He öyle desene o zaman başka tabikide yutmadan düzgün yazmalı , beni bilen bilir ben kimseye yazmam etmem siz gibi abazan değilim kendi işine bak sen kendin cevap almaya çalış
yok yok, yazımda olsa dahil imlaya dikkat etmeyen insan evladı ile zor. Soğumanı haklı buldum ben zira aynı durumlarda ben de soğuyorum. Merhaba yazmışım mesela 'as' demiş. Neyi asayım dimi :D
Hoşlandığım biri değil tabi mesaj atan. İnstagramdan biri mesaj attı 'sl. m' yazıp. Sonra yürüdü bildiğin. Kibarlık edip teşekkür ettim iltifatı için ama konuşmayacağımı da dile getirdim kibarca. O da ikile dedi. Djdjdj Ben de engelledim cevap vermeyip. Xjxkj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Selam naber den soğumama ama napıyon kız derse bitti 😅 bence bu konuyu konuşun siz.
Ondan sonra cevap vermeyince nypyn yazdı.. 😶
Elinin körünü yapıyorum yaz 😅
İyi fikir dkdkd
selam nbr mi yazmış hemen engell, sesli harfleri yazmaya üşünen bir adamı nasıl kendime eş yaparım.😠😹
Ben de öyle düşünüyorum 😒
İkimizide aldatıyor bence
Sana daha çok şey yazmış 😡 Pislik herif ya 😡
Şheeyyy evlncz de bz
Tabikide hayır bu ne saçmalık ya bir insan selam verip hatır sordu diye soğulur mu yeminle mayhasınız türk kızları genel olarak
Ama sorun selam vermesi değil, sesli harfleri yutması. 😒
He öyle desene o zaman başka tabikide yutmadan düzgün yazmalı , beni bilen bilir ben kimseye yazmam etmem siz gibi abazan değilim kendi işine bak sen kendin cevap almaya çalış
popo herif silmiş yorumumu lgnfkdaglhşfkşdflşkşgkfş
@Psişik_Kedicik2834 ben sildim ne mal adamsin he
Pardon silmedim yazacaktim , metlis de söyler zaten
@Psişik_Kedicik2834 ben sildim yorumunu. Durduk yere tartışma çıkarmaya ne kadar meraklısınız yahu.
@Psişik_Kedicik2834 sen başka kapiya onun bunun goruslerinde prim kasmaya çalışan abazan mal
Ne boş insanlar var yahu? Engelledim. Salça olamaz görüşüne
Aynen öyle ya şurda kendi halimizde fikrimizi paylaşıyoruz gelmiş bir halt sanan kendisini güya laf sayiyor
Ruh hastası işte
Sana da dm attim görmeyi ihmal etme bu konuyla ilgili neyse burdanda diyeyim kusura bakma tutamadim yükseldim bende
Gördüm. Orada da dediğim gibi sıkıntı yok gerçekten 😌
Tamamdır :)
soğumak tabirinden nefret ediyorum :d soru her ne kadar trol olsada bu şekilde sıkıcı giriş yapan kişilerden uzak durmakta fayda var xd
Evet, bence de uzak durmalısın. Ben öcüyüm. 👻
O zaman hoşlandığın çocukta sendin :d
Ne alaka dkdkd
önce sorunu, sonra attığım görüşü tekrar oku :d
Oha djdjd Ya şimdi anladım 😔 Soru başlığına dedin sandım djdjd Ne alaka diyorum deminden beri xjxjx
iyi ki ' merhaba , nbr' dememiş. Olaya iyi yönünden bak :D
benim görüşüm de düzeltilmiş, sesli harfleri kullanmamıştım oysa
Benim sorumda olduğu gibi djdjd 'sl. m' yazmıştım 'selam' olarak düzeltmiş 🙄
yok yok, yazımda olsa dahil imlaya dikkat etmeyen insan evladı ile zor. Soğumanı haklı buldum ben zira aynı durumlarda ben de soğuyorum. Merhaba yazmışım mesela 'as' demiş. Neyi asayım dimi :D
Vay edepsiz! Böyle mesaj mı olur 😠
iyi yapmışsın
Ben de ona aynen böyle dedim. Sonra o da bana ikile dedi. 😒 Ayrıca bu tarz bu durum az önce cidden yaşandı djdj Oradan esinlendim. 😂
Nasıl yaşandı olm dkdmdm
Hoşlandığım biri değil tabi mesaj atan. İnstagramdan biri mesaj attı 'sl. m' yazıp. Sonra yürüdü bildiğin. Kibarlık edip teşekkür ettim iltifatı için ama konuşmayacağımı da dile getirdim kibarca. O da ikile dedi. Djdjdj Ben de engelledim cevap vermeyip. Xjxkj
ne yazmasını isterdin ya allah aşkına ne desin meleklerin presesi dese ne değişir
Bu soruyu görene kadsr hayır bu sorudan sonra evet 🤧
Soğumam çünkü ben de selam yawru , napeer yazıyorum :/
Soğumam da ne gerek vardı ki diye de düşünürüm 😂😂
Bende olsam bende soğurum. Selam nbr mi kaldı artık
ben de hep öyle yazarım... hmm bu yüzden yalnızım sanırım... peki ne yazmaliydiii
Kısa kesmiş , kısa kesenleri kısa kesmek lazım bence kısa kes sende ben olsam bende kısa keserim
Tekerleme mi yazdın djdjd
Yoo bee kısa kestim biraz hjhh
Baya baya kısa kesmişsin djdj
Omm 🛐...
ne yazsin bu erkekler ilk mesaj olarak 😂😂
selam vermis iste ne diye girsin adam konuya
buzdolabı mısın be dicektim selam yazdığını gördm, ayrığll
Abi ne yapmamızı istiyorsunuz bizim yerimize kendinizi koyun nasıl açılırdınız zaten milyon tane erkek yazıyor size ondan sıradan geliyor
Iyy sogurum kesinlikle yazasi yoksa yazmasin bari selam nbr ne
Soğumak için çok haklı bi sebep cidden
Diyecek çok şeyi vardır da söyleyememiştir
21. y. yıldayız nbr ne be😂
selam vermıs dah ne yapsın kız
Doğru düzgün yazmayan insanlardan soğurum ben de
honey... o artık eskiden hoşlandığın çocuk
Bende Soğurdum Tabikide
Nasıl mesaj bekliyordun
Kesinlikle soğurdum.
Soğumak da haklısın.
Anlamadım valla
Soğurdum
Ne yazması lazım çok merak ettim
ne yazmasını isterdin?
peki:)) ne diyeyim, umarım sesli harfleri yutmayan ve senin de hoşlandığın birisi çıkar karşısına:)
Bosver onune bak
Görüldü PM 23 03
Ne yazacak başka
Evet soğurdum
sevineceğine..