Bir kız 14 yaşında sevgili yapıyorken
Bir erkek istesede 30 yaşına kadar yapamıyor
Olm bu devir nasıl bir devir awq
Erkekler özgüvensiz kızlar keko sevdası
Bir kız 14 yaşında sevgili yapıyorken
Bir erkek istesede 30 yaşına kadar yapamıyor
Olm bu devir nasıl bir devir awq
Erkekler özgüvensiz kızlar keko sevdası
Sevgilisi olmayan erkek yol yordam bilmiyordur. Suçlamak için söylemiyorum ama kendisine çeki düzen vermesi gerek. Kadınların öyle olsun böyle olsun gibi sınırlamalarına çok takılmamak gerekir. Herkes zengin olmak ister ama çok nadir zengin olunur ya sıfırdan. Böyle düşün.
@Yytgchj O kadar alakası var ki. İşte bu alakası yok tribinden dolayı sevgili edinemiyorlar. Evet tipinin kötü olması bir etken. Ama tip tek başına büyük avantaj ama asla büyük bir dez avantaj değil. Kaldı ki bütün kızlar da adriana lima değil...
@Yytgchj Aslında ne demek istediğini anlıyorum. Ama kızlar talep alan erkek talep eden bu ilişkide. Çirkin bir kız ile sevgili olmak gurur meselesi değil ki. Ayrıca çirkin erkekten bahsediyoruz zaten. Dış görünüş bir ilişkiye başlamak için önemli olabilir ama bir ilişki sürdürebilmek için karakter ve uyum gereklidir. DÜnyanın en yakışıklı erkeği ile en güzel kadını seçilen brad ile angelina bile kanlı bıçak lı ayrılıyor buradan anlaman lazım. Gerçekten tip ilk cicim ayları için önemli olabiliyor ama inan karakteriyle seni rahat hissettiren kafanın uyustugu bir insan zaten sana artık çirkin gelmiyor. Gözlerin onun güzelliklerini görüyor. Dediğin gibi uzun bir konu fakat bir örnek vereceğim sana bunun gibi onlara olay yaşadım. ''obez bir arkadaşım güzel çıtı pıtı bir kızdan hoşlanıyordu.5 aydır takıntılıydı arkadaş ortamında tanıstırıldığı için telefon neyin alışverişi olmustu. Bir gün işten direkt onların eve geldim baktım gözleri dolmuş üzgün sesi titriyor ne oldu dedim? Mesajları gösterdi teklif etmiş. Kızda red etmiş. Ben konusabilir miyim onunla sen gibi dedim ne yaparsan yap dedi.5 dakika sonra birbirlerine aşkım aşkım diyorlardı. Kendimi övmüyrum benim ekstra meziyetlerim yok. Ama kendine güven ve doğru cümleler ile çirkin erkeğin bile güzel bir kadını elde edebileceğine inanmıyorum bunu biliyorum...
Cevap
5Cevap
Hacı 14-15 yşındaki oğlanlar sevişiyor şimdi çık dışarı kızın da erkeğin de yaşı 20 se rahat 20 tanede konuştuğu oluyor.
Kız kızla mı sevgili yapıyor o zaman knk
Özgüvensiz olmak kötüdür..
Aynen
yapan yapıyo ahaha
Kısa boyludır
Olur bir gün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?