Kıskançlık olur elbet ama bunun aşırılığının ölçütü sevgi değil. Aradaki çizgi çok önemli, biri ufak tefek ve sevgi kaynaklı, diğeri aşırı ve güvensizlik kaynaklı olur. Aşırı olan zaten artık kıskançlıktan çıkıp kısıtlamaya doğru gider, bu da ilişkiyi zamanla tüketir.
Birinin çok kıskanması karşısındakini çok sevdiği, hiç kıskanmaması da hiç sevmediği anlamına gelmiyor. Sevgiyi kıskançlık seviyesiyle bağdaştırmak bana saçma geliyor.
Ben kiskanmazdim hickimseyi sevgililerim alınırdı bazen , ama biri çıktı karşıma onu çok kıskandım herkesten herşeyden. Daha önce de sevdim sandım ama gerçekten sevmemisim onları. Seven kıskanır arkadaşım bu net ama seven de sevdiğine kıyamaz kıskançlık kötü birşey değil
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
sevdiğim kişiyi çok ama çok kıskanırım. yanında nefes alan her canlıyı. aynı şeyi ondan da beklerim seviyorsa kıskanmalı, yoksa soğuyorum
Seven sevdiğini kıskanabilir tabi ki ama gözü dönmüş gibi değil kırmadan dökmeden tatlı şekilde minik kıskançlıklar olabilir ilişkinin tadı tuzu insanı değerli hissettiren şeyler ama abartısız şekilde psikopatça değil
Dozunda kıskanırsın ve bu güvensizlik falan değildir. Seviyorsan herhangi biri gibi nasıl görmezden gelirsin ki? Hele benim gibi akrep burcuysan kıskanılmaz mı
Kıskançlık dozajında olursa güzel. Fazlası o kişinin kendisine olan güven problemine işaret ediyor olabilir, azı ise size karşı olan sevgisi hakkında biraz daha düşünmenizi gerektirecektir 😄