Merhaba arkadaşlar. Sevgilimle birbirimizi çok seviyoruz ama kendisi yabancı. Pakistanlı. Ailesi Pakistanda yaşıyor. O burada doktora yapıyor. Maddi durumu iyi değil. Evlenmeyi düşünüyoruz ama eşya alacak durumumuz bile yok. Ne eşya, ne altın. Şu anda bunları karşılayacak bir durumu yok kendisinin. Ben de sırf maddiyat yüzünden ilişkime zarar vermek istemiyorum. Eşyalı 1+1 eve çıkarız, zamanla alırız her şeyi dedim.
Sizce yanlış mı yaptım? Başkasının kullandığı eşyalar da içime sinmez ama ne yapayım.
Sizce yanlış mı yaptım? Başkasının kullandığı eşyalar da içime sinmez ama ne yapayım.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
dediklerinin hiç biri sorun değil de pakistanda'mı yaşayacaksınız
yani ciddi misin sen yaşayabileciğini mi sanıyorsun orada bence 22 kere daha düşün
Hayır Türkiyede.
ne doktorası yapıyor
İşletme
ömür boyu ailesi sırtınıza yük olacak, kültür farkına değinmiyorum bile... sen emin misin cidden böyle biriyle evlilik yapmaya
Aile neden yük olsun? Onlar Pakistanda yaşıyorlar. Kendisi 6 yıldır burada.
ömür boyu para ve yardım gönderecek aileye
Ileride pisman olursun colugun cocugun sürünür annem babam evlenirken durumlari yokmus bak 2 cocuk oldu ben dahil ve ben bunun zorlugunu yaşıyorum gencligimi falan yasayamiyorum her sey bana bi yük ielride sevgi karin doyurmuyo pisman olup sürünürsün
Ulan çirkin değiliz herşey de var biz neden bulamıyoruz elin pakistanlisi buluyor valla helal olsun 😄
pakistana gitmek sorun değil 1+1 sorun.. diyeceklerim bu kadar
Hayır Türkiyede yaşıycaz.
Yarın öbür gün suriler gibi araçların önüne atlayıp dilenme
Adamdan eminsen sorun olmaz bence bu sevgisinden saygısından para zeka ile kazanılır.)
helal olsun sana ince düşünmüşsün burdaki para avcılarını dinleme içinden geleni yap
Düğünde talibandan militanlar gelir havaya sikarsiniz artık 😄
Yanlış yaptın bi dur Allah için bi sakin ol daha her şey düzelir doktora olduktan sonra maaşı yükselir yapma bi dur
Seviyorsan neden olmasın
Ben olsam evlenmezdim bilmiyorum ya zor
Napacan Pakistanli adamı?
Olabilirr