Detaylıca açıklayabilirsiniz.
Ciddi ilişki yaşamam
Diğer nedenler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çoğu, kadınları kendilerinden daha aptal, daha düşük insanlar olarak gördükleri için, düzgün iletişim kuramıyorlar. 20 yaşımdan beri bi kaç aylık aealar dışında sevgilimin olmadığı bir zaman dilimi yok
Bir de kızların çoğu ciddi ilişki arıyor o yüzden.
Her kadının olamaz, kızların üzerinde aile ve çevre baskısı oluyor.
Tüm erkekler aynı değilse tüm kızlarda aynı değildir.
Tüm erkekler hep cinsellik peşinde
Avrupada öyle olabilir. Kızların cinsel bilgileri eksik ve yetersiz.
Din konusu var birde. Genelev erkekler yüzünden dolu.
İlgisi yok. İranda niye kadınmar başını örtmesi zorunlu? Kadınlara her zaman daha gazla baskı uygulanır👎🏽👎🏽
*fazla
Cevap
19Cevap
Neden mi yok söyliyeyim çünkü kızlar ne istediğini bilmiyor oysaki erkeklerin ne istediği belli sevsek neden daha çok sevmedin ilgi göstersek daha fazlasını bekler arasak çok ilgi gösterdin sıkıldım aramasak neden ilgileniyorsun oluyor ya asıl işin özü kimse sadık değil kimse dürüst değil kimse vefalı değil evet cinsellik te arıyoruz malum libidomuz yüksek ama sizde bu konuda yardımcı olsanız basit olmazsınız ne yani biz yapıyoruz diye basit mi oluyoruz o yüzden herşeyi erkekten bekleyen bir kız toplumunun içinde ön yargıları olan beklentilerini yüksek tutan nirvana seviyesinde egolu ve tatminsiz bir kız neslinin içinde nasıl şansımız olsun
Hiç cinsellik aramayın.
@Beyinsevici niye oda var hayatta yalan yok şimdi yok istemiyoruz desek yalan söylemiş oluruz doğruya doğru şimdi ama sadece sorun o değil sorun o kadar çok ki tek o kalsa sorun
Ben erkeklerin çoğunu anlamıyorum. Nude istemeler , bel altı muhabbetler , cinsellik şakaları , lafı evirip çevirip cinselliğe getirmeler... Aşırı saçma.
Birisinden hoşlandığında seks olmasa da olur. Dokunmasan da olur.
@Beyinsevici aslında zıt düşünmüyorum ama zamanı gelince oda olabilir ama herşeyin sırası zamanı var illaki duygulara yüreğe dokunmalı güven olmalı dürüstlük olmalı tabi onlar da hayatın insanlığın doğasında olan şeyler inkar edemeyiz mutlaka ki karşı cinsinden etkilenme olduğunda onu da istiyor bi süre sonra he bunu hemen at hemen yapalım göreyim dokunayım değil dediğim gibi önce yüreğe sonra bedene zaten tersi olsa onun adına aşk denmez
Katılıyorum. Ben erkek çoğu erkekten utanırdım. Evlilikte illaki seks olur. Sevgililikte ise karşındaki kişi istemezse ısrarın anlamı yok. Kızların üzerinde din, aile, çevre , toplum baskısı var.
@Beyinsevici kesinlikle öyle ama hani sekse karşı değilim karşı olmakta haksızlık olur dediğim gibi ilişkilerde önce güven ve sadakat olmalı dürüstlük olmazsa olmaz zaten bu duyguları yaşadıktan sonra zaten istemsizce bazı şeyler sen istemeden gelir zamanla ama bunu direk oraya odaklı devam ettirdiğin hissedilirse yanlış yerlere gider ve durum koskoca bir hayal kırıklığına bırakır kendini ve sonra sil baştan tekrar güvensizlik tekrar zaman kaybı bu da insanın hayatından psikolojik olarak onca şeyleri çalıyor
Yani birçok sebeb bulabilirim aslında sebebte yok garip bir durum galiba kız ortamım yok hep eekek mühendisim iş yeri hep erekk ya nasıl bulayım işte
Ağzın iyi laf yapan biriyse kafede filan bulabilirsin.
Bende laf çokta kafemi kaldı ayroca o iş zor öyle
Sosyal medya var. Bulan erkekler nasıl buluyor.
Vala bende bilmiyom tipten kaybediyom heraldr 😀
boy var omuzlar geniş kas var yakışıklıklık ta var ama karakter yok karakter şart
Kimde karakter yok?😂
Aklın fikrin cinsellik de dimi? Niye birçok erkekten farklı olup ciddi ilişki isteyip birlikte olduğunuz tek kızı üzmemeye çalışmıyorsunuz? Böyle bir erkek olmak dana kolay.
O zaman neden senin gibi bir erkeğin sevgilisi olmasın? İmkansız. İnsanlara nasıl davranıyorsun?
karcı , saldırgan , ... davranıyorum ister istemez ( çocukluğumda insanlardan nefret ettim ) ama davranmadığıma da davranmıyorum hayatımda bir kadın olsun sadece onunla dans edeyim film izleyeyim onunla ilk cinsel birlikteliğimi sağlayayım istiyorum kanka dışarıdan çok çekici olabilirim ama birisi benimle konuşunca psikopatın gözüne hemen hemen kaçmaya çalışıyor
Anlıyorum. Kendinin farkındasın. Merak ettim. Bakayım.
detaya gerek yokki , gerçekten sevgi-yi hakedecek kız yok adı üstünde sevgi-li dimi? aynı anda 20 tane erkekle flörtleşen tost peynirini hayatıma almamı beklemeyin?
Çoğunun karısı izin vermiyor 😂
👏🏽👏🏽👍🏽👍🏽😂10numara tespit
gizliden sevili yapanlar ne olacak ahsdbsd
@diamondladyy Çoğu erkeğin evli olsa bile sevgilisi var.
Heeaaa aynen ondan malesef ki 😏
bazıları tipsiz olduğumu söylüyor ama ben pek ciddi ilişki insan değilim çünkü ilişkiden başka hayaller var
Hayatımda sevgili adayı olarak adlandırabileceğim biri var ama henüz o seviyeye gelmiş değiliz.
mükemmelim kendim gibi biri yok ondan lşsdkflşsdfkş kafa dengi insan adam gibi düşüne bilen sevenin kıymetini bilen insan yok ondan sanırım
Çok fazlı rakip erkek var bayağı da iyiler bunlar. Benim elimde pek bir şey yok tercih edilmiyom o yüzden 😀
Bilmiyorum canım keşke olsa
Bu yaşıma kadar tek bir sevgilim dahi olmadı nedenini bilmiyorum , onlarda gelmiyor ortada kaldık 😂
ciddi ilişkiye hazırım fakat o insanı bulamıyorum.
Daha önemli işlerim var
İstemiyorum çünkü
Kısmetim yok
Bebeksi Yakışıklı olduğum için benden korkuyolar
Uğraşamam.
Sebebini bilsem bi
Ben tahmin edeyim ağzın iyi laf yapmıyor.
fakfakirim :((
Kizlara guven yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?