İyi erkek pasif gibi görülüyor çünkü şerefsizler de aktif olduğu için kendine çekiyor
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
En mantıklısı bu sanırım
Cevap sahibi
+1 yıl
Ayrıca şerefsiz biri elde uzun süre tutulmaz onu elde tutma hissi de hoş geliyor iyi erkek herhangi sıradan bir erkek gibi.
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Valla aynı soruyu ben de sordum yakın zamanda yaninisimiz var gücümuz var karektteraiz değiliz sevdiğinizin başında sabahlaris hastaneyle polisle işimiz olmaz nerde karektersiz varnsize eziyet çektiren var. onlsrla siniz
Mal mısın sapık diyen mi oldu sana soruyorum ihtiyacım var diyosun bidaha soruyorum aynı şeyi söylüyosun gerizekalımısın bende gelmiş salak salak dinliyorum ya sen misin iyi erkek dalga geçiyosun
Kim kendine yakın ise onunla aranda çekim olur kimle uyumluysan onu cekersin bak görürsün yine böyle biriyle evleneceksin ve sana çaktırmadan 10 kızla seni aldatacak belki yakalarsın birini bu senin kaderinde var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ciddi olanlar adım atmadigindanOrtam şerefsizlere kalıyorsa ondan
Buda mantıklı 🙃
Babayla sorunlu bir iliski yaninda bozuk bir toplum genelde.
Çok mantıklı
İyi erkek pasif gibi görülüyor çünkü şerefsizler de aktif olduğu için kendine çekiyor
En mantıklısı bu sanırım
Ayrıca şerefsiz biri elde uzun süre tutulmaz onu elde tutma hissi de hoş geliyor iyi erkek herhangi sıradan bir erkek gibi.
Valla aynı soruyu ben de sordum yakın zamanda yaninisimiz var gücümuz var karektteraiz değiliz sevdiğinizin başında sabahlaris hastaneyle polisle işimiz olmaz nerde karektersiz varnsize eziyet çektiren var. onlsrla siniz
ee. sonuc
Ne sonuç
Neden yazmiyon da begeniyon
Ne yazayım haklısın işte
Hah bunu uazabilirdin
Yazabilirdin
Nedenini sordum cevabı bu değildi😒
Özledim
Neyi
Çıkıyorum ben yazarsan girdiğimde cevap veririm
Ama lütfen konusalim
Geldin mi
Nerdesin amaa😑
Geldim söyle
Nabiyorsun sana ihtiyacım var galiba🤔
Birşey yapmıyorum ne söyleyeceksen söyler misin artık
İhtiyacım var sana diyorum
Bi defol git
Siz kadınlar direk neden ön yargi neden hernerkek sapık?
Alekta movek movvek
Mal mısın sapık diyen mi oldu sana soruyorum ihtiyacım var diyosun bidaha soruyorum aynı şeyi söylüyosun gerizekalımısın bende gelmiş salak salak dinliyorum ya sen misin iyi erkek dalga geçiyosun
Ama şans vermiyorsun ki nasıl fikir sahibi oldum tanımadan canım sıkılıyor. iyi gelmek. ya da gelmeni istiyorum
Bunu kendinize sorun bence... hatta cevabını bizede verinde bilelim...
Bize şerefsiz dersen daha çoookk sevilmezsin haberin olsun
Sana şerefsiz diyen olmadı niye üstüne alındın
Erkek demişsin
Ben erkek değilmiyim 😂
Erkekler şerefsiz demedim
Şerefsiz olan erkeklerden bahsettim
Vicdanı olmayan ahlaksızları sevmeyin
Seviyoruz işte nedeni para falan değil gerçek sebebini merak ediyorum neden böyleyiz acaba
Nefsinize düşmeyin 😊 Sabredin doğru erkek için
Herkes zittini severmiş. Bende şerefsiz kızları seviyorum ya da beni buluyorlar.
Efendi erkekleri üzüyorsunuz. d
Ama sebep :/
Kendi adına konuş bence
Yav duyar kasmayın genel olarak böyle bütün kızlar mı dedim ben çevrene bak haberleri izle
Onu da şerefsiz erkekler düşünsün
Sizler para seviyonuz
Para demedim.
Serserilerde araba da vardir para da
Araba bende de var para da bu değil.
deveye diken insana sken 😂
şerefsiz seçiyorsunuz ondan.
Size sormka lazık kanks
Ben sevmiyorum serefsiz
Aptallık
Öteki türlü hayat çok sıradan olur diye
Onları hak ettiğiniz icin
Nerden biliyosun hakettiğimizi
Kim kendine yakın ise onunla aranda çekim olur kimle uyumluysan onu cekersin bak görürsün yine böyle biriyle evleneceksin ve sana çaktırmadan 10 kızla seni aldatacak belki yakalarsın birini bu senin kaderinde var
Kendi adına konuş.
Tamam en akıllı sensin
Ayna yansıması
Hatasız kul olmaz...
kaşınıyosunuz