Ev & Yaşam Oda dekorasyonu? meslinaaa Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Dolabın üstündekileri nereye koyabilirim? Güncellemeler+1 yıl Galerim de bu resim varmış gece gece çekemedim Oda dekorasyonu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Bir yere asabilirsiniz 0 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aynı yerde kalabilir dolap üstüne ahşap kapama yaparak sorunu çözebilirsin 0 0 Yorumla
mnays Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl Odayı çekmediğin için sorunun cevapsız olduğunu bence sen de biliyorsun. 0 0 Yorumla
Zekai_kirişçi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Odaya biri gelip senin üstündekileri nereye koyacak diye düşünüyorsun bence bebeğem 😏 0 0 Yorumla
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Dolabın üzerindekiler kimsenin umurunda değil sanırım şu an 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl dolabın üzerini gösterebilirdin sadece kendini niye gösterdin? tamamyakışmış harika olmuş fiziğin de normal 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Soru dolabin ustundekiler mi yoksa başka bir şey mi? 0 5 Yorumla meraklıbilginpanda +1 yıl Ne gibi başka bir şey olabilir ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fotoğrafa bı daha bak Yorumla meraklıbilginpanda +1 yıl Soruyu açmamıştım foto olduğunu bilmiyordum bu ne böyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanii anlamışsındır şimdi ne demek istediğimi Yorumla meraklıbilginpanda +1 yıl Valla haklısın bu soruyu sormakta amaç belli bence Yorumla
Psikopat1yılmazerkek Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Ev tarzı ne saçma :)) 0 4 Yorumla magicalbetüş +1 yıl Fake zaten Yorumla Psikopat1yılmazerkek +1 yıl Her türlü kötüsün😀 Yorumla magicalbetüş +1 yıl Ben paylaşım yapmadım farkındaysanız Yorumla Psikopat1yılmazerkek +1 yıl Yaptın soru paylaşım bi nevi😀her kım ise kötü kötü. Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı. Bazali yata varsa altına daha da olmaz 0 0 Yorumla
Gahakaş Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Seni dolabın üzerine vantilatörün karşısına alsak? 0 0 Yorumla
MK18811938 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Sen dekorasyona gerek yokHersey ortada 0 1 Yorumla Oluştur +1 yıl Fakehttps://www.kizlarsoruyor.com/img/32766003 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bel kalça dümdüz aq 2 12 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şuana kadar kendini göstermek için koyulan fotoğraflara uydurulan tüm bahaneleri unutun kalkın büyüğünüz geldi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Oluştur zaten saçmalamasından belliydi vay kasar Yorumla Lieutenant00 +1 yıl Seninki kum saati gibi mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Lieutenant00 evet yani en azından bel kıvrımım belli kum saati Yorumla Lieutenant00 +1 yıl Görebilmem mümkün mü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Lieutenant00 sebep? Yorumla Lieutenant00 +1 yıl Merak etmiştim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Lieutenant00 Etme Yorumla Lieutenant00 +1 yıl Peki ;/ partner var mıydı Yorumla Lieutenant00 +1 yıl Hı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Lieutenant00 evet zaten ondan bu tepkiyi verdim Yorumla Lieutenant00 +1 yıl Ha tamamdır Yorumla
kocamnerdesinn Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Birdaki değişik insanlara foto atmakta reziilik ya 1 0 Yorumla
YargiQueennn Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Bu nerenin fake i 0 1 Yorumla YargiQueennn +1 yıl Merci Yorumla
oliver100 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl dolabı görenin amg 0 1 Yorumla oliver100 +1 yıl aha ))))) dolap fakesi) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Bir yere asabilirsiniz
Aynı yerde kalabilir dolap üstüne ahşap kapama yaparak sorunu çözebilirsin
Odayı çekmediğin için sorunun cevapsız olduğunu bence sen de biliyorsun.
Odaya biri gelip senin üstündekileri nereye koyacak diye düşünüyorsun bence bebeğem 😏
Dolabın üzerindekiler kimsenin umurunda değil sanırım şu an
dolabın üzerini gösterebilirdin sadece kendini niye gösterdin? tamamyakışmış harika olmuş fiziğin de normal
Soru dolabin ustundekiler mi yoksa başka bir şey mi?
Ne gibi başka bir şey olabilir ki
Fotoğrafa bı daha bak
Soruyu açmamıştım foto olduğunu bilmiyordum bu ne böyle
Yanii anlamışsındır şimdi ne demek istediğimi
Valla haklısın bu soruyu sormakta amaç belli bence
Bir türlü dolabı bulamadım 🤔
Ev tarzı ne saçma :))
Fake zaten
Her türlü kötüsün😀
Ben paylaşım yapmadım farkındaysanız
Yaptın soru paylaşım bi nevi😀her kım ise kötü kötü.
canın nereye isterse
Bazali yata varsa altına daha da olmaz
Seni dolabın üzerine vantilatörün karşısına alsak?
Sen dekorasyona gerek yok
Hersey ortada
Fake
https://www.kizlarsoruyor.com/img/32766003
Bel kalça dümdüz aq
Şuana kadar kendini göstermek için koyulan fotoğraflara uydurulan tüm bahaneleri unutun kalkın büyüğünüz geldi
@Oluştur zaten saçmalamasından belliydi vay kasar
Seninki kum saati gibi mi
@Lieutenant00 evet yani en azından bel kıvrımım belli kum saati
Görebilmem mümkün mü
@Lieutenant00 sebep?
Merak etmiştim
@Lieutenant00 Etme
Peki ;/ partner var mıydı
Hı
@Lieutenant00 evet zaten ondan bu tepkiyi verdim
Ha tamamdır
Görünmeyen yerlere koy