Erkek bir arkadaşım kendisi fazla samimi değildik sadece arada oyunlara falan girerdik. Bugün konuşurken birden böyle yürümeye kalkıştı. Şu an flörtü var diye biliyorum emin değilim. Sana kalmamı gerektirecek bir durum yok halimden memnunum dedim sonra şaka yapıyorum demeye başladı görüldü attım. Tahmin ettiğim kız flörtüyse eğer kızın hesabını da biliyorum. Engellemeyi ve kıza söylemeyi düşünüyorum haksız duruma düşer miyim?
Arkadaşım birden böyle bir şey dedi, sizce ne yapmalıyım?
Hiç bir şey yapmana gerek yok artık. Görüldü ile kal ona en güzel cevap. O flörtü olduğunu düşündüğün kızın o çocuğa karşı duygusu varsa sen daha açık ve net mesajlarını göndersen de o çocuğun o yine bildiğinden çıkmadığı gibi kötü olanda sen olacaksın. Varsayalım çok bir duygusu yok burada sana karşı o flörtü olduğu kızın kalbinin ne olduğunu bilemezsin ve sana karşı samimi bir kalp beslemiyorsa bu kez yine sana çamur atabilir. O arkadaşının kişiliğine ve karakterine güveniyorsan anca bu şekilde paylaş onunla. Aksi durumda tencere kapağı eninde sonunda bulur zaten.
Bence söyleme suçlu sen olursun. Biliom niyetin iyi ama Kız kendini kaptırmışsa eğer kendini kandırıp bunda bişey yokki falan diyebilir hatta seni egolu falan görebilir. Zamanında benzer bi olay yaşadım hala kendimi suçlarım hatırladıkca 😅
Anlaşılan senin arkadaşım sandığın kişinin sana ilgisi var nedeni gayet net. Eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa bitir geç derim. Sonuçta sana çok kötü ve rahatsiz edici bir şey söylememiş sil git uzatmadan. Keyifli günler..
Beraber zaman geçirme anlamında da demiş olabilir, muhabbeti minimuma düşürüp tepkisine bakabilirsin. Flörtüne söyleyecek kadar önemli bi mevzu değil sanki
Flörtü olduğundan bile emin değilsen neden insanlık suçu işlemiş gibi davranmışsın anlamadım. İnsanlar sizin gibileri gördükçe hoşlandığı kişiye açılmaya korkuyor. Nazikçe reddedebilirdin.
Erkeklerle kolay kolay arkadas olunmuyo canisi benjm su zamana kdr 1 tane oldu hic yurumedi sag olsun ama geri kalana ne kdr kankice yaklassam da yürüduler beklentileri farkli oldu en son knk dedim her yazisinda bir daha da yazmadi sende oyle yap yazarsa knk de bu aptallar simdi sen onla konusunca edeplice bu kiz da bana karsilik veriyo der.
Neden bir erkek sizinle normal konuşurken bile size yürüdüğünü düşünüyorsunuz? 😅birlikte oyun oynuyorsunuz bu yuzden söylemiş. Madem erkek ve kızın normal arkadaşlığını yürütemiyor sunuz arkadaşlık kurmayın erkeklerle...
Bunu herkes bana yürüyor diyerek ego amacıyla söylemedim. Fotoğrafımı asla görmemiş erkekler iki kelime yazınca dibi düşüyor. Bu bi tek benim için değil bütün kızlar için geçerli. Komik olan nedir?