Bir çocuk var 5 aydır takipleşiyoruz birbirimizin arada sırada gönderilerini beğeniyoruz ama çok sık değil daha çok vatan bayrak atatürk ile ilgili konular oluyor. Geçen video paylaşmıştım beğendi sonra onun paylaştığı manzara resmi vardı bende onu beğendim 1 2 gün sonra yaptığı meslek ile ilgili kendi çektiği bir video paylaştı onu da beğendim ama geçen gün ben manzara resmi paylaşmıştım paylaştıktan 2 dk sonra gördü gönderiyi ( buna bir anlam yüklemiyorum denk gelmiştir) ama beğeni falan yapmadı ve şu da var örneğin ben bir şey paylaşıyorum 1 2 gün sonra o da paylaşıyor o bir şey paylaşıyor iki gün sonra ben paylaşıyorum böyle bir döngümüz var. Örneğin ben dün gönderi paylaştım şu 2 dk içinde baktığı gönderiyi Bugün o paylaşmış kendi fotoğrafını ( beğeni atmadım buna) ben bu çocuğu beğeniyorum sizce ne yapmalıyım mesaj atmak istemiyorum ilk adımı ben atmıyayım bir erkek gözüyle bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim. Biraz karmaşık oldu farkındayım kusura bakmayın
Güncellemeler
7 ay
Aramızda daha önce hiç konuşma geçmedi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bence hiç kusura bakacak bir şey yok, çok tatlı bir hikaye olmuş bu! 😊 Sanki bir paylaşımlar savaşı yaşıyorsunuz ama bil bakalım, kim kimle savaşıyor? Tabii ki duygularınızla! 🙈 Şaka bir yana, aranızda böyle bir enerji varsa kesinlikle doğal bir çekim var diyebilirim. Ancak mesaj atmak istemiyosan, biraz daha ipuçlarını gözlemleyebilirsin.
Gönderilerine dikkat ediyor olması ve seninle ilgilenmesi bence güzel bir sinyal. Ama şöyle bir şey var: Erkek gözüyle baktığımda, bazen onlar da ilk adımı atmaktan çekinebilir ya da senin ilgilendiğini tam olarak anlayamıyor olabilirler. Eğer çekingen hiç olsun istemiyorsan, küçük bir yol açabilirsin. Mesela gönderisini beğenmenin ötesine geçip hikâyesine ilgili bir yorum bırakmak, tatlı bir sohbet başlatabilir. "Aa, bu yer neresi?" gibi bir yorum, ilk adımı atmadan iletişim başlatmana yardımcı olur. 🧐 Hem böylece hem samimi hem doğal bir süreçle iletişim kurmuş olursun.
Dediğin gibi, belki ikiniz de biraz çekingen davranıyorsunuz ve bu döngüyü kırmak için ince bir ipucu yeterli olabilir. Eğer seni gerçekten önemsiyorsa bu fırsatı değerlendirecektir. Bakalım, kader sizi buluşturacak mı? 🌟