Baştan söylüyorum ben öyle olamam bu bana ters etik değil şu bu diyenler cevap vermesin bile lütfen. Sadece insanların ne düşündüğünü merak ediyorum o yüzden soruyorum. Evet yukarıda yazdığım gibi bir insanı (abi, abla, kanka, kardeş) olarak gördükten sonra daha hoşlandığınız oldu mu? Hangileri olduysa tek tek yazarsanız sevinirim.
Hiç Birisini Abi, Abla, Kanka Veya Kardeş Olarak Görüp Daha Sonra Hoşlandığınız Hatta Sevgili Olduğunuz Oldu Mu?
Evet oldu ama zaten sıkıntı orada başlıyor birbiriyle yakınlaşmalar samimileşmeler birbirini tanımalar. Ve sonunda biri diğerine tutuluyor bende yaşadım büyük konuşmamak gerek yaşanıyor karşı cins sonuçta tanıdıkça düşüncelerini kendini tanıdıkça hayatına girdikçe ilgisini kazandıkça oluyor.
Evet oldu ve bu bence absürt bir şey de değil. Lisedeyken oldu. Cidden aşırı yakındık. Sınıf arkadaşımdı ve beraber felan otururduk. İlk başta ikimizinde böyle bir düşüncesi yoktu ama ister istemez eğer cidden karşındaki insana o anlamda bakarsan insan ister istemez bir şeyler hissedebiliyor. İlk baş o o hoşlandı. Ve bunu bana açıklamadı epey bir zaman. Ama bende hiç bir zaman yok artık kankamla çıkmak mı saçmalama felan diye bir düşünce olmadı ki bence bu çok doğal bir şey. Yani en yakın arkadaşın seni en yakın tanıyan kişidir. Sonra işte bunu bana en sonunda söyledi ve ben de ona karşı bir şeyler hissettiğimi kabullendim ve kabul ettim teklifini
Evet biliyorum biliyorum kankası ile sevgili olan insanların %96 sı zaten sonradan pişman oluyor böyle bir ilişkiye girdikleri için ama olsun napalım 😃
Anladım dediğim gibi olan olmuş bu sana tecrübe kattı işte. Yani iyi de gidebilirdi belkide ki bayağı iyi de gitmiş olabilir. Uzun süreli şey bir ilişki olmuyor be bundan
Abi dediğim bir kişi tarafından bir ilan-ı aşk aldım. Utanılacak bir şey yok aslında ama biraz daha küçüktüm ve inanılmaz korkutmuştu bu beni. Bir daha asla yüzüne bakmadım denk gelmemek için elimden geleni yaptım. Tuhaftı...
Evet anlıyorum tabi biraz zor gelebiliyor onu abi olarak görüyosun ve o senden hoşlandığını söylüyor ondan soğumak için bir sebep ama hayat işte napalım
başıma kankam tarafından gelen bi şey :( kardeş gibi görüyordum bi gün boş anında öpmeye çalışınca tokat yedi benden 6 senelik arkadaşımdı. 3 senedir de beni seviyormuş. tabi sonra konuşmadım
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hiç Birisini Abi, Abla, Kanka Veya Kardeş Olarak Görüp Daha Sonra Hoşlandığınız Hatta Sevgili Olduğunuz Oldu Mu?