Beğenmiyorsa niye gözlerini ayirmadan bakiyor bakıyor
Beğeniyorsa niye görmezden geliyor
Beğeniyorsa niye görmezden geliyor
Bu bir amaçsız bakıştır aslında gözlerini ayırmadan bakmak baktığı kişiye değildir aklında olandır ve o nedenle de girmezden gelir.. Kimbilir öyle bakarken acaba kime bakmaktadır..
Değişik bir görüş 😊 Yani bana bakarken başkasını mı düşlüyor demek istediniz?
Ama gözgöze kalıyoruz bazen bakışlarına karşılık verdiğimde bana bakıyor
Gülümsüyor ben de gülümsüyorum
Sonrası yok. Birkac gün görmezden geliyor. Sonra birkac gün bakiyor. Böyle devam ediyor anlamadim
Soramam ki adam evli?
Ama bu yaptiği çok kötü ben eşimden ayrildim duygusal boşluğumdan midir nedir kapildim ona sanki. Aklimdan çikmiyor. Hep böyle bakışlarıyla ilgilenmesinden oldu. Evli diye gidip soramiyorum da bu bakışlarının manası nedir diye..
Anladım sanıyorum.. ve bu yüzden de gel-git yaşıyor bir görmezden gelip bir bakması bundan galiba?
Peki teşekkür ederim😊
Son olarak sormak istediğim ben nasıl davranmalıyım? Hiç bakışlarına karşılık vermeyyeyim, gözgöze gelmeyeyim öyle mi?
Teşekkür ederim size çok mantıklı yorumlarda bulundunuz. Yardımcı oldunuz. Çevremde kimseye de açamıyordum konuyu malum konu hassas bir konu. Bugün yine birşey oldu.. özellikle benim yoluma doğru yürüdü geldi gözgöze gelebilmemiz için önümde dikildi filan bakayım ona diye. Ben katiyyen kafamı yerden kaldırmadım tabi. Bu gözgöze gelmeye çalışmasını anlamıyorum bir amacı yoksa insan gözgöze gelmeye çalışmaz. Benimle gözgöze gelmek niye mühim onun için sizce?
Tamamdır yapacağım👍
Tamam temkinli olacağım. Çok teşekkür ederim😊
Cevap
4Cevap
Gozlere o kadar da takilmayin. Seviyordur belki bise demiyorum. Ama ilgisizlik buyuk bir sorun teskil eder. Yolunda gitmeyen seyler var.
Kaç yaşındasın
22
Amacı farklı olabilir beğenmediğini mi söyledi
Yok öyle birşey demedi beğendiği çok belli bakışından lakin bir öyle bir böyle🤷♀️
Sende istiyosun sanırım
Onun isteyip istemedigine göre degişir bu
Yakışıklı biri mi
Evet
Niye? Ego mu yapiyor dersin?
Bilmem
Amacı farklı olabilir demiştin dün, ne demek istedin?
Mesaj atsana bana. Bu diğer hesabim
Nerelerdesin
Mesaj atılabilirliği açsana mesaj atılmıyor
Ya da sen bana at açık benimki
Orda mısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?