Merhabalar..
Sağlıkçıyım aynı ortamda çalıştığım bir erkek arkadaşım var baya insanlardan izole biri ama çook yakışıklı instagramda 30 kişiyi tek takip ediyor bir de beni ekledi 2 ay önce kadar şimdi buraya stajyer bir kız geldi oğlana göz koydu bana 1 haftadır istek atmış kabul etmedim sırf biz takipleşiyoruz diye bugün dedi sana istek attım kabul etmedin ben de ettim bir de kız bizden küçük benden 2 yaş olandan 7 yaş falan ama tam bir yılaannn. Bu kızı kudurtmam lazım ne yapayım sizce oğlana mesaj atabilsem ordan gider herhalde konu. Haftada 2 gün falan görüyorum oğlanı
Sağlıkçıyım aynı ortamda çalıştığım bir erkek arkadaşım var baya insanlardan izole biri ama çook yakışıklı instagramda 30 kişiyi tek takip ediyor bir de beni ekledi 2 ay önce kadar şimdi buraya stajyer bir kız geldi oğlana göz koydu bana 1 haftadır istek atmış kabul etmedim sırf biz takipleşiyoruz diye bugün dedi sana istek attım kabul etmedin ben de ettim bir de kız bizden küçük benden 2 yaş olandan 7 yaş falan ama tam bir yılaannn. Bu kızı kudurtmam lazım ne yapayım sizce oğlana mesaj atabilsem ordan gider herhalde konu. Haftada 2 gün falan görüyorum oğlanı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kısım. brnde saglickiyim. ortamda birnsuru konu var.. direkt yürü çocuğa mesaj falan gerek yok.. hiç cilve bilmiyosun
He ya bilmiyorum
O zaman şansın yok be dilek
Bahtımız kara napalımm
Bence ondan değil toysun... yıllar geçince keşke boşa gecirmeseyimisim diceksin.. şimdi ne söylesek nafile
o arkadaşının alanıyla ilgili sorular sor veya ilgilendikleri şey hakkında sorular sor mutlaka cevap verir (olumlu)
Şimdi ikimiz de sınava hazırlanıyoruz ya not isterim hay aklını seveyim senin😃
rica ederim.
Mesaj ile değil yüz yüze konuşman daha sağlıklı olur.
Yüz yüze konuşuyoruz da bu kız yüzünden bir şeyler yapmak istiyorum
Duygularını belirt tatlım ondan bahsediyorum
Oyy hiç yapamadığım şeyler 🤦♀️
Özelden yazmamı ister misin yardımcı olabilirim sana
Olur
@melikeaskk ya senin göğüslerin nasıl duruyor öyle jet motoru ateşlemiş fırlayacak gibi
Diğer kız güzel mi? Ayrıca oğlana göz koyduğunu nerden anladın
Çirkin değil ama burnu çok büyük oğlandan gözünü ayırmıyor bu oğlan kendi ekip arkadaşlarını bile instagramdan eklemiyor bu kız nasıl etmiş eklemiş kendini bilmiyorum yanımızda oturuyor oğlana bakıp gülüyor süzülüyor falan bir de yanımda bir kız daha var niye ona değil de bu kız bana attı isteği sırf biz takipleşiyoruz diye
Yakışıklılığın gözünü seveyim bee.. kızlar nasıl da savaş veriyor kapmak için
Bi konuda yardım isteme bahanesiyle sor bişeyker
Nasıl bir konuda
Saçma sapan bişey de olabilir sadece yardım isteyerek başla işte.
Elinde fazla asprin var mı diye sor
O bende daha çok 😅
Parol sor :D
Bu bahane olmaz ya hiç oluru yok 😃
De ki bi hastaya yanlış ilaç verdim napacam
Olabilir 😃
Hadi iyisin :))
napiyon de merak ettim
Neden derse
Bir bahanesi olmaz atmak istiyorsan at bence
Kendine iğne vurdurt:)
Yok artık 😅