptım bundan sonra konuşmamız doğru olmaz dedim o da tamam dedi ve kendisini rehberimden çıkarmadım veya engellemedim. Dün akşam o arkadaşım bana mesaj atmış 4 ay sonra. Ben de whatsapptan gelen o mesajı görüp sildim ama erkek arkadaşım mesajı sildiğimi görmüş. Sonra ne yapıyosun telefonda diye sorduğunda hiç öyle instagramda bakıyorum dedim. Fakat üsteledi sanki bir şeyi sildiğini gördüm diye ben de anlattım durumu "hoşlanan bir arkadaşım vardı sevgili yaptığımı söylemiştim o mesaj attı onun mesajını sildim" diye. Niye engellemiyorsun hala deyip engelletti bana ve 2 saat benimle konuşmadı. Sonrasında her şey normal olduğu gibi devam etti. Sizce kendisi bana güvenmediğinden mi böyle yapıyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Saçma yaptığınız şey ve yakın zamanda ayrılık görüyorum
Ayrılıkla ne alakası var
Ben bilirim olduğu zaman inşallah dediydi dersin
çocuğa iyicene güvensizlik vermişsin sende şüphe ediyor olabilir..
Güvensizlik verecek hiçbir şey yapmadım aksine resmen asosyal yaşıyorum hiç kimseyle konuşmuyorum
bende asosyalim herkesten uzak.
sana guveniyordur ama kıskanmıştır normal bir şey bu bende olsam böyle tepki verirdim, en azından uzatmamış mutlu olun kimseyi takmayın.
Ben arkadaşına güvenmiyor senin kendisini uyarmana rağmen mesaj atması saygısızca🙄
Ne guvenmesiginden adam hakli sende ona engelletmissin
Karşılıklı kendi isteğimizle en başta eski flört veya sevgilileri sildik arkadaş değil
Ama buda seni seviyor oda sayilmazmi?
Bence sayılmaz çünkü hiçbir hissim yoktu ona karşı sadece arkadaşımdı bu sayılır mı?
Onun sana varsa sayilir dedigim gibi trip atmakta hakli..
Arkadaştan mesaj bekliyorsun galiba
Ne alakası var önemsemediğim için hiçbir şey yapmadım
Egonu tatmin etmek için beklemişsin yoksa bir gün mesaj atacağını düşünüp engellerdin.
İnsanlık edip düzgünce sevgili yaptığımı söyledim konuşamayız bundan sonra dedim daha niye engelleyim ki hem sevmiyorum ben silmeyi engellemeyi
Tamam
Güvensizlik değil kıskançlık bence bu