Bir adamı kendimden nasıl soğuturum?

Şu an gerçekten çok çaresizim yardımcı olun bana. Ben work and travel için Amerika’ya geldim. Burada bi adamla tanıştım ve adamdan çok etkilenip bir gece geçirdim. Nasıl yaptım bilmiyorum daha önce birlikteliğim olmadı kimseyle zaten muhafazakar bi ailede büyüdüğüm için bize çok ters böyle şeyler. Çok pişman oldum tabii ki ama adam şu an beni bırakmıyor. Yanındaki çalışanı da zaten senden sıkılır bir süre sonra reddedersen ters teper sinirlenir dedi. Olayın üzerinden 3 hafta geçti ama hala görüşmeye devam ediyor ne yapacağım ben yakında Türkiye’ye döneceğim vize sürem de bitiyor dedim hallederim ben onu dedi. Tekin bir tipte değil galiba ne yapmam lazım kendimden nasıl soğuturum? Ahım şahım güzel de değilim normal bir kızım. Çalışan da şanslısın diyor ama ailem bir şey öğrenirse beni evlatlıktan reddederler.

Güncellemeler
+1 yıl
Evden gitti kahvaltı ederken konuştuk. İstemiyor gibi yapmak istemedim ki erkek gururu zarar görüp sinirlenmesin o yüzden vize konusu açıldığında “Ben burada kalmak istemiyorum seni seviyorum ama ailem orada, kültürüm buraya uygun değil mesleğimi de orada icra etmek istiyorum hem okulum da bitmedi” dedim. Ben online ilişki yaşamam dedi. Ben de ben bitirmek istemiyorum bir şekilde görüşmeye çalışırız ama sen yine de istemiyorum dersen saygı duyarım dedim. Akşam konuşalım diyip gitti.
Bir adamı kendimden nasıl soğuturum?