Evleneli 20 gün oldu ama ne misafir bitti ne kaynanamlarin evinden çıkıyoruz sürekli ordayız herseyimze müdahale ediyolar karışıyorlar. Yatak odamıza bile mudahele ettiler beni psikologa jinekolga götürmek istedi kayinvalidem çok zor zamanlar geçiriyorum kavgalar ettik ama hala onca şeye rağmen bizi evs çağırıyorlar başka sehife gelin gittim ailemi dugun gününden beri görmüyorum sizce ben nasıl davranmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evin uzak olması her zaman iyidir, öncelikle eşinle konuşman lazım, biraz ara vermek güzeldir, biz genelde benim ailem şehirde oturuyor ve evimizin pazar masrafını karşılıyor çarşamba günleri pazar kurulduğu için pazara gideriz, babam bizim pazarlığımızı düzer, market ihtiyacımızı kendimiz karşılıyoruz.
Sokağa çıkma yasakları olmadığı takdirde haftasonları eşimin köyüne gider kalırız, o da bir süredir ben gidemiyorum eşim hafta içi tatil olduğu için gidiyordu.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBu konuyu kocanla konuşmalısın. Ciddi bir durum bu. Bende sırf bu yüzden evlenmek istemiyorum gelip herşeyime karışmasınlar diye. Bu konuyu en iyi çözüm yolun eşinle konuşup bu durumlardan artık sıkıldığını söylemen ya da bir şekilde imâ etmen daha doğru olur. Unutma sen bi kadınsın baktın olmuyor gözyaşı silahını çek hemen :)
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılSürekli gitmeyin haftada 1 yeterli eşinle konuş düzelmem sana bağlı. Ben seninle vakit geçirip iyileşmek istiyorum de. Yasaklar bitince aileni görmeye gel sana ıyi gelecektir. Ilk aylar nasıl gidersen öyle devam edersin. Kimsenin lafina sözüne bakıp evliliğini sekteye ugratma. Eşinle konuş herşeyi ama ailesine söylemesin oda herşeyi. Saygıda kusur etme ama lafların altında kalıp kendinide üzme tamammi yeni gelin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumları okudum da baban elalem derdinde sanırım. Ama emin ol babanı kocandan daha hızlı ikna edersin eğer eşinin düzelmeyeceğini düşünüyorsan hayatını zehir etme. Eşinin terbiyesiz ailesi şimdiden seni eziyorsa birkaç yıla köle ederler seni.
Kaynananın yaptığı terbiyesizliği babana açıkça anlatın hiç bir baba yavrusu mutsuz olsun istemez.
Çok üzüldüm gerçekten Allah yardımcın olsun inşallah.01 Yorumla
Soran+1 yılAmin teşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
48Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. eşin afedersin ama adam olsa böyle sorunları yaşamazsın..
al karşına konuş böyle devam ederse ayrılmayı düşünebilirsin..10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yılne yazık ki böyle hala çocuk olarak görüyorlar Türkiye de evlilikler böyle genelde
sen de bu işin tadını çıkar senin ailen de yakın olsaydı durum değişmiyor
1. kayınvalidene nasıl böyle güzel yemek yaptığını öv yemek yapma derdinden kendini kurtar
2. temizlik konusunda yardım iste fakat bu konuları onu överek yap biraz bıkacaktır çünkü onunda kendine göre bir arkadaş grubu ve iş zamanı vardır bu sefer o senden kaçacaktır.
tabii ki eşine hiç bir zaman ailesi konusunda sitem etme
AKLINI KULLAN10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı. sana resmen deli taklidi yapıyor bu ne koca ya pısırık herifin teki sen istediğin zaman birlikte ol kimse karışamaz fazla baskı olursa KADES uygulamasını indir şiddet olacağı zaman direk butona bas polisler evinde olur ama en iyi yol ayrılmak sakın kendini yalnız sanma devlet yanında sığınma evleri var ailen seni istemiyorsa birçok çözüm yolu var sen hiç merak etme
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılEn başta konuşulmamış birşeyler sanırım bu şekilde bir aile olduklarını bilmiyormuydun
Bütün bunlar olurken eşin ne yapıyor ne tepki veriyor halinden memnun mu?
Eşinle konuş birşekilde mutsuz olduğunu söyle00 Yorumla
+1 yılEşin şimdi bir şey yapmıyorsa ilerde zor yapar. hep annesini savunur gibi geliyor bana.
Babanın laflarını da çok dinleme. Elalem mi?
Mutsuzsan kendi kendine düşün ve kararını ver.
Ben böyle bir durumda kalsaydım boşanırdım.
Birde unutma kimsenin sana böyle davranmaya hakkı yok umarım doğru kararı verebilirsin💜00 YorumlaMerhaba,
Normal olduğunu düşünüyorum, yanlış bir evlilik emin olun daha da kötü olacaktır!
Geçmiş olsun...00 Yorumla
+1 yılAynı durumu yaşamaktan korktuğum için yolları ayirmistim. Boyle seyler duyunca kararım daha doğru geliyor
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsimdiden her seye he dersen ilerde daha da mutsuz olursun istemedigin seyleri acikca soyle ve ben kesinlikle acmistim bosanma davasi o tarz bi aileye sahip bir adamla evli kalamazdim olanlara ses cikarmayan kimse beni goturemez psikologa jinekologa.. sabir diliyorum
00 Yorumla
+1 yılilk evlendiğimde bizimde öyleydi zamanla oturuyor yatak odamıza karışıldı kavgalar çıktı neler neler ama sen kendin net ol gerekirse gitme bırak kendi gitsin zamanla oturur ha olmuyor olmayacak diyorsanda uzatma.
04 Yorumla
Soran+1 yılSizce sık sık gitmelimiyim her cagiediklarinda
- +1 yıl
Valla gülüm daha yeni evliyiz evimizin tadını çıkarmamıza izin verin de eşin olacak ileri zekalı da bunun farkında mı bi yokla
Soran+1 yıldeğil malesef o hala ailesini savunuyor ısrarla
- +1 yıl
Benimkide öyleydi canım 6 sene oldu daha yeni oturuyor hiç bir evlilik toz pembe değil oturt karşına güzelce konuş gerçekten istemiyorsan da uzatma boşan
Evliliğin ilk zamanları böyle oluyor bu süreçte kocan devreye girmesi gerek ama anladığim kadarı ile kocan biraz pasif kalıyor ailesine karşı gelmeli artik onun ailesi sensin bu kadar karışmalarina musade etmemesi lazım sen kocanla konuş.
07 Yorumla
Soran+1 yılKocam pasif malesef hala giydiği çoraba kadr karışıyor annesi onunda hoşuna gidiyor acikcasi
Soran+1 yılTanıyamamışım
Soran+1 yılAnneme telefonda gözün aydın kızın kız geliyor demiş ztn annesi terbiyesiz
+1 yılGene bir uyuz aile vakkasi la bir düşün ve su insanların yakasından ortada yanlışlar varsa tabikide müdahale edilir belki ama insanı en mutlu gününde böyle bunaltmaninda manası anlamı yok bu düpedüz çok bilmişlik edepsizlik sabırsızlık o yani
10 Yorumla
+1 yılzararın neresinden dönersen kardır.. mantıgını asla unutmayıp boşanman gerekiyor üzülerek söylüyorum ama bundan 2 yıl sonra hayatı yaşayabilcek bir sen kalmıyacaksın... keşke evlenmiş olmasaydın
11 Yorumla
Soran+1 yılBende keşke diyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇalışıyor musunuz? Bir işe girip tayin yoluyla başka şehirde yaşayabilirsiniz ya da aynı şehirde bir işe girerek o evden çıkabilirsiniz hemen çocuk yapmayın. Neden sizi doktora götürüyorlar onlara ne sizin sorununuz varsa siz gidersiniz doktora
00 Yorumla Geçmiş olsun eşin pasif kalıyor buda demektir ki kaynana dırdırı bitmez, anlamıyorum bu tür insanları size ne yani annemde öyle olacağına eminim ama izin vermem yani benim evim benim kurallarrım gibisinden kimse karışamamalı yani eşlere
00 Yorumla
+1 yılAbi ne saçma ya ben normalde de misafir sevmem birde evlendiğimde sürekli gelen nisafire dayanamam herhalde. Yani yeni evlisin sonuçta insan baş başa kalmak ister kayın validen de neden anlamıyor kendisinin demesi grrekki siz yeni evlisiniz belki baş başa kalmak istersiniz vsss ama çok düşüncesiz miş senin adına üzüldüm. Ama konuyu eşinle açık açık konuş ben böyle olsun istemiyorum de eğer seni seven biri ise senin nutsuz olmana katlanamaz ve herşeyi halleder
07 Yorumla
Soran+1 yılBirde biz balayına gidemedik pandemiden dolayı arayada ramazan girdi sık sık onlar bizde biz onlarda yemeğimizi kdr karışıyorlar yemek gönderiyor evde yemek var diyorum dok onu oğlum aynı yemeği yemez diyor eşim de beni anlamıyor sen aileme kin besliyosun sevmiyorsun diyor ortada kaldım en sonu patladım kavga ettik eşimle gecenin bi vakti cıktı gitti sonra ben balkonda arkadaşımla konsuuyordim telefonla annesi ve kardeşi kapıyı açıp girmişler ben şok oldum kavga esnasında eşim birlikte olamadık anne dedi annesi de bunu bize nasıl demezsiniz diye gürledi kadinligimi sorguladı sonra doktor ayarladi
- +1 yıl
Kaynanaya bak be onane ya one karışıyor bu mesele ikiniz arasında olan bişey. Eşinizle şimdiden annesi için kavfa etmeniz bayya kötü olmuş sen anneme kin besliyorsun nedir ya eşinin sana böyle bişey söylemesi çok yanlış bak sana söyliyyim o kaynanan sizin boşanma nedeniniz olucak ilerde hatta belki şimdi bile
Soran+1 yılBoşanmayı ciddi ciddi istedim ama ailem beni durdurdu
- +1 yıl
Evet boşanmalık bir mevzu cidden. Haklısın bu konuda
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
Allah sana kolaylık versin o insanlarla ya vall çok üzüldüm durumuna. Umarım en yakın zamanda düzelir olmasada boşan ciddiyim yoksa böyle devam edemezsin kendine ızdırap onların umurunda bile olmaz hani
- +1 yıl
bence kısa yoldan dön. durumun daha kötü olacaktır.
- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılOkurken sinirlendim valla benim kaynanamın benden çekeceği var böyle olursa
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılKadınların en büyük handikapı şu "seviyorum düzelir" ilk sevmeye başladığı günden beri.
Tek taraflı ise düzelmiyor. Ve cidden emeğine yazık oluyor.00 Yorumla
+1 yılBiraz sabirli ol...
Yuzunden dusen bin parca...
Kasma kendini... Oldugun ortamda sohbet et guleryuzlu ol.. keyfini cikar...
Gerildigin icin biraz ketum davranirsan psikolojik olarak bitersin00 YorumlaEşinle konuşup kendi evinize ve düzeninize geçmeniz şart eşin ailesiyle görüşüp senin evine alışman düzenini kurman için sana zaman vermelerini istemelisin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılAllah yardımcın olsun çok zor..
Peki evlenmeden önce eşinin senin ve ailesi arasında dengesiz tutumunu farkedemediniz mi? :(01 Yorumla
Soran+1 yılAmin nisanliyken aslında fark ettim ama esimi seviyorum dedim düzeliriz dedim daha kötü olduk
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılTavrını baştan koyup eşinize durumu anlatmalısınız. Eğer yeterli bütçesi varsa başka bir şehire taşınmak en iyisi olur hatta.
10 Yorumla
+1 yılKaynana na fazla gitme gitmemek için mahaneler uygur o gün çağrıldığında hasta olduğunu yalandan karın sancısı çektiğini bile bahane et fazla gitme her dedigini dinleme. kendi n bu evlilik sorumlulugunu aldigini gilinle anlt iste
10 YorumlaGzaten evliliği istemiyodum bu soru dahada nefret ettirdi. Allah yardımcın olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin
+1 yılKayınvaliden neden paikoloğa ve jinekoloğa götürmek istedi. Aile Danışmanıyım yazmak istersen yazabilirsin
01 Yorumla- +1 yıl
Ve eşinin yatak odanıza kadar müdahale etmwsi hoş ve etik değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocanla konuşman lazım öyle annenin oğluda annenin ağzına bakıyordur kesin ama sen yinede konus acele karar verme tavrını koy çocuk gibi gosterme kendini herseye tamam deme biraz ağırlığın olsun bisey yapamazlar
00 YorumlaŞimdi ağırlığını koymazsan bu hep böyle gider şimdiden eşinle ortak ol birbirinizi destekleyin her konuda mutluluğunuz için
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı. Nasıl böyle bir hata yaptın bilmiyorum ama yumruğunu masaya vur benim dediğim OLSUN de ama önce kocanı dediğini yapacak duruma getir
00 Yorumlakocanı al karşına konuş arada ki denge kocan çünkü ve kocanı kendine bağla bi şekilde annesine gideceğinde eve çek olmadı ritüel vereyim :)
00 YorumlaBir de bebek yaparsın torun sevmek onlar için ne güzel olur 🤗🤗🤗
Oohhh ohhh ne güzel senin için zor olsada 🙃00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Düğün gününden beri görmemen normal zaten 20 gün olmuş evleneli 1 ay bile değil gitmek istemiyorsan gitme biraz evinde dur
00 Yorumla
+1 yılBiraz zaman lazım. Daha güzel günler sizi bekliyor.
00 YorumlaKocan nasıl bişey demiyor sizin hayatınıza kocanın ailesinin karışması çok saçma konuş bence kocanla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılBu ne olum? Yatağa karışmak nedir? Bu ne edepsizlik.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılGececek ama tavrini koy.
Basinda tavrini koymazsan heryere gotururlerde karisirlarda...00 Yorumla
+1 yılOnlara karşı tepkini göster senden uzak dursunlar eşin ne diyor bu konuya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAzıcık iradeni kullanıp gelmiyorum diyebilirsin. Eşine uymana gerek yok. Evde otur keyfine bak. Bu kadar mütevazilikle bir yere varamazsın. Biraz özgüven kazan.
00 Yorumla
+1 yılKocanı al çek kenara konuş. Saçmalığı bitir artık dayanamıyorum de
00 Yorumla
+1 yılYatak odasına kadar karışmak nedir Kocan ne yapıyor bu olaylarda
00 Yorumla
+1 yılKlâsik Türkiye,
Sabret bir iki seneye normalleşir.
Önemli olan eşinle aranızdaki sevgi saygı00 Yorumla
+1 yılAynı durumu ablam yaşıyor. Eşin ile alakalıdır o. Eşin terslese yapamazlar.20 günlük evli insanların evine o kadar müdahale edilmesi insan olan insanın yapacağı iş değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılEşim ailesine düşkün beni silebilir ailesini asla
Bende yeniyim burda büyük pay eşinin köprü olması lazım eşine biraz dişini göster
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiğerlerini anladım. ama yatak odana nasıl dahil oldular onu anlamadım ne alaka yani
08 Yorumla
Soran+1 yılTartışma anında eşim daha birlikte bile olmadık dedi bunu kaynanam duydu bana bağırdı çağırdı oğluma karılık yapamıyorsun bile ondan demekki bu kavgalar dedi 2 gün küstüm konuşmadım 3 cü gu n arayıp doktor ayarlıyorum yarın gidin dedi gitmedim ağladım zirladim
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma ama eşinde biraz öküzmus doğrusu ona öyle yatak odası sizin aranızda olan birşey öyle kalması lazım kaynanadan da çekeceğim var gibi yalnız saçma sapan işler olmuş gerçekten illaki hemen ilişkiye giriceksin diye birşey mi varmış 🤦♂️
Soran+1 yılYanı daha 20 gu n oldu bi de ramazan girdi araya çok bunaldim boşanmayı düşündüm babam yok dedi yalnız kaldım koca şehirde eşimde küs bana günlerdir
Cevap sahibi+1 yılYani tammda kaynana ne oluyor daha ılımlı yaklasamiyor mu ilk günlerde olmadıysa olmamıştır baskı yapınca nolucakmis peki? Bu olmuycak anlamına gelmiyor zaten ki şuana kadar olmuştur herhalde o işte ama diğer konularda işin var doğrusu kocan birşey yapmıyor mu peki
Soran+1 yılYapmıyor anca bana küsüyor
Cevap sahibi+1 yılSenin ne suçun varmış peki bu durumlarda
Soran+1 yılBn de anlasam derdimi gidip psikologa anlatacağım en sonu
Cevap sahibi+1 yılİşin zor umarım istediğin gibi olur
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl böyle hata yaptın hiçmi tanıyamadın gerçekten sonu yok bu evliliğin bak ilerde görürsün ne demek istediğimi anlarsın
00 Yorumla
+1 yıljinekoloğa tahmin ettiğim şey için götürdüyse bu çok büyük bi saygısızlıktır normal bi durum değildir acilen arana mesafe koymalısın bence
00 Yorumla
+1 yılkocanla aranda halletmelisin konuları. yatak odana karismalari kocanın boş bogazligi olabilir. fazla yüz göz olma yoksa çekilmez bir hal alabilir
00 YorumlaHaklısın ama hiç mi tanımadın evlenmeden önce. Seni ne hakla jinekologa götürebilir?
00 YorumlaMutlu lulugu sevmezsiniz siz. Direk bar otel iş olcak dimi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.
+1 yılCinsel birlikteliğinize de karışıyorlar mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılEvt karıştılar aileler arasında mahremiyet olmazmış biz bir aileymisiz onların çocuğuymuş
- +1 yıl
Nasıl yani gelip sizi mi izliyorlar ne anlamadım. Ayrıca görücü usulüyle mi evlendiniz?
Soran+1 yılBizi izlemiyorlar tartışma anında eşim biz hala birlikte olamadık dedi annesi bunu duydu şok oldu sonra doktor ayarlamış bende kızdım ben kendimi hazır hissedince gitmek istiyorum dddim
+1 yılJinekolog ne alaka mk
04 Yorumla
Soran+1 yılYanı anlarsın işte bazen gerdek gecesi istediğin gibi gitmez olmaz yani bunu duydu şok oldu jinekolog diye tutturdu
- +1 yıl
Kocan iğrenç bir insan. Kusura bakma da bula bula bunları mı buldun.
Soran+1 yılSeverek evlendim ama ailesini bilseydim asla eğlemezdim
- +1 yıl
Annesi gerdek gecesinin detaylarını nasıl bilebiliyor. Kocan da adam değil senin. Kendin kaşınmışsın.
Bunu sen istedin şimdi sızlanma
00 Yorumla
+1 yılZamanla duzelir bu rayina otursun herşey
00 YorumlaKocan borumu ağa niye süs köpeği gibi duruyor
00 Yorumla
+1 yılİlk zamanlar herkese oluyor öyle
00 Yorumla
+1 yılPolisi ara ihbar et yasak sonuçta.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılSeni evden atmışlar bildiğin
00 Yorumla
+1 yılŞimdinin insanları hep yanlış kararlar veriyor.
00 Yorumla
+1 yılHaklısın yol yakinken bitir bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Manyak mı onlar jinekologda ne işin var
07 Yorumla
Soran+1 yılGerdeğe giremedik psikolojik nedenlerden dolayı bu sebepten götürmek istiyor
Soran+1 yılHerşey oluyor ama birlikte olamıyoruz ben izin vermiyorum galiba psikolojik olarak
Soran+1 yılBiliyorum adı da vajinusmus
+1 yılkocanla konuş sıkmasınlar seni
00 Yorumla
+1 yılayrilip ailenin yanina don konus ailenle
00 Yorumla- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evleneli daha 20 gün oldu ama ben hiç mutlu değilim, sizce haklı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler