Benim guzel olduğum söylenir. Sari sac mavi goz beyaz ten falan boyum uzun ve fitim. Üniversite mezunuyum meslegim var su an is bulup calisamasamda, 5 sene çalıştım. Esimle arkadas vasitasiyla tanistik gorucu usulu oldu aslına bakarsaniz. Kendisi sirf benimle evlenebilmek icin yalanlar soylemis isin özü. Evim var, dükkanım var arabam var normal bir gecimim var dedi. Evlenmeden once dukkanin kesesi hatta kayinpederimin karti bile esimdeymis. Evlendigimiz gün elinden aldi. Neymis nisanliyken cafelerde buluşmuşuz para harcamisiz. Evde mi buluscaktik. Zaten 6 ayda evlendik ne kadar gitmis olabilir ki. 2 bucuk senedir eve hapisim. Sorsaniz nisanliyken para harcadiniz diyolar. Yahu ustunden geçmiş nerdeyse 3 sene. Borçsuz evlenmek icin tadilatsiz 30 senelik duvarlari akan her yeri pasli eve girdim. Mutfak dolaplarim artik kuf kokuyo ama kullanmak zorunda bıraktılar. Halilarimi dahi alamadim evde kilim serili. Gelinligimi beyaz nikah elbisesi olarak aldim. Herseyin en uygununa gittik. Asla ses etmedim. Esim ise, idare edelim evlendikyen sonra gezeriz hayatimizi yasariz zamanla herseyi yapicam dedi. Yapmadi. Güvenmistim ona. Acik acik konustum herseyi. Kaynanam aslinda beni istemiyomus. Halbuki soz dahi olmadan once beni annenle tanistir rizasi olmazsa asla evlenmem demiştim. Korundugum halde hamile kalinca isler çığırından cikti hamilelik donemimde kaynanam ve kocam cok eziyet ettiler. Hala tramvadir bende. Kaynanam ise surekli laf sokan kimseyle anlasamayan din maskesi altında kendi dogrularini da dayatan saygi göstermeden saygi bekleyen, haset ve benle yasitmis gibi kiskanc bir kadin. Cok zarari dokundu bana da evliligime de. Kocamla arami açan bizi bu denli yipratan o. Kocam sucsuz mu, asla. Basiretsiz. Eczaneye gidicem bugün ilac alicam esim dukkan da yok eczaneler kapanmak uzere sordum kayinpederime esim nerde para almam lazim diye. Hayatta demez ki al kizim git gor ihtiyacini. O dükkân da durur esim calisir. Hafta da 500 liraya geçiniyoruz bebekle. Bezi islak mendili pisik kremi vb. Faturalar haric tabi. He zannetmeyin ki zordalar. Keseyi ellerine aldiklarindan beri 100.000 liradan fazla biriktirdiler ama ben kendime 100 lira ayıramıyorum. Sadece karnim doyuyor sıcak bi cati altindayim. Psikolojim cok bozuldu. Is ariyorum bulamıyorum. Biktim artik. Ne bicim insanlara denk geldim bilmiyorum. Esime saygı duyamiyorum, onu sevemiyorum. 3 kurus icin beni harcayan, ailesine hic bisey diyemeyen, beni eve hapseden, bu hayata beni kandirarak sürükleyen, guvenimi yerle bir eden adamdan soğudum. Keske keske zamani geri sarabilsem. Cok pismanim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu tür olayları gördükçe sadece artık Kendime şunu soruyorum Eskiden dünya İyi de ne oldu da şimdi dünya bu kadar kötü geçti insanların kalpleri bu kadar kötüleşti yalanlara başvurur hale geldi Hani düşünüyorum gerçekten bize ne oldu ya şu hayatta gerçekten dürüst olmak varken yalanlara Başvurmak nedir yani yalan ki zaten Bir ilişkiyi zedeleyen en baş Düşman bu insanlar o düşmanı bu ilişkinin başına oturmuş yalanlarla bu iş olmaz ki ne kaybedecekse de bir insan dürüstlükten kaybetsin o kadar aptal o kadar salak bir şey ki bir şeyleri elde etmek için yalanlara başvurmak Siz siz olun bir şeyleri kazanmak için yalan söylemeyin Buradan herkese sesleniyorum dürüst olun kaybedeceksiniz de kaybedin en azından şerefinizi kaybetmeyin sende Bence bu adamdan ayrı yani böyle bir insanla zaman geçmez
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yazdıklarınızı üzülerek okudum. 6 ayda hemen evlenmiş olmanız yapılan hatalardan biri bana kalırsa... Uzun bir süre sevgili olup sürekli gözlem yapmalıydınız. O zaman gerçekler ortaya çıkardı. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla 2,5 yıldır evlisiniz. Bu kadar kısa sürede böyle büyük bir hayal kırıklığı çok acı... Bir ailede kararı sadece iki kişi verebilir: Erkek ve kadın. Bir aileye dışarıdan herhangi bir müdahale olursa o aile huzur bulamaz.(Kayınpeder, kayınvalide, görümce vb.) Bunu bilmeyen insanlar çağın oldukça gerisinde kalmış yobaz insanlardır. Olayın çözüm anahtarı eşinizde, kesinlikle başka hiç kimse bu olayı çözemez. Karşınıza alıp çok ciddi bir şekilde konuşun. Tavrınızı net bir şekilde ortaya koyun ya sizi ve çocuğunu ya da ailesini seçecek... Olaya sadece sizin mutluluğunuz açısından değil henüz çok küçük bir çocuğun sağlığı açısından da bakmalıyız. Unutmayın: Evlenen ilk insan siz olmadığınız gibi boşanan ilk insan da siz olmayacaksınız.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı. İşte sırf evlenmiş olmak için evlenince böyle oluyor. Bizim kızların yüzde doksanı, yaşım geldi, evleneyim artık diyor. Hayattaki amaç evlenmek, ev araba, bütün hayat bu kadar... Maddi durumu tamamsa olur... Olmuyor İşte... Seninkinin maddi durumu iyi olsaydı bile, siz iyi olmazdınız bu anlattıklarına bakılırsa. Bir de üniversite mezunuymuşsun, iyi ki ilkokul terk değilmişsin. Gerçi bizim üniversitelerin şu anki durumu da malum ayrı konu... Herneyse, üzücü, kasvetli bir hayat. Çocuğunun olması da ayrı bir sorumluluk , bırakıp gitmek de olmaz. İş bulup ayrılabilsen senin için iyi olurdu, gençsin sonuçta, hala hayatında bir şeyleri değiştirmek için vaktin var. Çok geç olmadan harekete geçmezsen, o çukurda daha çok debelenirsin.
00 Yorumla
+1 yılevinizin kapısını kapattığınızda herkes dışarda kalır sen eşinin iplerini kaynanana kayınbabana vermişsin karşına al konuş isteklerini dile getir keseyi ayırmak istediğini söyle ne kadar istediğin şey varsa hepsini söyle kabul etmezse ayrılmak istediğini söyle bir evi yuva yapan güvendir. Senin eşine güvenin kalmamış. haklısın artık zamani geri alamayacağın için ipleri eline al kötü gelin ol gerekirse. istediğini yaptır ailesine hayır diyemeyen erkeklerden nefret ediyorum ne diye evleniyorsunuz ki ananız kursun turşunuzu.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
55Cevap
+1 yılGerçekten çok zor bir durum, hayat işte. Kimisine güllük güllistanlık, kimisine ızdırap. Yapılacak şey basit, boşanmaktan başka çareniz yok. Üniversite mezunu bir birey olarak, kendi ayaklarınızın üzerinden durabileceğiniz bir mesleğiniz var sonuçta. Fiziki şiddet gördünüz mü bilmiyorum, amma velakin sözlü şiddet daha tehlikelisidir, psikolojik olarak derin yaralar açar, travma bile geçirebilirsiniz. Yalanların ve yoksulluğun ortasına itilmişsiniz, daha fazla bu zorluğa, bu şiddetlere maruz kalmayın. Sesinizi çıkarmadığınız sürece, ve bunu kabullendiğiniz sürece bu böyle devam edecek. Bunların hiç birinin olacağını ummayarak evlendiniz, ama oldu. Demek ki kendimizi her zaman en kötüsüne hazırlamamız lazım, her şey daha kötü, daha çekilemez bir yola gitmeden en iyisi boşanmak. Böyle basiretsiz muhteris bir zat ile kaç yıl daha heba olacak?
22 Yorumla
Soran+1 yılAma çocuğum var. Ailem bosanmam taraftari değil. Bosansam burdan beter bir cehenneme dusucem biliyorum. Ve yine evlen diyeceklerm hem genc hem dulsun diyecekler. Ben oglumun başına uvey baba getirmek istemiyorum
- +1 yıl
Ailenizin ne dediğinin önemi yok, veya çevrenin ne dediğinin önemi yok. Evlilik dediğimiz ızdırap değil. Kaç yıl oldu daha, bir kaç yıl. Siz daha bir kaç yıl da bu kadar bıkmışsınız, dolmuşsunuz. Önünüzde yıllar var, yıllar boyunca bu durum böyle devam mı edecek? Yıllar boyunca, çile, yoksulluk, yalanlar ile mi yaşayacaksınız. Ömrünüz böyle mi geçecek? Çocuğunuz var diye, bütün ömrünüzü hiç sevemediğiniz, hiç inanmadığınız bir adamla mı geçireceksiniz? Ben derim ki, bu dönemde zor biliyorum. Ama bir şekilde bir işe girin, ve para biriktirmeye başlayın derim. Biriktirdiğiniz para ile, bir ev tutabilirsiniz bence, boşandıktan sonra nafaka ve çalıştığınız da alacağınız para ile de. Mahkemenin oğlunuzu da size vereceğinden de emin olarak, yaşamınıza insan gibi devam edebilirsiniz. Sonra da, çocuğunuza üvey baba değil, kendinize sevebileceğiniz, sevilebileceğiniz, yalanların olmadığı, refahı size sunabilecek bir kişi ile hayatınıza mutlu mesut devam edebilmek tek gayeniz olsun. Bunca zamandır sabretmişsiniz, biraz daha sabredip yolunuza çocuğunuzu alıp devam edebilirsiniz. Kendi ayaklarının üzeirnde durabilecek, güçlü bir kadın olduğunuzu ben buradan görüyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenin adına gerçekten üzüldüm.
Keşke varsa geçmişitir artık olanı değil olacağı düşünmen lazim. Çok geç kalmış sayılmazsın okumuş mesleğini almışsin neden kendini mahkum görüyorsun. Düzgünce konuş ve ayrılma kararı aldığını bu şartlarda daha fazla beraber olmayacağını bildir.
Hayat kısa kimse için kısa olan hayati mutsuz geçirme değmez. Her gün bir önceki güne pişman olucaksin ama ertesi günü aynısını yaşayacaksın değiştir artık bazı şeyleri bu senin elinde. Mutluluklar 🌸🌸10 Yorumla
+1 yılÜşenmeden yazdıklarınızı ve görüşleri okudum. Çok zor bi hayatın içerisindesiniz. Çocuğunuzun olması boşanma işini zorlaştırmış. Kendi fikrimce iş bulup ayrılmalısınız. Oğlunuzla kendi hayatınızı yaşarsınız illa ailenizin yanında oğlunuzla yaşamak zorunda değilsiniz kendi yaşamınız olur maddi gücünüz elinizde olduğunda laf diyebileceklerini sanmıyorum deseler bile kendi hayatınıza bakmalısınız bunca zaman size fiziki ve psikolojik şiddet uygulamış bir eş ve ailesi bundan sonra da düzelmeyecektir. Siz kendinize yeni bir sayfa açmalınız. Hakkınızda hayırlısını olmasını tamenni ediyorum. Ramazan ayındanyız bol dua edersiniz kabul olacağını düşünüyorum hakkınızda hayırlısını isteyin. Allah yardımcınız olsun 😞
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı. Allah çirkin şansı versin diye annem hep gerçi güzellik de göreceli bir şey ama konumuz bu değil :) her neyse abla kendine yazık etmişsin ama önünde 2 seçenek var ya boşanıp hayatına bakıcan ya da bütün bunlarla yaşayıp mutlu olmayı öğreneceksin. Ama boşanacaksan bence elini çabuk tut 2. 3. Çocuktan sonra çok zor olur çocuklar arada kalır. Ha bi de şu var kaynanan iyi olup da kocan kötü olsa veya kocan iyi olup da kaynanan kötü olsa yine bi toparlanılır ama sen her taraftan darbe yiyorsun. Bence bir yoluna bak derim
10 YorumlaOnunla iyi bir konuşma yapmalısınız, dinlemek istemiyorsa ailenize anlatınız,çünkü aileniz en iyi dostunuz olacaktır bu süreç içerisinde, zaten üniversite mezunusunuz, iş bulabilirsiniz veya işkura başvurabilirsiniz. Benden size tavsiye ilk önce bir iş bulup, ev kiralamalısınız sonra çocuğunuzu da yanınıza almaya çalışmalısınız, hakim önüne çıktığınız zaman evinizin ve işinizin olduğunu çocuğunuza bakabilecek kapasitede olduğunuzu anlatmalısınız, eşinizin ve ailesinin size yaptıkları her şeyi burada anlattığınız gibi en içten şekilde anlatmalısınız. Allah kolaylık versin şimdiden, inşaallah iş ve ev bulur çocuğunuzu yanınıza alır ve mutlu sağlıklı iyi bir yaşam hayat sürersiniz. Sizin adınıza üzüldüm...😔🎈🌹♥️
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılkadinlar , dürüst erkekleri degil, kendilerine iyi gelen yalanları söyleyen yalanci erkekleri sever. bu da en bariz örneği. ve öyle erkekler iyi oynarlar, iyi rol yaparlar. iyi erkekler yalnız ölür, iyi kadinlarda; kötü erkeklerin balkonundan gökyüzüne bakarak... şimdi yol yakınken ayrıl, hemde hemen
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılValla abla ne diyim ki cok yazık etmissin kendine ayril desem cocuk var nereye gideceksin keske annen falan baksada is bulsan bosansan. Valla is bulup kurtulman lazim ordan kafayi yersin orda amancocuga bakacak birini bulman lazim ya da cocugun büyümesini beklemen lazim allah sabir versin
10 Yorumla
+1 yılHata üstüne hata yapmışsınız baştan olanlara tavır gösterip eşini ve ailesini biraz düzeltebilir ya da ayrılabilirdin ama şimdi hamileymişsin yine ayrılmak istersen ayrılırsın tabii ama bebekle kendi başına hem bebeğe bakıp hem çalışman zor olur. Bence önce eşinle otur konuş rahatsız olduğun şeyleri söyle böyle devam edecekse evliliği sürdürmek istemediğini belirt ki ciddiyetin farkına varsın
10 Yorumla
+1 yılSenin adina gercekten çok üzüldüm erkeklerin anneleri genelde oğullarini paylasmayi sevmezler çok nadirdir gelinini kızı gibi bağrına basan sizin evliliğiniizin bu denli kotu gitmesinin en buyuk faktoru bence kayinvalideniz cunku eger o ogluk esine sahip ol ona deger ver aeninsev diye guzel guzel konuşsa esinizde gelir ve sizinle ilgilenir daha mutlu olursunuz. Şu an yapacaginiz tek sey esinizi karsiniza alip mutsuz oldugunuzu ona bir sekilde anlatmak ama bunu evde degil disarida bir yerde konusun bence gerekirse esinin ailesinden uzak bir yere tasinin ona uzakta daha mutlu olabilceginizden bahset yoksa ben artik dayanamiyorum mutlu degilim diyin tabii bunlar benim fikirlerim icinde yasayan sizsiniz insallah her sey yoluna girer ❤❤
00 Yorumla
+1 yılTüm yazdıklarınızı ve hatta yorumları da okudum ve gerçekten çok üzüldüm. Bence yapman gereken şey çok açık. İş bulmadan boşanma olmazsa asgari ücretle bile olsa iş bul acilen. Bir şekilde bu evliliğin bitmesi gerekli bence çünkü maddiyattan ziyade sana verilen bir değer yok gibi. Allah yardımcın olsun inşallah.
00 YorumlaYazdığını ve yorumlarda söylediklerini okudum. eğer ben senin yerinde olsam iş bulduğum an ayrılırdım çünkü ayrılmamak için bi sebep göremiyorum hem fiziksel hem psikolojik şiddet görüyorsun hem eşinden hem ailesinden bu durum ilerledikçe ciddi psikolojik sorunlar yaşayacağından eminim böyle tanıdığım insanlar var sadece bu kadarda değil çocuğunda böyle bi ortamda büyüyecek ona bari acı ikinizin hayatını kurtarmak için geç değil umarım hayatın düzene girer
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTüm hepsini okudum yorumlarda dahil çok üzüldüm ve aile yapın aynı benim ailem bende evliyim görücü usulü oldu 1 yıl doldu ben istemiyorum babam zorladı evlendim şimdi bende boşanmak istiyorum ama cesaretim yok senin gibi kendini topla ve plan yap kardeşim gerçekten boşan o adamdan korkma ben mesela zaman kolluyorum gücümü topladigim an bu is bitecek
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılIyimisin
Gizli Üye(18-24)+1 yılo kadar şey anlatmışsın sende herşeyin farkındasn üni mezunu aklı başındasn güzel bir kızımda diyosun bu şartları nasl kabul edersin ya aşk olunca en akıllı kız bile slk oluyor bi anda kendini toparlar eşinle son kez konuş olmazsa aç boşanma davasini git annenin evine durumu ailen az çok biliyordur sana yardim ederler iş buluncada ayri bi eve çikarsin ne bileyim cocuguna ann falm bakar cidden kendine yazik etmişsin
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok güzel örnek olmuşsun , insanlar senin yaşadıklarından ders çıkarmalı. Görücü usulü evlenmenin, daha tam olarak kişiyi ve ailesini tanımadan evlenmenin pisliğini çok güzel bir şekil de yaşıyorsun. Boşanmak için uğraş yazık günah çocuğuna, o insanların yanında büyütme onu bari, sen bir hata yapmışsın ,çocuk o hatalarının bedelini ödemesin, senin yüzünden.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAh ahh iyi tanimadan evlenince boyle oljyor. Benim sansim cocuk olmamasiydi. Sende bosanmayi dusunmuyosan bambaska bi sen olcakskn. Dinsizin jakkindan imansiz gelir. Resti cwkecekson, birak onlar senden korksun. Kotuye kotu olcaksin bak nasil yola geliyolar. Biraz cesur olmalisin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAllah yardımcın olsun. Ne hayallerle okumuşsun. Ne hayalerle evlenmişsin. Sana dayatılan şu haysta bak. Eşine hakkını helal etme. Çocıçuk küçükken boşan. Seni hak etmiyor. Çocuk büyüdükçe boşanmak zor. Evli biri olarak söylüyorum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılİnan bana okuyunca yaşamış gibi oldum ve çok üzüldüm uzuntunude derinden hissettim.
Senin iyi niyetin karşısında yaşananlar yenilir yutulur şeyler değil.
Emin tek sorumlusu eşin ailesiyle eşi arasındaki mesafeleri ayarlamaz sınırları koymazsa iş dahada kötüye gider. İsin dahada kötüsü sevgin ve saygın gitmiş çocuk için oradasın
Gerçekten sana destek olmak isterim.
Her anlamda bir sıkıntın olduğunda özelden yazabilirsin bazen insan hiç tanımadığı birine daha rahat açılır rahatlar00 Yorumla
+1 yılçabuk evlendin o zaman hem insan bu kadar büyük yalanları nasıl anlamaz bende onu anlamıyorum bi yakının ya da arkadaşın varsa ondan yardım iste yanında kal, boşan bundan ana kuzusu erkektende bişi olmaz ve kimseyi değiştiremezsin bunuda bil
00 Yorumla
+1 yılYa gerçekten ciddimisin?üzülerek içim sizlayarak okudum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl18 yaşındayım daha evlilik suanlik düşünmüyorum ama o kadar korkunç şeyler okuyorum ki herhalde hic evlenmeyi düşünemiycem bu ne böyle ya rezil adam karısına sahip bile çıkamıyor okurken sinirlendim abla seni düşünemiyorum gerçekten Allah sabır versin
10 Yorumla
+1 yılAdınıza çok üzgünüm!! Yanlış kararlar almak ne yazıkkli buralara sürükleye biliyor. Ben bekarım şu amda birlikte olduğum erkek arkadasımla evlilik konusunda çok kararsızım. Daha sonra değişmesinden korktuğumdan. Allah sizd sanır versin tavsiye veremiyorum çocuğunuz varmış eğer kendi ayaklarınızın üstünde durabilecek gücünüz varsa hiç durmayın gidin ama yok diyorsanız inanın diyecek bit şey bulamıyorum çok üzgünüm
00 Yorumla
+1 yılsenin ailen yok mu abla ailen yoksa bile çocuklar okula gidecek yaşa gelene kadar bekle sonra kaç kurtar çocuğunuda mı iki kuruşla büyüteceksin daha büyüdükçe masrafı artacak eşini sevmemekte haklısın hamileykende eziyet edilmez daha kendi evini idare edemeyen asalak herifin teki.
00 YorumlaEşine ilgisiz davran onlardan parayı koparmaya ve ayrılmaya iktir bunu yapmazsa çocuk biraz büyüdükten sonra boşan hayatı onların yaninda kendine zehir edersin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı. Çok üzüldüm kendine bir iş bul ya da ya da o aileden uzak dur olmasa boşan bence seven erkek bırakmaz seviyorsa arkandan gelir seni baş tacı yapar ama ayakların üstünde dur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı. Eşini seviyorsan ve esin de seni seviyorsa hala birşeyler yapabilirsiniz
Gençsiniz daha illaki biyerden başlasanız herşey düzelir ancak silerden uzak durmamız lazim00 YorumlaAh be güzel kız kaç kişi senin durumunda farkli nedenlerden dolayı kendini kandırılmış hissediyor bir bilsen.. ama sabırla ince ince işleyeceksin hemen eşini gözünde kötüleme
00 YorumlaÖncelikle is bulmaya calıs, is bulamıyorsan eger atanma ıhtımalın olan bı meslegın varsa otur kpssye calıs. Gelecegın ıcın bı yon cız. Ekonomık özgürlüğüne kavustugunda ayrılıp kendı hayatına bak.
00 Yorumla
+1 yılBunlari yasiyor olup Yazindaki olgunlugun dikkatimi cekti.
Bizde dunyayi sunuyoruz şükru etmeyi kenara bırak arkadan konusmasa10 YorumlaAbla yaseminin penceresine çevirmişsin burayı bu ne
14 Yorumla
Soran+1 yılYaseminin penceresi nedir?
Soran+1 yılBosanirdim çocuğum olmasa. Ailem tekrar evlen der diye korkuyorum.
Alt kısımda gördüğüm yorum çok doğru tutana kadar verme bunun sonucunda ya tutacak ya ayrılacak ya da aldatacak bunları da unutmamak gerekir
00 Yorumla
+1 yılTanıdığımın başından benzer bir olay geçti. Nişanlandıktan sonra hayvana dönen adamdan kurtulması zor oldu. Kurusıkı ölüm tehditleri yağdırmıştı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeler neler okudum boyle
Bir insan evlilikten ancak bu kadar nefret ettirilebilir.
Aslinda bunun sorumlusu Birazda sensin,
Herseyi kabullenip uzerine alip, cozmek icin tek basina mucadele ediyosun ama bu sekilde basarman imkansiz00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok zor Allah yardımcın olsun para pul bir kenara da huzur yoksa sırtını dayadığın dağ değilse yanında ki yalnızlık her şeyi alt üst eder haklısın
14 Yorumla
Soran+1 yılpara pulsuz olmuyor. Adamin parasi varken kiyma alipta köfte yapamamak. Hamileliğini ispanakla gecirmek balik yiyememek evden cikamamak. Bari hastame bahcesinde bi cay icelim disari cikmis olurum diye yalvarmak insana cok agir geliyor.
Cevap sahibi+1 yılHiç insanlıkları yokmuş kendi canları karnında ki ne diyeyim kardeşim rabbim yar yardımcın olsun ama senin ailen hiç bir şey demiyor mu benim ki beni çeker alır
Soran+1 yılbana ara ara para verip guya esime goz dagi verip bosanma diyolar. Eşimde ailemin bana yaklasimin farkında istedigi gibi at kosturuyor.
Cevap sahibi+1 yılÇok üzüldüm gerçekten
Bence eşine teşekkür etmelisin. Sana iyi bir hayat dersi vermiş.
00 Yorumla
+1 yılÖküzle evlendiğini fark edenler kulübüne hoşgeldin hayatım
00 Yorumla
+1 yılBu özellikteki kızlar böyle mi ayarlanıyor. işe yarıyor mu
00 Yorumla
+1 yılYa yanlış anlama ama zararın neresinden dönersen kardır Bu iş anlattığın yerden çevirilmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyyyyyyyyyy yarısını okudum boğuldum vallah nasıl düştün bunların içine hiç mi anlamadın kocanın yalanlarını allah kurtarsın ne diyim
07 Yorumla
Soran+1 yılAnlasam nikaha 5 dakika kalsa vazgecerdim çok iyi rol yaptı. Allahindan bulsun
Cevap sahibi+1 yılSenin ailenin bu durumdan haberi var mı peki?
Soran+1 yılVar bana ara ara para verip guya esime goz dagi verip bosanma diyolar. Eşimde ailemin bana yaklasimin farkında istedigi gibi at kosturuyor.
Cevap sahibi+1 yılÇok yanlışşş
ailen öyle yapınca eşin daha rahat tabi dediğin gibi at koşturuyor
sen boşmanmayı düşünüyor musun peki?
hiç böyle bir anlık çıldırma yaşamadın mı aklı başına gelse falan ne bilim çok tuhaf ya öyle de yaşanmaz ki
Soran+1 yılYasamam mi. Bazen 2 gun bisey yiyemiyorum uyku uyuyamiyorum. Surekli agresifim. Katlanamiyorum. Sesi sıcaklıgi bile sıkıntı veriyor bana. Kaxip kurtulmak istiyorum. Milli piyango bile almayi düşündüm belki yuklu bi para cikar. Aileme bile ihtiyac duymadan bosanirim diye. Kimseye muhtac olmayacağımi bilsem dakika durmam
Cevap sahibi+1 yılÇok kötü ya vallah sen anlattıkca gözümün önüne geliyor da ben boğuluyorum burada sanki
Ortada bir de Çocuk var ne diyim vallah allah akıl fikir versin hepsine inşallah
Cevap sahibi+1 yılTek kurtuluşun iş bulman olacak büyük ihtimalle hiç pes etme iş bul paranı biriktir sonra da tekmeyi bas hatta üstüne tazminat al mümkünse donuna kadar al bu nedir ya nasıl bir hayat
+1 yılYaaa işte yanlış kişiyle evlenirsen böyle pişman olursun.
Gençlik gitti güzellik gitti bir dızodan çocuk yaptın ve ömrünü ona harcadın. Daha zenginini yakışıklısını bulma şansın varken gittin niteliksiz çöp bir adama senelerini harcadın.11 Yorumla- +1 yıl
Niye kınıyorsun. Güvenmiş evlenmiş nerden bilsin.
+1 yılBence bir iş bulun hatta eşiniz olacak mıymıntı adamda bir iş bulup çalışsın kendi kazancınız kendi paranız kimse karışamaz. zamanında sizin yaşadıklarınızdan bu şekilde kurtulduk başka çözümü yok malesef
01 Yorumla- +1 yıl
İllaki bir işe girersiniz şimdilik biraz sabır unutmayın insan dikenli yolları aşmadıkça vardığı hedefin bir anlamı olmaz. İnan’ın bir zamanlar bin beterini yaşadık ve ikimizde bir iş bularak rahata erdik.
+1 yılSelam. Eğer çok pişman olduysan ve eşin sana verdiği sözleri tutmuyorsa bence daha fazla pişman olmayıp hayatını mahvetmeden ayrıl. Ayrıl demek kolay belki ama senin hayatını da mahvedecekse anlamı yok hayatın.
00 Yorumla
+1 yılAblacım muhtemelen yaşıtız ama ben sana yinede abla diyim😅. Benim ananemde anneme çok acılar çektirdi babamla. Cimri yalancı pinti bir aileye denk gelmişsin. Gelecekte boşanabilirsin kocandan. Ama biraz daha sabır etmen lazım. Bebeğin daha küçücük
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin derdin para değilde eşinin arkanda durmayisi olmuş zor bir süreç bebek var allah bağışlasın
02 Yorumla
Soran+1 yılO en kötüsü zaten ama para pulsuz olmuyor. Adamin parasi varken kiyma alipta köfte yapamamak. Hamileliğini ispanakla gecirmek balik yiyememek evden cikamamak. Bari hastame bahcesinde bi cay icelim disari cikmis olurum diye yalvarmak insana cok agir geliyor.
Cevap sahibi+1 yılÇok haklısın çok ağır şeyler yasamissin süreç neyi gösterir bilmem ama o sekil devam etmen senin sağlığın bebeğin sağlığı için hayırlı degil
Merak etme bir çok erkek öyle tamamen köprü meselesi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılinşallah iş bulursun da her şey gönlünce olur, Rabbim yardımcın olsun
00 Yorumla Çok üzücü bu cimriliğin nedeni nedir eşine dostuna harcamıyacaksan paranın ne önemi var
00 Yorumla
+1 yılİş bul kendine hatta gidebiliyorsanız başka bir şehre taşının.
00 Yorumla
+1 yılson pişmanlık neye yarar her şeyin bedeli var...
13 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçmek icin mi yazdiniz?
- +1 yıl
hayır
Soran+1 yılAman bekarsaniz siz dikkatli olun. Kanmayın. Kendinizden taviz vermeyin
+1 yılöyle olunca insan eşindende soğur
12 Yorumla
Soran+1 yılSogumaz mi. Eskisi gibi görmüyorum asla. Bunlara ek olarak dayak ve hakarette gördüm. Ama bunlar daha agir basiyor. Yasadigim psikolojik şiddeti siz dusunun.
- +1 yıl
Tahmin ediyorum
Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. erkekler atıp tutmakta bir numaradır @gnl_1998
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşamış olduğun şeyler gerçekten çok üzücü. Eşinin ailesi neysede kendi eşin çok hatalı.
01 Yorumla
Soran+1 yılEşimi yetistiren ailesi. Elma agacindan armut beklemek olmuyor
+1 yılHer şey köprüyü geçene kadar demek ki
10 YorumlaVay çakal her şey elde edene kadarmış
00 Yorumla
+1 yılNe denilebilir ki. Allah yardımcınız olsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle boşan böyle hayat geçmez
00 Yorumla
+1 yılBoşansana abla vur tekmeyi gitsin
00 Yorumla
+1 yılZor durum Allah yardımcın olsun
00 YorumlaAyrılmayı düşünmedin mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşamak kolay eşini kazanmaya çalış
02 Yorumla
Soran+1 yılNapayim. Yalvardim agladim kizdim bagirdim tatli dille yaklastim kadınlığımi kullandim herseyi denedim. Asla degismiyor. Beni oyaliyor sadece. Ki onu kazanmak istemiyorum artık
Cevap sahibi+1 yılboşanacaksan tekrar evlenicenmi
Hepsini okudun ne çok dolmuşsun ya
05 Yorumla
Soran+1 yılAnlatsamda rahatlayamiyorum artık. Cozum bulmam lazim. Cok caresizim
Soran+1 yılBitirilirse daha kotu bir cehenneme düşeceğimi biliyorum
- Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşim evlenmeden önce verdiği sözleri asla tutmuyor, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler