İnstagramdan erkek?

Bir çocuk var 5 aydır takipleşiyoruz birbirimizin arada sırada gönderilerini beğeniyoruz ama çok sık değil daha çok vatan bayrak atatürk ile ilgili konular oluyor. Geçen video paylaşmıştım beğendi sonra onun paylaştığı manzara resmi vardı bende onu beğendim 1 2 gün sonra yaptığı meslek ile ilgili kendi çektiği bir video paylaştı onu da beğendim ama geçen gün ben manzara resmi paylaşmıştım paylaştıktan 2 dk sonra gördü gönderiyi ( buna bir anlam yüklemiyorum denk gelmiştir) ama beğeni falan yapmadı ve şu da var örneğin ben bir şey paylaşıyorum 1 2 gün sonra o da paylaşıyor o bir şey paylaşıyor iki gün sonra ben paylaşıyorum böyle bir döngümüz var. Örneğin ben dün gönderi paylaştım şu 2 dk içinde baktığı gönderiyi Bugün o paylaşmış kendi fotoğrafını ( beğeni atmadım buna) ben bu çocuğu beğeniyorum sizce ne yapmalıyım mesaj atmak istemiyorum ilk adımı ben atmıyayım bir erkek gözüyle bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim. Biraz karmaşık oldu farkındayım kusura bakmayın
Güncellemeler
7 ay
Aramızda daha önce hiç konuşma geçmedi
İnstagramdan erkek?