Kadınlar neden kendisine ilgi gösteren erkeğe arkadaşça yaklaşıyorum diyerek sınır çiziyor?

Merhaba,

Son zamanlarda bu durumla çok fazla karşı karşıya kalıyorum, örneğin bir kadına ilgi duyup değer veriyorsunuz sohbet ediyor duygularınızı açıyorsunuz efendi gibi davranıyorsunuz ama zaman içinde kadınlardan gelen cevap şöyle oluyor benim hayatımda kimse yok ama sana arkadaş dost olarak yaklaşıyorum. Birde işlerine gelmediği zaman ya engelliyor ya da çeşitli şekillerde uzaklaşmak istiyorlar. Düzgünce seversin dost olurlar düzgün olmazsın sapık yaparlar bende anlamadım gitti.

Anlayan varsa doğruyu bana da anlatsın?

27 Nisan 2021 Salı Saat 04:09
Kadınlar neden kendisine ilgi gösteren erkeğe arkadaşça yaklaşıyorum diyerek sınır çiziyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Kızların hepsi bana karşı psikolojik danışman kesildi akıl verenler tehdit edenler suçlayanlar. Arkadaşlar bizde her kadın kuyruk sallayacak demedik ama bizde böyle özgüven eksikliği ile dünyaya gelmedik beni bu hale getiren de bir kadın...