Ben yaşım kaç olursa olsun, hiç gönül eğlendirmedim, hep ciddi ilişki peşinde oldum.
Peki ya siz?

Ciddi ılişkiler için neden bu kadar acele ediliyor anlam veremiyorum 21 yaş gençliğinin baharındasın birinin elini ömürlük tutmak için o kadar erken ki kalp kırıp gönül eğlendirin demiyorum asla yaş kaç olursa olsun aşk gibi güzel bir duyguyu tatmak herkesin hakkı ve tabi ilişkiye ciddi başlanmaz zaman içerisinde ilişkideki tutumlara sadakete bağlı olarak gelişir.
Bu kişiden kişiye göre değişir; sen 27 yaşında evlenmeyi düşünebilirsin, bir başkası 20 de. Yarının ne getireceği belli olmaz, elbette sonu önemli ama bir ilişkiye baştan nasıl başladığına bakmak lazım.
Ben ömürlük diye başlarım, evet tuttuğum elide bırakmam.
İkisi de aşırı saçma ciddi ilişki nedir mesela? İlla evlenme niyetiyle mi sevgili olunur, zamanın ne getireceği hiç belli olmaz. Gönül eğlendirme nedir peki? Sadece cinsellik için olan ilişkiler falan mı zaten onun farklı bir adı var
gönül eğlendirme öylesine sevgili olmak oluyo sırf olsun eğlenilsin diye
Ben şu ana kadar hiç ilişki peşinde bile olmadım asdfg değil gönül eğlendirmek.
Şimdi yaş kemale erdi zaten. Şu saatten sonra direk ciddi olması lazım. Alsın anasını babasını çiçeğini çikilatasını gelsin dermişim.
Teşekkür ediyorum 🌸🌸
Rica ederim.😊❣
derdim eğlenmek olsa çoktan bir sevgili yapardım..
gerçek bir sevgi istiyorum ve hala bulamadım..
Aynı şey benim içinde geçerli
Cevap
61Cevap
Diyor ki şair
İnsanlar vardır,
Gelip geçerler hayatlarımızdan
Kimi depremlerle gider,
Kimi fırtınalarla…
Ben kalanlardan yanayım.
Gitmeyenlerin sadakatini ve sabrını severim,
Sarılıp bırakmayanların sıcaklığını...
Şemsi Tebrizi
Herkesin kendi düşüncesi ama günübirlik şeyler bana göre değil, ne kendimi birinin oyuncağı yaparım ne de bir başkasını kendi oyuncağım. Gönül eğlendirmek bana göre boşa vakit harcamaktır, vakit dediğimiz de çok kıymetli şeydir. Her yönüyle seveceğim birini bulur ciddi bir yola çıkarım.
Ciddi ilişki tabiki. Aşık olmak isterim. İnstadsn güzel / yakışıklı bulduklarima yürüyüp arasından o piti piti yapmak yerine ya da aynı anda hepsini yürütmek yerine birine aşık olup onla ilişki yürütmek isteirm
Valla umrumda olmayan bir insanla girdiğim bi münakaşada bile yorgun hissediyorum, tahammül seviyem çok zayıfladı. Şu an her kişi konuşmanın ilk ayında ilgiye boğup sonra gel git yapıp psikolojimi alt üst etme adayı gibi geliyor gözüme. O yüzden bir süre hiçbir şey düşünmüyorum, soğudum
Şu an için ikisine de kapalıyım. Gerçi gönül eglendirmeye hep kapalıyım. Şükür bugüne dek kimsenin günahına girmedik. Namus bilinci olan birisi kimseyle gönül eglendirmez (karşılıklı gönül eglendirenlere lafım yok. Yalan dolanla bazı amaçlara ulaşmak için her türlü yolu deneyenler açısından sözlerim)
Kimseyle gönül eğlendirmedim bunun yaşla ilgisi yok karakterle alakası var. Her ilişkim ciddidir benim için
Gönül eğlendirme devri geçti. Beni sevdiğine emin eden eli yüzü düzgün bir hayat arkadaşı adayı buldum mu evlenecaaam vermezlerse gaçacam 😅😅😅
Ailem evliliğe onay vermeyeceği için ve kendim o sorumluluğu kaldıracak güçte bulunmadigim için gönül eğlendirme tarafındayım. Fakat karşımdaki ciddi düşünüyor 🙄
Valla bende aynı öyleyim , dalgasına veya gönül eğlendirmeliğine sevgili olamadım , tercih edemedim , hep ciddi , hep ciddi olsun dedim. Ama ne oldu 5 sevgilim in 5 i de aldattı
Adım Furkan ve Halk olarak Furkan lar = Şerefsiz Algısı var ayrıca tc kızları keko şerefsiz erkek sevdiği için ben ve benim gibiler sevgiyi tadamıyoruz kamuoyuna duyurulur
Canımı kurtarma derdindeyim çocuk avutacak veya eğlendirecek vaktim yok...
Gonul eglendirme ne be, bi kişi sevsin dedik sevdi Allah var ama sabretmedi ayrıldık aw biraz daha bekleseydi herşey guzel olcaktı ne var sanki babam iki evliyse senin babamla ne işin var benim ailem sen olacaktın kaçalım dedim ailenden vazgeçemedin git beynimden çık gitttt
Eğer bahane buysa bosver kardeşim. Adı üstünde bahane. Sıkışınca bahane arayanlar değil çare arayanlar doldurmalı boşluklarımızı
Gönül eğlendirme peşinde olsaydım, her şehirde bir limanım olurdu :)
Uzatmalı bir bekarlık yaşıyoruz, onu da halledicem inşallah :)
#Vesselam
Ciddi ilişki insanıyımdır. Eğlence arıyorsam bunu daha farklı şekillerde elde etmeye çalışırım. Eğlenmenin bir sürü yolu var.
Çok güzel söyledin
gönül eğlendirmekte ciddi ilişkide haram olduğuna göre ikisini de düşünmüyorum
@zeynepy34 tam olarak belirtilmediği için anlamdım sağol o zaman olurdu galiba
@zeynepy34 öyle değil tövbe dur ğııı ben daha okuycam genel olarak dedim yanii tübe tübe
@zeynepy34 aslında öyle şeyleri pek sevdiğim söylenemez tabi kader ne zaman gelir bilemem ama uzatmak haram üzerine helal kurmak pek sevmiyorum yani 10 ay sonra dedin ya o yüzden dedimm hahah
@zeynepy34 ablacım ama bu nasıl sorudur ssjsjsjssjjsj
sen öyle diyince az önce kitap okurken ki söz geldi aklıma SONRA DEDİM Kİ RABBİNİ TERK ETMİŞ BENİ Mİ TERK ETMEYECEK DİYE böyleydi galiba
@zeynepy34 soruyada gelek yine konudan uzaklaştım şuanlık hayır derim eğer kaderimde vartsa zaten karşıma mutlaka yine çıkıcaktır kimseye ilişmiyorum ya önce bir hedefime ulaşam da ahahha ama önemli olan Allah korkusu olması Allah korkusu varsa zaten...
@zeynepy34 bilmeme olabilir galiba ama sadece nişan yaparız tabi bide dini nikah pek görüşmeyiz zorunda olmadıkça resmi nikah yapana kadar galippp herhalll ayy kafam karıştı gııı
@zeynepy34 ablacım özele gelir misin lütfen
@zeynepy34 sana seni çok sinir edicek bir şey söyleyeyim mi abla
@zeynepy34 ben sosyal medya kullanmıyorum sjjsjsjj
@zeynepy34 dur açayım senin için mir tane ama sende şu destan gibi yazdıgın yazıyı sil ya utanıyorum
a abla şansa bak dayımın hesap leptop da kalmış sen söyle adını ben yazayım sana
@zeynepy34 ay doğru evet yeniyim sosyal medya kullanmıyorum ama sahurdan sonra sabah namazını beklerken çok sıkılınca bir bakam dedim
Ben ciddi iliski isteyen bir adamım ama genelde sectigim insanlar uzun iliski yasayabilecegim tarzda cikmadi
Ciddi ilişki düşünüyorum sevgilimde farkında bunun. Ne zaman istemeye geliyoruz diyince o zaman tanıştırıcam onları
Kimselere ilişmiyor bildiklerimi paylaşıyorum zira kızım oğlum yaşında gençlerle başka diyaloğum olamaz
Bazen hoş vakitte geçmiyor değil
Genel olarak hiç ilişki peşinde olmam ama beni bulanların da ciddi olmasını isterim. Geçici eğlenceler bana göre değil. :D
Senin benim ciddi ilişki diye tutturduklarımız kim bilir kimin koynunda uyanıyor
Sen de haklısın
Gönül eğlendirmek için hiç nir zaman yola çıkmadım bundan sonrada öyle devam eder
Kimsenin duygularını kullanamam. Bu benim doğama aykırı.
Eğlence yaşını geçtik yahu, gerçi ciddi evlilik işlerinede pek girmiyorum. Arada kalmışım ben 😅
Ne gönül eğlendiriyorum nede ciddi ilişki arıyorum bom boş oturuyorum
Ciddi ilişki hep istedim karşımdakiler hep gönül eğlendirme peşinde oldular
Gönül eğlendirmek züppelerin işi sevdin mi Allah için seveceksin ❤️
Ciddi ilişki bize ters laga luga kendini başkasının yerine koyacaksin
Hiç gönül eğlendireyim demedim. Hoş hayatıma girenler de hep ciddiydi. Dağına göre kar
Yaşıtlarım evlenme çağını geldi,
Bakalım nasip bu işler...
Gönül eğlendiremiyorum ama şu an ciddi ilişki düşünebileceğim bir durumun içerisinde de değilim.
Ben burayi suanlik konuşmak muhabbet için kullanıyorum
Aşk arıyorum ve arkadaş ortamından kurtulacağım günü bekliyorum.
Gönül yorgun...
Eğlenceye kalkisacak mecali mi var...
Ciddi biri yok neden eğlenmeme bakmayayım çoğu şımarık değer verince THY hava sahası gibi oluyorlar.
Ciddi ilişki. Şuana kadar hiç gönül eğlendirme düşüncesinde olmadım.
Ciddi düşünüyorum. Ciddi düşünmediğim biriyle konuşmam bile.
Hiç kimse ile gönül eğlendirmedim, bir kadınla beraber isem ciddiyimdir.
Bende öyleyim hiç gönül eğlendirme düşüncem olmadı dünya görüşüme tersti.
Bana iyi gelen bi ilişkim olsun isterdim
Ciddi ya da normal ilişki
Valla bende ciddiyimde ortalıkta dogru düzgün kız yok 😀
Evet önceden ciddi ilişki baktım üzülüyorum artık gönül eğlendirme taa ki 40 a kadar
Bende ciddi ilişki insaniyim yapamam oyle laylaylom
Ciddiyette yaşadık fakat döndük geldik gönül eğlendirmeye 😋😋😋
Olgun kadının hali başka oluyor
Ben bir ilişkimde gönül eğlendireyim dedim onunlada işi ciddiye bindirmiştik. Olmadı ama olsun :)
Ciddi bi ilişki peşinde olan biriyle ciddi, takılmak isteyen kızla takılmak için birlikte olabilirim
cıddı ılıskılerın hastasıyız ama malesef kı cıddı ılıskı ısteyen erkeklerımız cok az.
ikili oynuyorum.
doğru buluyor muyum? hayır.
Ama olsun.
Ben hep eglenmek istedim ama tam anlamıyla eğlenmedim.
Hepp ciddilerle gidip olayi tamamlayinca simdi diger hususa bakiyoruz
yok ben ciddi olamiyorum gercekten
arkadaşlıkta da aşkta da ciddi bir insanım
Ciddi ilişki modundayım
Düşünürsem ciddi ilişki düşünürüm
Hicbir zaman eglenme derdinde olmadim
Ciddi iliskim olana kadar ben de öyleydim
İlişki peşinde olmadım direkt.
Ciddi olsun öbür türlüsü saçma geliyor bana
Gönül eğlendirmek kim biz kiim ://
Ciddi ilişki. Anlamadan ciddi ilişki istemeyenlere kurban gitmişim. Şimdi ciddi ilişki de istemiyorum
Hic bir zaman gonul eglendiren taraf olmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?