Sevgilim sürekli bana belli imalarda bulunuyor sanki onu aldatıyor muşum hayatında başka birisi varmış gibi konuşuyor?

WhatsApp son görülmem ona mesaj yazdığın halde herhalde çok hızlı yazdığımdan dolayı değişmiyor bu konuya bayağı kızıyordu ben de ona dedim ki ne yani senin derdin ne niye buna bu kadar çok kızıyorsun işte ben daha önce aldatıldım biliyorsun benim arkadaşlarım sevgililerini aldatırken aynı bu şekilde son görülmeleri değişmiyor du benim böyle düşünmem çok normal diyor ınstagram'daki bütün erkekleri çıkarttırdı 9 ayın üzerine onun Instagram'da bakıyorum o hala kız arkadaşların çıkartmamıştı ben ondan hiçbir şekilde şüphelenmediğim halde onun benden bu şekilde şüphelenmesinden çok rahatsız oluyorum bugün yine herhangi bir şey hakkında bana kızdı ben de herkesin yapacağı gibi çok normal bir şey trip attım kapattık bana dedi ki benim her dediğim pot oluyor sen bence bir düşün benimle olur mu diye ona göre karar ver dedi sizce ne yapmaya çalışıyor
Sevgilim sürekli bana belli imalarda bulunuyor sanki onu aldatıyor muşum hayatında başka birisi varmış gibi konuşuyor?