Aşk İlişkileri İnstagramda Görülmesini kapatan erkek? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sizce böyle birine güvenebilirmiyim? Kapatan erkeklere soruyorum neden kapatıyorsunuz? İnstagramda Görülmesini kapatan erkek? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
CehennemdekіVotka Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hep açık olan son görülmeyi kapatıyosa altında birşey ararım ben durduk yere canı istedi diye kapatmaz bir insan illaki gizli saklı çevirdiği bir iş vardır yoksa niye kapasın son görülmesini güvenmemekte sonuna kadar haklısın şüphelenmektede 1 0 Yorumla
JanArmel Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Niye açık kalsın ki. İnstaya ne zaman girdiğimin ne önemi var. Wp son görülmem de kapalı. Bunlar basit önemsiz şeyler bence. 0 0 Yorumla
nyazki Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. bence çok takma, zaten çoğu erkek kapatır, garip bir durum diyil yabşni, için rahat olsun 0 0 Yorumla
Pandamsı_642 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Benim açık nereden kapanıyor söyle de kapatayım 🤣 0 0 Yorumla
yıkıkamaitalik Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bazen cevap vermek istemiyoruz. 0 0 Yorumla
MÖSYO_72 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Benim de kapalı ama sevgilim yok öylesine kapatım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hep açık olan son görülmeyi kapatıyosa altında birşey ararım ben durduk yere canı istedi diye kapatmaz bir insan illaki gizli saklı çevirdiği bir iş vardır yoksa niye kapasın son görülmesini güvenmemekte sonuna kadar haklısın şüphelenmektede
Niye açık kalsın ki. İnstaya ne zaman girdiğimin ne önemi var. Wp son görülmem de kapalı. Bunlar basit önemsiz şeyler bence.
bence çok takma, zaten çoğu erkek kapatır, garip bir durum diyil yabşni, için rahat olsun
Benim de kapalı ne var ki bunda
Benim açık nereden kapanıyor söyle de kapatayım 🤣
Hep bi şüphecisiniz nedense
Rahatsız edilmemek için
Bazen cevap vermek istemiyoruz.
Ne saçma kistaslarin var
Benim de kapalı ama sevgilim yok öylesine kapatım
gizlenmek istiyor şeytanlık yapacak
Fotoğraf yoktur
Senden bıkmıştır