AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Geldiğim dünyaya yazıklar olsun ne biçim hayat bu
Vay be, üzücü. Boşan nafaka alırsın belki.
Knk ne yazdın öyle yaa üşendim okumaya yeminle yaa
Okumayin o halde, yine de tesekkur ederim.
Trip atma hemen knk ya dur okim senin için
Yok trip değil ciddiydim
Benden büyüksün heralde abla bence ayrıl gitsin yaa sana yazık valla yaa kıyamam sana yaa 🥺
Büyüğüm 27 yasindayim
Bnde 21 büyügümsün akıl vermek olmasın ama sana yazık be ablam
Sagol ablacim akil yasta olsa bu durumda olmazdım. Insallah senin karşına en hayirlilari cikar cok mutlu olursun. Hem bu dunyada hem ahirette
İnşallah nasipte varsa takam kafana pek fazla
Hatırlatma yap
@TheLeon teşekkürler
Rica ederim.
Boşa gitsin
Okurken üzüldüm
Boşan
Oha bu yazı ne okumadım ama yiyicimisin
Ah garibimm
üzdün be gece gece
sözünü tutana kadar verme. erkekler basittir
Hiç bir zaman zengin kocaya güvenmiyceksin
dereyi geçti artık
Nerden buluyorsunuz böyle hanzoları ya
Seni bir görmek lazım
Tadına baktı bıraktı gibi olmuş
Boşa gitsin
Demesi kolay. Arada cocuk var. Ailem ise burdan beter cehenneme çevirir hayatimi. Evlendirmek isterler diye cok korkuyorum
boşan cimri adamdan
Kendi ailen var mı?
Var
Onlardan bir süre destek alıp boşanabilirsin sonra kendin iş bulursun en kötü stajyer olarak çalış bir süre tecrübe kazan sonra iş ara
Boşanırsam daha kötü falan demişsin başka yorumlara ve üvey baba falan demişsin ne alaka? Kendin çalışabilirsin. Ailene eziyet çektiğini anlat sen onların evladısın sahip çıkarlar bir şekilde veya çocuk için nafaka alabilirsin eşinden çalışmıyorsun neticede sadece boşanma davası için para lazım onu da ailenden versin bir zahmet bir insan evladına ihanet etmez. Çocuk da tek senin değil tabii ki babası para göndercek çocuğuna ve çocukla görüşmeye devam edecek. Biz üç kardeşiz ve kardeşimin biri down sendromlu annemle babam boşandı iyi ki de öyle yapmışlar babam cidden aynı evde yaşanılacak biri değil. Annem çalışıyor ve hepimize bakıyor gayet de mutluyuz. Ortalama bir gelirimiz var çok şükür hiçbir erkeğe de ihtiyacımız yok. Tekrar evlenme gibi bir durum asla olmadı. Al çocuğunu güzel bir hayat yaşat çocuğa o da eziyet çekiyor.
Ben bosanirsam asla benim ayri eve cikmama musaade etmezler. Kendi mesleğim var 5 yil çalıştım. Üni mezunuyum ama piyasada is sifir. Calissam da hayatimi cehenneme cevirirler. Gencsin dulsun evlen derler. Cocugum var. Ona nasıl kiyarim
Öyle toksik bir aile ile neden görüşüyorsun? Mesleğin varmış madem mutlaka iyi kötü bir iş bulursun en kötü evlere temizliğe gidersin iş bulunmayacak bir şey değil cesaret lazım yürek lazım. Ne demek müsaade etmezler? Böyle bir hakları yok paşa paşa izlerler yetişkin bir insansın istersen ruhları bile duymaz. Çocuğun 4 yaşını geçtiyse kreşe gönderebilirsin ben hep kreşe gittim bir zararı da olmadı veya benim annem ihtiyaç sahibi bir tanıdığa bırakıyor küçük kardeşimi hem ona para gidiyor hem de çocuğa biri bakmış oluyor. İstersen yol bulursun bence tahammül etme.
Benim ailem asla izin vermez. 5 dakika isten gec gelsem dayak yerim. Ne farkı kaldi? Benim çocuğum kucuk daha 27 yasindayim pesine takilan eden olur ya da oldu diye evlen diye dövecek hakaret edecekler. Ben ailemi tanimiyorum zannediyosun galiba
Cocugum daha bir yasinda bile değil
Anlıyorum da onların yanına gitme o zaman işte ben de onu diyorum ne yapacaklar adresini bulup zorla eve mi getirecekler kocaman kadınsın şiddet uygularlarsa şikayette bulun. Çizgini çek çocukmuşsun gibi karışmalarına fırsat verme. Yapman gereken tek şey iş bulmak. İki üç ay çalışsan başka bir eve taşınabilirsin sonra zaten çalışmaya devam edeceksin. Çocuğun ne kadar küçük olabilir ki ben iki aylıkken kreşe gitmeye başladım her çocuğa göre kreş var. İş yerinde çocuklara uygun alan sağlanmasına, kreş olmasına dikkat et yeter. Öyle çocuklara eziyet etme iddiaları falan yalan genelde hiç rastlamadım aksine başka çocuklarla çocuk daha hızlı öğreniyor her şeyi. Asıl küflü bir evde çocuğun ne kadar mutlu olabilir?
İstersen çocuğun biraz büyümesini de bekleyebilirsin ama çalışman gerektiği ortada yani maalesef kocanı kullanıyorlar kocan 900 lira getireceğine otursun çocuk baksın sen çalış en azından asgari ücret alırısn
AYRİL ABLAA
Hep öyle olur
Allah onlari da benden beter etsin innnsallah
Kız beddua etme ramazan ayındayız bide. Beddualar döner dolaşır bulur seni. Tovbe de ve sen Allaha bırak. Ciddiyim. Sen be kadar cabalarsan çabala yinede beddua etme guzelim. Allah büyüktür
Beddua haksa donmez geri. Cok canimi yaktilar. Serin uykuları haram ettiler kendileri rahatlar. Cok yoruldum. Çaresiz bıraktılar beni
Allah yardimcin olsun guzelim ne diyim uzulme
Boşa onu
Kıyamam sana
Çocuğa üzüldüm.
Onu cok seviyorum hep koruyup kolluyorum. Soz konusu oysa pencelerimi cikariyorum hemen. Es olarak bi halta yaramaz ama en azindan baba olarak iyi sayilir cimriligi haric
Kendi parani kazanmaya başlayınca sende cimri ol. Onlara kuruş yedirtme
Ah bi is bulabilsem hayirlisiyla. Kayinvalidem cocuga bakmam diyor. Geziyor butun gun ama cocuga gelince yaslaniyor.
Senin annen baksin
O erkek kardeşimin cocuguna bakiyor. Ikisine birden bakamaz
Kusura bakma da her sey karsi taraftan beklenmez. Senin ailen bakmiyosa o bakmiyo diye laf etme