Flörtüm bu işi yaptığını söyledi kendi işleriymiş abisiyle yapıyorlarmış. Tadilat mı yapıyorsun dedim hayır bizim elemanlarımız var onlar yapıyor dedi biz kendi işimizi yapıyoruz dedi? Ne işi bu o ne yapıyor tam olarak? Bazen aradığında alçı pan çekiyorum gibisinden bişey diyor küçük işlere ben dokunuyorum diyor herkesi çıkarıyorum falan bilen anlayan var mii?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Panronum ayağı tapıyor işte ama güzel para kazanıyordu bundan eminim.
Emin misin
İşleri düzenliyse eminim düzen sizede 6 ay çalışır 6 ay yatar 😂😂😂
Zaten sabah gidiyor öğlen evde. Tahminen ne kadar alıyordur?
Kendi işiyse güzel kazanır ysni öyle aylıkçı olarak düşünme bağladığı işe bağlı gün gelir hiç birşey kazaanamaz gün gelir bir haftada 50 bin TL kazanır işine bağlı o bir de ekibine
50 iyi para şimdi 😂
İyi parada işte işleri düzenimi o nemli tamam işleri düzenliyse sürekliliği varsa sıkıntı yok ama düzenli dsğilsede açlıktan nefesi kokar 6 ay kazanır al ay yatar kazandığı 6 ayda da kazan dığını yer elde var 0 😂😂
Boya, parke, fayans döşeme, alçı sıva bunları yapıyolar
Kendi işim dedi elemanları varmış elemanlarla birlikte o da yapıyor mudur bunları?
Kendin dedin alçı çekiyorum demiş ya işte yanında çalışan bi kaç biriyle yapıyolardır bunları böyle işler zaten bi kaç kişiyle yapılır tek başına yapılacak bir meslek değil
Parası nasıl
Bilmiyorum kanki çalışmadım 😂 ama işte bi kaç kişi olunca o parada herkese pay edilir illaki
normal alçıcı işte sana muamele çekmiş işte elemanlar falan yapıyor falan insaat ustası işte bizim inşaat şirketinde çok öyle usta
Parası nasıldır
anca kendilerini kurtarırlar niye soruyon adam iyi kazanıyorsa ondan iyi yemek için mi :D yiyici seni :D
Evlenmeyi düşünüyoruz çünkü ondan merak ettim ayrıca ben üniden mezun olucam kendisi liseye bile gitmemiş öyle bir insan değilim sadece anlamadığım bir iş ve merak ettim
şimdi ustaysa yömiye alıyorsa günlük 150 falan verilir bazılarına sigorta olur bazılarına sigorta olmaz serbert çalışırsa oda işine göre yani 2 bin tl likte olur 6 7 binlik işte olur inşaat patronu olduğum için benim dalım
Evlenmeyi düşünüyoruz da geçinebilir miyiz ne dersin😂
sende çalışırsan neden geçinemeyesin sende çalış oda çalışıyormuş zaten geçinirsin ha sen ben koca parası yemek istiyorum dersen zor
Çalışıcam da ileriyi düşünüyorum şimdi ben çocuk falan olsa işi bıraksam falan sıkıntı dimi
yok o zamanda işsizlik parası alırsın daha sonra anneler bakar olur biter canım işi normal sıradan usta işte her türlü yolunu bulur
Kendi işiymiş iste niye takıldın ki
Tam olarak ne yapıyor onu anlamadım
Bir işyerinjn veyahut evin iç dış dekorasyonunu yapıyorlar
Dekorasyon ne bilmiyorsan yuh ya
Herkes her şeyi bilmek zorunda degil
@Anonimimlanben onu biliyorum tabi de elemanları varmış onları elemanlar yapıyorsa o napıyor?
Oda aynısını yapıyordur ya da yonetiyordur ya da işi alıyordur elemanları yapıyordur kendini yağlamak adına katmıştır bsiiler oraya
Haklısın bnbnbnbnbnbcx
@Anonimimlanben istese yapmaz yani
Boyacı adam yavrum işte
Kendi işiymiş elemanları var onlarla birlikte o da mı çalışıyordur diye merak ettim
Evet işte onlar amele, seninki usta
Parası nasıldır
Günlük 150-200 , ama sabit ve sürekliliği olan bir iş değil, iş oldukça kazanir iş yokkenn yer inşaatçılar
Evlenmeyi düşünüyoruz da ben yakında mezun olucam üniden kendisi lise bile okumamış yani evlensek bu işle geçinebilir miyiz ne dersiniz?
Gecinmesine gecinirsiniz , beraber olunca evet üstesinden gelinir. Fakat arada sürekli diyalog sorunu olacak, sen üni okudun o okumadı, onun arkadaş cevresi ve seninki sürekli farklı olacak vs vs
Üstün olmak iyidir be😂
Erkekler bundan hoşlanmaz , ve zamanla çatışmalar olası. Tecrübeyle sabit. Mutlu olun isterim seni tanımıyorum bile ama yaşa ve gör derim
Bu evlere asma tavan yapıyolarya ondan
Elemanları varmış kendi işim dedi o da mı elemanlarıyla birlikte çalışıyordur?
Oda cirakligini yapıyor alçı pan çekiyorum demek nasıl deyim sana 120*250 ölçüsünde 1 santim kalınlığında dekor yapmak icin bir malzeme kesiliyor şekil veriliyor Monte ediyorlar
Kendi işi ya sonuçta istese yapmaz dimi onları elemanlara yaptırır
Yapmaz diye birşey yok kaç yaşında
22 ye gircek
Tek onun mu
Ben 19
İşyeri babasının mj
Abisiyle onun
Çalışıyordur hem nie çalışmasın abisi onu çalışmasın diyemi yanında Tutcak
Parası nasıldır
Çalışırsan her işte para var önemli olan aklını kullanman sermayen önemli işi güzel yapman çevren önemli
Iç mimar olabiler mi
Okumamış ki
alçi pancı enişte asdsdsda
Yaaa o ne öyle😂😂