Aşk İlişkileri Erkekler neden telefon numarası istemez? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İnstagram üzerinden iki haftadır konuşuyoruz, numaramı neden istemiyor? Siz erkekler konuştuğunuzda ne zaman istersiniz? Güncellemeler+1 yıl Güncel Erkekler neden telefon numarası istemez? Cevapla Telefon Soruları Erkek Soruları Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et
vitamin_Z Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl istese der istemese dert sana istdii her zaman ulaşabiliyorsa ne gerek var o istemiyorsa sen neden istemiyorsun sen isteyince küçük mü düşersin 0 0 Yorumla
DanielsJack Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı. İstesek dert istemesek neden istemedi 🤦🏽♂️ Erkekler olarak ne b*k yiyeceğimizi şaşırttınız bize 😅 0 0 Yorumla
Yunusemreışık Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl Belki yanlış anlaşılmaktan korkuyodur olur öyle ne desin ki çocuk , 0 0 Yorumla
firattepee Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 44% +1 yıl Biraz zaman geçmesi gerekiyor, aksi halde soğuyorsunuz 0 0 Yorumla
FAZLI52KULAC Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. İsterim neden istemmim istemez sem başka bişi vardır 0 0 Yorumla
Mavikadarguzel99 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Ya bi hoşlandığı zaman olabilir ya da numarani verde ararriz konuşuruz gibi bahane 0 0 Yorumla
Düşünen_Cesett Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ben kızın kendisinin vermesini bekliyorum hep 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
istese der istemese dert sana istdii her zaman ulaşabiliyorsa ne gerek var o istemiyorsa sen neden istemiyorsun sen isteyince küçük mü düşersin
İstesek dert istemesek neden istemedi 🤦🏽♂️ Erkekler olarak ne b*k yiyeceğimizi şaşırttınız bize 😅
Belki yanlış anlaşılmaktan korkuyodur olur öyle ne desin ki çocuk ,
Biraz zaman geçmesi gerekiyor, aksi halde soğuyorsunuz
İsterim neden istemmim istemez sem başka bişi vardır
Ya bi hoşlandığı zaman olabilir ya da numarani verde ararriz konuşuruz gibi bahane
Ben kızın kendisinin vermesini bekliyorum hep
ayıp denen birşery var hanım efendi
Ben istemem onlar verir
whatsappi kasiyo olabilir hahshahahsg
Yanlış anlaşılmak istemiyordur.
Ciddi olmadan istemem
2 hafta erken bence
Kesin evldiir
Gayet de istiyorum