Defalarca ayrilmak istedigimi ve sevmedigimi soyledim kendisine açıkça belirttim hatta gidip başkasıyla bile mutlu olmasını istedigimi soyledim ama yok ne dediysem vazgeçiremiyorum. Pat diye böyle olmadi tabi yaptigi bazi seylerden sonra bendeki sevgisini bitirdi ve ben onunla mutlu olamıyorum artik oysa yaptiklariyla kaldi yine ayni gidebilcegini sanıyor ne yapabilirim nasil kendisinin ayrilip gitmesini saglarim soğuturum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba,
Fazlasıyla ilgi gösterin, sevin o zaman gider. Aga beeee😂😂😂😂😂
Yapamam diyorsanız yapmalısınız hani madem ne yapsam gitmiyor, diyorsunuz o zaman sıralıyorum;
(Tamamen sizin için yazıyorum, böyle biri değilim ve yapacağım şeyler değil baştan söyleyeyim.)
👉Konuşmayı kesmeyin, zaman ayırmadığı an mutlaka olur " bana zaman ayırmıyorsun, hani çok seviyordun, ilgini hissetmiyorum" deyin. Adam giderken üzülmeyecek, "ben nasıl sevmişim lan" deyip uzaklaşacaktır.
👉Konuşurken sürekli olmasa da kıyaslamalar yapın.
👉Bir süre kişisel bakımınıza dikkat etmeyeceksiniz ya da etmiyormuş gibi yapacaksınız. Mesela laf arasında "bir hafta oldu dişlerimi fırçalamadım, fırçalayıp geliyorum" deyin.😂 Görüşmüyorsanız soğanı, sarımsağı bol bol tükettiğinizi bilsin; görüşüyorsanız görüşmeye yiyip gidin.😂
👉Birçol konuda kendisi olmasa da olur sürekli eleştiri halinde olun.
👉Nasıl düşünemedim ya fazla maddiyatçıymışsınız gibi yapın. Evlenirsem şunlar bunlar kessinlikle olmalı falan yapın.
👉Konuşurken dediklerinin tersini mantıklı buluyormuş gibi yapın.
👉Sınırlayın onu, benleyken şunu yapma bunu yapma vs.
Gitsin artık bunlara rağmen gitmiyorsa el üstünde taşıyın yani😂😂20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok benzer bir durum yaşamıştım. İnsan bir süreden sonra kendini takıntılı bir aşığın pençesine düşmüş ve tehlikede hissediyor. Benim yaşadığım durumda "sensiz yaşayamam, sen benim yaşama sebebimsin, ölürüm kendimi öldürürüm" şeklindeydi. Bu tip durumlarda bence yapılması gereken her şey uzun uzadıya aranızda sizi soğuma evresine, ayrılığa taşıyan şeylerden konuşmak tartışmak. Onun suçlu psikolojisine girebilmesi ve uzaklaşabilmeyi öğrenmesi gerek. Bunu "ben ayrılmak istiyorum bitsin" gibi söylerseniz daha çok sizi sıkmaktan başka bir işe yaramayacaktır.
Eğer sınır ihlali yapıyorsa ve sizi rahatsız ediyorsa şikayet edebilirsiniz.08 Yorumla
Soran+1 yılKurtulabildin mi peki? Birde ben evliyim bu insanla bir süredir ayri yasiyoruz ama is resmi bosanmaya geldimi cirkeflik cikariyor ben istiyorum ki temizce bitsin bana zorluk cikarmasin keske kendisi istese ayrilsa temelli
Cevap sahibi+1 yılBen on yedi on sekiz yaşlarımda yaşamıştım ve uzun bir ilişkinin ardından yollarımız ayrılmıştı üniversitede. Sanırım bu kişiyle evliymişsiniz ve aldatılmışsınız. Ona "Beni aldatmandan sonra nasıl sana güvenmemi eskisi gibi olmamı bekliyorsun? Benden bu güveni aldın artık eskisi gibi olamayız." demelisiniz eğer laftan anlamıyorsa, artık iş psikolojik şiddete evrilirse lütfen şikayet edin gerekirse uzaklaştırma alın. Ülkemizde erkeklerin ayrılığı kabullenemeyip aşağılık kompleksine girmeleri yüzünden neler oluyor. Kendinize çok dikkat edin ve karşınızdakine içinizden geçenleri net anlatın.
Soran+1 yılKesinlikle laftan anlamıyor. Ruh hastasi dengesiz gibi birşey yaptigi hatalari hic hirsekilde bisey olarak görmüyor abartiyosun gecti bitti iste diyor. Siddet uygulamayada meyillendi ama yapamadı kurtuldum şükür. Ama ben bundan kurtulmak istiyorum yaa 😞
Cevap sahibi+1 yılBu pislik adamdan acil bir şekilde kurtulmanız gerek. Hukuktan falan hiç anlamam boşanmak için onun da rızası olması kesin şart mı
Soran+1 yılŞart değildir ama bana cirkeflik çıkarıyor isler ciddiye binince ben kac defa bosanmak istedim dilekce falanda verdim ama o zaman cok degisik birine dönüşüyor sana ve cocuklara zarar verebilirim diyor
Cevap sahibi+1 yılSöylediğiniz şeylerin farkında mısınız? Türkiye'de bu kadar kadın cinayeti olurken, kadından intikam almak için çocukları öldüren erkekler varken böyle laflar tehditler savuran bir erkekle acilen boşanmanız hatta pılınızı pırtınızı toplayıp uzaklaşmanız lazım... Allah yardımcınız olsun keşke bşr yardımım dokunabilse...
Soran+1 yılUzaktayim ayri yaşıyoruz biz bununla sadece resmiyetin bitmesi korkutuyor oni sanirim o zaman baskasiyla evlenirim endişesi var. Ayrica boşansam da bize zarar vermeyeceginin garantisi yokki hatta bosaninca daha cok dellenecek bir suru kadin boşandıktan sonra öldürüldü bende bu sebepten istiyorum ki kendi bıraksın pes etsin
Cevap sahibi+1 yılBöyle deyince de haklısınız of gerçekten çok zor ne biçim insanlar var ya
bence onu kendinden soğutmak yerine sen biraz sevmeyi denesen yaptığı hataları veya yaşadığınız olumsuz şeyleri bir araya gelerek konuşup atlatabilirsiniz ne zamandır birliktesiniz bilmiyorum ama konuşup halederek sende seversin bence gerçekten bu devirde seven erkek zor. Bulunmaz hint kumaşı gibi birşey.
06 Yorumla
Soran+1 yılAtlatamayiz biz evliyiz ve o beni aldatti kandirdi sürekli
Soran+1 yılBende anlaşarak boşanmak istiyorum o bana cirkeflik cikarmasin istiyorum tek isteğim bu ama hicbirsekilde laftan anlamıyor adam
Soran+1 yılYok hayır ayri yaşıyoruz uzun süredir
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
16Cevap
+1 yıl- Kötü yemek yap yenilemeyecek şekilde olsun.
- Evdeki gıdaları çabuk tüket mesela 3 kaşık isteyen yağa 400 ml ile 1 litre arası yağ dök. Mutfak harcamaları ile onu bunalt.
- Ev işi yapma.
- Evde ki perdeleri çıkart.
- Televizyonu yere düşür.
-Ev ona aitse ütüyü bilerek unut ve yangın çıkart.
- Dışarıdan yemek söyle hep.
- Sinir bozucu bir tonda ve şekilde konuş itici gözük.
- Sinir bozucu bir şarkı veya video aç son ses açık olsun.
- Telefonunu iste güvensizlik yaşat ona güvenmediğini anlasın. Eline telefon alırsa ver telefonu de kontrol et. Vermezse dava aç ertesi günü eşim beni aldatıyor bana da kötü davranıyor diyebilirsin.
-Akrabalarla telefonda konuş eşini kötüle.12 Yorumla
Soran+1 yılUzun cevabın için çok teşekkür ederim öncelikle 🙏
Ben bu dediklerinden cogunu yaparak baya yol katettim ve evden gitti uzakta çalışıyor ayri yaşıyoruz epeydir sadece resmi boşanmaya yanaşmıyor şimdilik aslinda tamam diyor ama isler ciddiye bindimi korkunc bir adama dönüşüyor. Beni resmi olarak birakmasi icin tek care onun kendine birini bulmasi sanırım sevip aşık olsa birine belki o zaman boşar- +1 yıl
Tehditleri varsa delil olarak kullanın boşanmak için ayrıca koruma için başvurun. Avukata danışarak boşanma işlemlerini de yapabilirsiniz tek taraflı olmayacak ayrı yaşıyorsunuz bunlar bence yeterli sebepler. Rica ederim :)
Aşk İlişkileri konusunda 692 cevap paylaştı. Banyo yapma bakımsız ol pis kok o tiksinir senden zaten
133 Yorumla- +1 yıl
Bu aslında adama değil kendisine yapmış olur :(
Soran+1 yılPis olamasamda bakımsız olmaya çalışıyorum o geldiginde paçoz gibi ama yok umrunda bile olmuyor valla bak her yolu denedim ben banamisin demiyor
- +1 yıl
@Yeşil121 kadın sadece boşanmak istiyor ne var ki bunda aldatmamış etmemiş
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
@Yeşil121 yorumlardan gördüm adam aldatmış kadın değil
Soran+1 yılKonu karışmış baya ☺ evet eşim beni aldattı ve bir cok hatalarida oldu daha buna ragmen uslanmadi bende insanim zamanla soğudum ve sevgim bitti istemiyorum oni insan gibi ayrılmak istiyorum sadece ve o bunu kabullenemiyor bende diyorum ki ne yapabilirimda bu kendisi beni bırakır gider tek sorum bu. Ben beni aldatan adami sevmek ve onunla yine mutlu olmaya cabalamak zorunda degilimki insan duygularini kaybedince koca bir boşluk hic birsey zevk vermiyor artık onu gormek dahi istemiyorum
- +1 yıl
İşte olayı tam anlamıyla bilemiyoruz bizde yazıyoruz. Boşanma davanı aç bir güzel baktın uslanmıyor uzaklaştırma kararı alırsın anlaşmalı boşanmaya bakın sorunsuz bir şekilde. Aldattığı kadına gitsin. Ama seni niye aldattı o da var tabi direk adamı da öldürmeyelim. İyi yanları neydi mesela kötü yanları neydi kötü yanları senin bakış açına göre mi kötü yoksa mecburiyetten mi öyle davranıyor?
- +1 yıl
@Yeşil121 gizli kullanıcı ya nerden tanıyorsun maydanoz
- +1 yıl
@Yeşil121 yorumlardan okudum senin eşin seni aldatmış öyle yazmışsın. kuyruk acın var diye kadına atıp tutamazsın okay.
- +1 yıl
@Yeşil121 kanunen evlenemeyecek kadar küçüğüm pek mümkün değil :D
- +1 yıl
@Yeşil121 22 yaşında evlenip boynuzlandın diye kadından çıkarma hıncını
- +1 yıl
@Yeşil121 şizofrensin sen
- +1 yıl
@Yeşil121 senin kıllı göbeğine kalmadık allahın erkek kezbanı seni
- +1 yıl
@Yeşil121 abicimlik bir şey yok kafa yapısı olarak ben senden daha büyüyümdür şurada konuşma stilinden bile yaşının 13 olduğunu düşünebilirim ha bu arada aynen kesinlikle öylesindir sanalda hepiniz brad pitt
- +1 yıl
@Yeşil121 siz yetişkin kılıklılardan daha olgun olduğumuz için bu tür sitelerde takılabiliriz yasak olan nice şeyler var bu ne ki?
- +1 yıl
:D kızma be
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Lezbiyenim, hatta dik alasiyim, olgun teyzelerden hoslaniyorum, annende gozum var de.
11 Yorumla
Soran+1 yılO da zaten bir benzerini yapmıştı ondan sogumamdaki sebep buydu ama ben sessizce cektim ben yapsam veya oyle birsey söylesem o beni vurur sanirim
Yuzune tokat gibi carpan seyler söyle. Azicik onuru varsa ayrilir.
12 Yorumla
Soran+1 yılYok valla gram onuru gururu yok olsaydi kesin giderdi
Böyle gurursuzlardan nefret ediyorum. Basli başına soğuma sebebi. Açıkca onunla mutlu olamayacağını söyle kırıcı olurum diye de hiç düşünme.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKibarlıktan anlamıyor. O zaman sen de kaba ol. Adamına göre muamele
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle bende tamamen onu hiç yerine koyuyorum artık tek bie cümle bile kurup muhabbet etmiyorum dedigi hicbirseyi dinlemiyorum kisitlamalarini yapma dediklerini yapıyorum oni dikkate almıyorum sinirleniyor ama ertesi gün yine canım ccicim oluyor nasil bi insan anlamadim ben insan kendini istemeyenin ustune neden böyle cok gider
Gizli Üye(30-35)+1 yılCevap verme engelle hayatında biri olduğunu düşünsun ya da kendini kötüle biraz
12 Yorumla
Soran+1 yılBu öyle birsey degil ben bu adamla evliyim 🤦🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılHadi çok zor o zaman çok şeyi bilmek gerekiyor fikir icin
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Bu nedir ya.
İlişkiler tek tarafın istekleri doğrultusunda olmuyor ki?
Bu kadar ısrarcı olmak neden?
.05 Yorumla
Soran+1 yılBen kendimi onun yerine koyuyorum empati yapıyorum bir adam beni sevmedigini ve istemedigini söylese hatta gidip baska biriyle olmama bile razi gelebilecegini solese ne diye dururum o insanla hicmi onur gurur yoktur diyorum ben yapamam asla ama bu yapıyor hatta temelli yapışıyor
Soran+1 yılÇocuk mu evli oldugum adam bu ben ayrılmak istiyorum
Soran+1 yılNe diyosun allah aşkına sen ya karin aldatmis diye tanimadigin kadinlara laf atarakmi cikariyorsun acısını
+1 yıl1 hafta banyoyo girme götunu yıkama koltuk altını alma biyik ve kaşlarini salll keko gibi davran yanında osur geğir saçın yaglanip kepeklensin vajinan koksun yanında ayı gibi yemek ye bak bakalım 1 gün dayanacak mı sana👍
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılÇözümü bulursanız beni de bi uyandırın
24 Yorumla
Soran+1 yılValla keşke bulsam epey yol katettim gibi ben soğuk ve tepkisiz davranak ama hala gitmedi yinede 🤦🏻♀️
- +1 yıl
Yapışkanlık bezdiriyo insanı ya umarım kurtulursun
Soran+1 yılAl bi ruh hastasi daha
içki satışını tamamen yasaklamanız gerekiyor
12 Yorumla
Soran+1 yılO niye
Ona çok ilgili davran yalaka gibi davran soğur
12 Yorumla
Soran+1 yılYaa ilgiye o kadar aç ki uzun zamanndir ona soğuk oldugum icin ilgili olursam temelli yapısir bu bana simdi
+1 yılKanka sülük gibi yapış aşkım aşkım diye gez ortalıkta seni bırakmazsa 1 aya gel konusalım tekrar
10 Yorumla
+1 yılBaşka biriyle çıkmaya başla. Umursama onu yokmuş gibi davran yüzüne bakma konuşma gidecektir
10 Yorumla
+1 yılEngelle ve onun zaafları ile dalga geç onu küçük gör o zaten soğur senden
10 Yorumla
+1 yıltelefonu al aşağıda tutarak gıdığını çıkararak üst dudağını da içeri katla dişine de bir maydanoz koy selfie çek gönder yeter
12 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂 iyiymiş ama biz evliyiz malesef bunla
- +1 yıl
tüh :D
+1 yılBir erkek bir kadından ancak başka birini sevdiğini gördüğü zaman vazgeçer.
118 Yorumla
Soran+1 yılIyide o zamanda beni öldürür
- +1 yıl
Platonik birisi
Birinin olduğunu düşündüğü zaman gitmiyor seni öldürmeyi ya da intikam ya da zarar vereceğini düşünüyorsan ne yap et kurtul derim.
Soran+1 yılEvet ama nasıl inşallah bulurum yolunu
- +1 yıl
En fazla ölürsün bulamasan 🤣🤣🤣
Taş*k geçme benimle hadeee
Soran+1 yılBu ne alaka şimdi?
- +1 yıl
Soru sormak için sordun öyle bisi yok yane
Soran+1 yılKeşke oyle olsaydi
- +1 yıl
O zaman direk ailenle danış
Onların haberi olsun.
Bence bisileri doğru sen söylemiyorsun.
Doğru ise bile bunun çözümü "kizlarsoruyor" da bulamasın.
Soran+1 yılBenim sorum şu ayrilmak istedigimde cirkefleserek tehdit ediyor ya ben istiyorum ki kendi istegiyle gitsin ki bize zorluk çıkarmasın korkutmasın bu sekilde onu sogutabilmek ve vazgeçirebilmek için onu sormak istedim
- +1 yıl
Kardeşim istemediğin zaman seni tehdit ediyorsa ve sen bunları yapacak kadar şerefsiz. O zaman sana yardımcı olacak birini bul yane senin yanında olan annen olabilir. Bana biri kafayı takmış diye bilirsin. Yaşı 20 den küçükse bisi yapamaz kuru sıkı atıyor. Ama büyükse Yaşı ve o anlamıyorsa onun hiç irtibat edemeyeceği bir yere gideceksin ya da ailene danış. Aranızdaki muhabbeti ve olayın ciddiyetini burdan kavrayamiyorum maalesef inşallah iyi olur.
Soran+1 yılYok bu durum farklı ben bu adamla evliyim ayrılmak istiyorum ayrılamıyorum, isin kotusu ailemde cok yanimda olmuyor yapmistir hata affet sevmiyorsanda sevme dayancaksin biz zamaninda nasil dayandik sende dur diyor annem. Ee ailem yanimda olmazsa bu da tabiki rahatca bana baski kurabiliyor.
- +1 yıl
Yeminle çok üzüldüm bu duruma
Ailen yanında değilse işin bir tık daha zor. Onun ailesinde sözü geçecek biriyle danış çok ilerlerse durum. Allah ıslah etsin onu
Ondan çözüm yoksa yakanı kurtaramasan son çare devletin mercekleri olur. - +1 yıl
Kocan sana şiddet uygularsa senide görürüm
Farkın yok o adamdan
Soran+1 yılAllah aşkına kim ne diyor karman çorman banami diyosun? Bi derdimi anlatim dedim yemedik laf kalmadı
- +1 yıl
Yeşile dedim ben
Sana yardımcı olmak istedim bisi demedim
+1 yılOnun sevmedigi ne varsa aynılarını yap
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılBoş sebeplerden kavga çıkar
20 Yorumla Bunlara gerek yok. Hayatına birini al oda direk yolunu alır
05 Yorumla
Soran+1 yılEvliyim ama hayatima birini almam icin bosanmam gerek ama boşanmıyor işte
Soran+1 yılAyni öyle biri oldum tamamen onun istediğinin aksi biri oldum sinirleniyor ama ertesi gün yine aşkım canim bilmemneyim diye davranıyor mal mı ne 🤦🏻♀️
+1 yılNasıl gurursuz erkekler var ya anlamıyorum :(
21 Yorumla
Soran+1 yılBende hayret ediyorum kadın halimle ondan daha onurlu ve gururluyum ama onda zerresi yok
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsa vaGevmez
14 Yorumla
Soran+1 yılSevseydi aldatirmiydi? Veya uzermiydi sevmiyor bu illa elinde durcam amaci o
- +1 yıl
O zaman alışkanlık iftar sontasi meseleyi anlatmak istersen yazarsın
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Geldim
+1 yılOna kötü davran. Duygularıyla alay et.
20 YorumlaTakıntı yapmış. Engelle uğraşma
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeç yz ilgilenme yanında osur burnunu karıştır
20 Yorumla
+1 yılEngelle
10 YorumlaKendine fifi aç bağlan
08 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek
Soran+1 yılZaten öyle yapiyorim hic tınlamıyorum onu köpek kadar degerim yok diyor bana ama yinede duruyor yaa gitsene dimi gitmiyor iste
Soran+1 yılEvliyim ben bunla 🤦🏻♀️ evleri ayirdim ama genede resmi bosayamiyorim bir türlü
Soran+1 yıl10 yıl oldu
+1 yılbu soruyu kaç kere sordun sen :D
00 YorumlaSoğutma evlenin kank
11 Yorumla- +1 yıl
Mesaj kutunu açar mısın?
Çok seviyor gibi yap
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın cok seviyorken yemedigim kazik kalmadi ondan sonra ayrılmak istiyorum simdide gitmiyor yapışık
Neler yaptı?
02 Yorumla
Soran+1 yılNeler neler anlatilacak gibi değil
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri