Sevgilim olsun istiyorum. Ama yazanları geri çeviriyorum konuşmak istemiyorum diyorum içimden gelmiyor. 3 senedir doğru düzgün konuştuğum ya da sevgilim olmadı Bu ikilemden nasıl çıkabilirim?
Sevgilim olsun istiyorum ama yazanları da geri çeviriyorum. Bu ikilemden nasıl kurtulurum?
Sevgiliniz olsun istiyorsanız doğru birine denk gelmek en önemlisidir bu yüzden yazanların zaten size daha çok tanısma amaçlı yazdıklarını biliyorsunuz ama siz geri çeviriyorsunuz onlarda sizden pas alamayacaklarını anlayınca muhtemelen kendilerini geri çekiyorlardır eğer bir sevgiliniz olsun istiyorsanız seçici davranmamanız lazım ve herkese cevap vermemeniz lazım kader önünüze zaten asık olacak birini çıkaracaktır olmayacaktır falan demeyin mutlaka olur sevdiğiniz biri sevgilim diyebileceğiniz biri geç olsun doğru biri olsun zaten yasınız oldukca genç er ya da geç sevgiliniz olur ama ciddi ve sizi seven birine denk gelmek için uğrasın ve bunun içinde uğrasın dediğim sosyal medyadan değilde daha çok kadere bırakıp hayata devam ederseniz eğer mutlaka önünüze biri çıkacaktır.
Bak neden biliyo musun sosyal medyada çünkü sevgili bulamazsın bulanlarında örneği esra Erol da çıkıyorlar her gün tv ye aç izle sonları rezillik oluyor. Kendini dışarıya at Yeni insanlarla tanışmaktan çekinme böyle bir sevgili bulabilirsin tabii ki sevgili aramaya çıkıyorum diyip çıkma o zaten gelecekse zamansın gelir ve en güzel şekilde gelir seni bulur merak etme
🤣 dışarı cikicam corona var 3 tane arkadaşım var onlarda çalışıyor bende denk gelemiyoruz Esra Erol konusunda da haklısın televizyonda neler izliyoruz bazen diyorum ki evlilik programları geri gelsin Türkiyenin ne halde olduğu ortaya çıktı
Merhaba. Demek ki, yazan insanlar senin kriterlerine uymuyor. Daha ilk mesajından bile uymadığını belirtir ve hoşuna gitmez. Bu yüzdende konuşmayı devam ettirmezsin ya da cevap vermezsin. Bana göre bu bir ikilem değildir. Sadece hoşuna gitmiyordur bu kadar. Daha hayatının aşkı karşına cıkmamış demek ki. Zamanı vardır herşeyin.
Şöyle ki, doğru kişi yazdığında, zaten geri çevirecek gücü bulamazsın kendinde. O çekimi hissedersin ve gösterdiğin bilinçsiz direnç, yine bilinçsiz bir biçimde kırılır. Gerçekten seni heyecanlandıracak, etkileyecek biri yazmış olsaydı, zırhın düşerdi kendiliğinden, karşı koyamazdın.
Ama ille de sosyal medyadan olması gerekmez. Hatta günlük yaşantında, birilerini tanımanın ve yakınlaşmanın çok daha kolay olduğuna inanıyorum.
Aşkı, biraz lades gibi tanımlıyorum ben açıkçası. Ararken bulamazsın ve iki taraf da her an aklında bunu gezdirirken asla lades olmaz. O yüzden arama fikrinden uzaklaş öncelikle çünkü ararken, asla kimseye kapılamazsın, kanmazsın, kimseye yenilmezsin.
Senin aklında yokken gelip senin ilişkilere direncini, yalnızlığa eğilimini alaşağı edecek biri olursa buna aşk deriz.
Hayal kur; Yalnızsın, işe gidiyosun dönüyosun, Oturuyosun evde, Çok sessiz, Sessizliğin sesini duyuyosun, Böyle bi hayatmı?
Yoksa eve geliyosun Ev moduna geçiyosun Sonra eşin geliyo Öpüyo yanağından Bitlikte yemeğinizi yiyosunuz Sonra dışarı gezmeye çıkıyosunuz Çocukları gördükçe düşünüyosunuz ama bellide etmiyosunuz Sonra eve dönüyosunuz Yorulmuşsunuz Salonda meyve yiyip televizyon izlerken eşin uyuya kalmış Öperek uyandırıyosun Yatıyosunuz sonra.
Güzel hayaller kur. Kur kii Gerçek olabilsinler...
Sevgilin olsun istiyorsun ama yazanlarda o heycani bulamıyorsun... Eğer sana hitap eden biri olursa bu ikilemden kurtulursun... önce ne istediğini nasıl istediğini bir düşün ondan sonra sevgili işte en azından sende neden Sevgilim yok demezsin nedenini bilirsin...
aslında herkes sevilmek ve ilgi görmek mutlu olmak istiyor ve güzel ilişkiler insanını kıskandırıyor burda dikkat etmen gereken sevgili olmak degil dogru kişiyi bulmak o zaman çok daha güzel olur duygunu tatmin etmek için flort edinebilirsin ama sevgiliklerde çok üzülürsün yanlış insanlarda
Ben de bir ilişkim olsun karşılıklı olarak birbimizi seveceğimiz birbimize destek olacağımız tam anlamıyla bir hayat arkadaşı istiyorum bunun için de zamanında darbeler yesem bile aşka inandım bu sefer bu doğru kişi diye yeni bir yolculuğa çıktım mücadele ettim gerçekten sevdim mücadele ettim ama yine beni yarı yolda bıraktıklar farklı kişiler hep aynı senaryo İyi niyetimden sevgimden değer verdiğimden sadakatim hep suistimal edildi şunu anladım ki insanlar sevgiyi değerin kıymetini bilmiyorlar egoları şişiyor ve artık bu toplardan kendimi geri çektim ama bir anlamda istiyorum Bir umutlarımı söndürmek istemiyorum ama gel karşı birine yaz tanış dene hevesim Yok güvensizlik içindeyim bilmiyorum bu ikilem de nasıl çıkacam
Sen de benim gibi sanalı ciddiye almıyor olabilirsin, sanalda bir insanı zaten tam olarak tanıyamazsın ki, onun klavyeden sana yansıttığı kadarını bilirsin ancak, onun da ne kadar gerçek olup olmadığı da malum.. Aldatılmayı göze almak istemiyorsan sanala hiç bulaşma derim bu arada, gerçek hayatla ilgilen, sevgili istiyorsan reelde ara derim, sanal başına sıkıntı açabilir yoksa..
Merhaba, Eğer istersen görüşüme yorum yapabilirsin, istemezsen yapmazsın sana kalmış. Eğer istersen yazanları geri çevirmeye bilirsin, yokuş yapma, zorlama, yapabilirsin. Madem istiyorsun şans ver sana size! 😅
Gayet normal bu olabilecek bir durum hayatına girecek insan senden izin bile istemeyecektir ister istemez hep ona yazmak hep onun yanında olmak isteyeceksin. Demek ki senin hayatına giren adaylar daha aday adayı bile değiller. Bu bir ikilem değil sadece doğru insanı bulana kadar yanlızlığı seçen iç dünyanın en doğrusunu yaptığını bil söyleyebilirim.😊
kelimeler insanin kalp ritmini değiştirmeli tanıdığın ya da tanımaya çalıştığın kişiden bunlari net anlamıyorsan devamıda gelmez zaten hiç bir şekilde, bazı şeyleri ıçinde yaşaman gerek doğru kişi gelene kadar, kendinden ve karışındaki erkekten emin olmadan bir ilişkiye başlama.. hayırlısı olsun senin için
Önce duygularınızı tanımlamalısınız. Hayatınıza yeni birini almaya, yeni bir ilişkiye başlamaya, kısmen de olsa kısıtlamaya, kısıtlanmaya hazır mısınız? Geçmişinizde unutamadığınız bir insan var mı? Sevgili sizin için bir gereklilik mi yoksa bir ihtiyaç mı? Bu sorulara anlamlı cevaplar verdikten sonra ne istediğinizi anlayacaksınız.
Arkadaşım işin sırrı şu. Kimseyle sevgili olma maksadıyla tanışmamalısın. Bir insanı görürsün (sanaldan değil) hoşuna gider, o zaman tanışabilirsin. Ama içinde bir kişiye karşı bir kıvılcım oluşmadan tanışsan da güzel bir ilişki olmaz zaten, istisnalar kaideyi bozmaz
Bu ikilem değil. Karşına düzgün biri çıkmamış demek ki. Sana yazan kişinin haliyle içinin ısınması gerekli. Sen sevgili yapmak için sevgili yapanlardan olma. Düzgün insanı bekle. Öylede yapıyorsun
Yazanın olsa ne olcak önemli olan birinin olması değil önemli olan o kişiye karşı ilgi duyman hem görünüşüyle hem davranışıyla zaten millet aradığını ya da tam olarak istediğini bulamadığı için yalnız kalıyo yoksa sevgili yapmak marifet değil herkes aynı yani
Zaten burdan ya da başka bir sosyal platformlardan yazanları muhakkak geri çevir çünkü internetten çok nadir seven birisi çıkar normal hayatına odaklanmanı öneriyorum 🌺🌺
sana her yazandan uygun mu değil mi nasıl anlıyorsun peki bi çay içtin mi çıkıp mesela neye göre uygun değiller sana sen önce bi ne istediğine karar ver sonra düşün bunları ya da ben sosyal medyadan tanışmam de kes at yüzyüze tanışacağın birini bulmaya bak
Dusunmeden hareket ederek. Mesela devamli 3 kisi olacak konustugun. Birini elersen yerine hemen birini ekle. Ara vermeden devam et. Goreceksin biri mutlaka uyaccak
Bu durumdan gercekten hosnut degilsen konusursun. Sendeki atalet, bi adim atman gerektigini biliyosun ama bunu yapmak zor geliyor. Saldikca daha zor gelecek. Sana kalmis
Bu ikilem değil aslında. Yaşantı sonucu bağlanır çoğu insan. Merhaba diye başlayan sohbetlerle değil. Kendinde"ikilem" algısı yaratma. Sağlıklı insanlara özgü bir şey bu
Maalesef çağın sorunu güven problemi. Tanış konuş ama kendini kaptırma çok. Ve ileriye gitmeni tavsiye etmem zira çoğumuzun amacı alacağımızı alana dek aşık rolü yapmak. Temkinli ol ama güvensizliğin hayatına engel de olmasın
Güven kaybetmeye erken yaşta başlamışsın daha nelerle karşılaşırsın tabi temkinli olmakta fayda var güvenmemekle haklı olma durumun daha yüksek olabilir bi çok çamsalak kadın milletimizi cinsel obje olarak görüyor çünkü.
Sevgili arayıp bulanların ayrılma süreleri o kadar sarsıntılı olmuyo bitmesi de kolay sebep ararken bulmuş olması. Yenisini de aynı aramayla bulmasından kaynaklı. oysa aramadan ansızın seveceğin birisi. ararken bulduğundan önde olur. Çünki onun gibisi şartsız kendinden bağımsız gerçekleşir
Kurtulamazsın zira sana yazan erkekler çöp erkekler bunu içinden sende biliyorsun. Gönlün berkecan istiyor ama eldekiler çer çöp olunca sevgili edinemiyorsun? Evet talep olabilir ilgi olabilir ama bir soruda benden gerçekten Berkecanı hak ediyor musun?
Ya artık linkedin den bile yürüyen var pes diyorum Bu kadar mı aşksızlık olur bu erkeklerde Git geneleve o zaman Bu kadar mı duygu paylaşmak istemeyen tembeller olur ya
Ben bu. İnternetten tanışmak çok yapmacık geliyor. Ben aşık olmak istiyorum ama şimdikiler internetten bakıyor, tipi iyiyse yürüyorlar, aynı anda bir sürü kişiyle konuşuyorlar. İğrenç
Çünkü sana gelenler yeterli değiller. Bunu hissediyorsun. Buna kadın hisleri deniyor. Gerçi Ali Dayım hep reddettiğin kişiler yarın önüne çok değişmiş bir halde gelirse utanırsın derdi. :D
Sevgilin olsun isteyip insanları geri çeviriyorsan sevgili istemiyorsun demektir. Armut piş ağzıma düş kafasıyla devam edebilirsin tabii ki çünkü aç türk erkekleri her önüne gelene yazdıkları için türk kızları da kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor. Ancak hiçbir emek sarfetmeyip, bir şeyler yapmaya çalışanı da reddedersen sevgilin olmaz bu kadar basit. Kadermiş zamanmış yalan bunlar. Sevgili istiyorsan biriyle konuşursun edersin kafana yararsa o yolda ilerlersin, istemiyorsan reddedersin bitti.
En sonunda, seçici olmaktan sıkılıp, salağın birine evet dersin ve papazı bulursun 😂İnsan çok seçici olmaya çalışınca, sonuçta mutlaka saçmalar. Konu ne olursa olsun bu hep böyledir 🙂
Bunun yüzyılla alakası yok ben yapmadın onu da istemem yapanlarida ayni kefye koymuyim biri sevdigiyle yapmıştir birisi ilk bulusmada ya da rkadas ayagiyla yani biri sevmiş biri ucuz yarın öbür gün ben böyleydim diyecek hali yokya
Bak birisine güvenip yaparsın ama kalkipda hepsini aynı kefeye koyma derim. Bir insanın uzun süre ilişkisi var 3 yıllık 5 yıllık kadar o zaman da illaki birseuler yasiyorsun kalkipda herkese bacım ucuz insan demek doğru değil aunisi erkek içinde geçerli
Geçmişte yaşadığı şeyler önemli değil. Ve emin ol tecrübeli olması güzel cinki evliliğin yüzde 80 i cinsellik. Ve önemli bir unsur ben takmam benimleyken bdni aldatmasın yeter
Tecrübeyi eşimle yasamak isterim baskasiyla tecribe yaşamış kişiyke ne yapim kim bilir o birlikte olduguyla sokakta karşılaşsa akıllarindan o yasadiklari geçecek galiba sen yakinlastın birileriyle
Yürüyorum zaten 😅 telefonla konuşurken ona iyi davranıyorum. Yolda giderken çok sağa sola bakma diyorum oda sen neden böyle ilgileniyorsun benimle diyo bende diyorum seni çok seviyorum falan diyorum 🤣🤣
O halde yazanları geri çevirmemeye bak, 2 3 gün konuş zaten ne tip oldukları ortaya çıkıyor kafana uyduysa konuşursun. Baktın dediğin gibi keko tip kimseye cevap vermek zorunda değilsin