Hadi herkes sussun kadınlarımızı, kızlarımızı kendileri anlatsın.. ... Hadi kızlar bir sadece köşede izleyeceğiz. Türkiye'deki kızların olumlu ve olumsuz yanlarını bir manzara ile özetleyin. ... Hatta şöyle yapalım isterseniz 3 olumlu 3 olumsuz özelliğiniz sayın. ... Hadi bakalım söz sizde. Beyler izleyin tıngırtıyı.. .Bütün kızlar toplandık.... Bütün kızlar toplandık toplandık, çamura atladık atladık. ...
#BütünKızlarYanBattık
Türkiye'deki kadınlar, Türkiye'deki kadınları olumlu ve olumsuz yönden eleştirebilir mi?
İyi yerlere gelmiş kadınlar kibirli oluyor, hemcinsini yermeye çalışıyor benim gördüğüm en iğrenç özellik bu bir de bazılarının erkek arkadaşlarından başka kimseleri yokmuş gibi sabah akşam ondan bahsetmesi kusturucu nitelikte ek olarak kimisi de çok saygısız ve kendini göstermeye meraklı oluyor bu üç karakter (sizlik) dışında diğer cadılıkları benim gözüme batmıyor😂😂 olumlu yanlarından da bahsedelim çok iyi dinleyiciler, güzel empati yapabiliyor çoğu, bazılarına da çok güzel küfür ediyor, herkese yakışmıyor ama herkes etmesin 😂😂
Yapıcı eleştirebilirler ama yıkıcı asla. Yıkıcı eleştiriye hakaret de dahildir ve anlamsızdır. Eleştirinin amacı o kişiye ders vermektir fakat yerli yersiz edilen hakaretin ders verme gibi bir amacı yoktur. Soruya gelirsek yapıcı bir eleştiriyle genelleme yapacağım ki genellemeyi pek sevmem 3 olumlu - Merhametlidir - Zekidir, elinden her iş gelir - Güçlüdür, kendi ayakları üstünde durur 3 Olumsuz - Trip - Alınganlık - Çabuk Sinirlenmek (ki bu yeni nesili kapsamıyor, eski nesil biraz fazla sinirli) Biliyorum herkes aynı değil, sadece gözlemlediğim şeyler bunlar. Kendimden de bir şeyler çıkardım sonuçta ben de Türk'üm.
Bilmiyorum her telden insan var ama yeni jenerasyon olarak vurdumduymaz, egoist vs. diyemiyorum tiktok da bu tarz şeyler sadece madalyonun görünür yüzün de. Bunun diğer tarafı da var.18 yaşında evlendirilmiş ki kendi isteği ya da istek dışı olsun hele ki isteği üzerine olan bi' evlilikse 21. yüzyıl'da bu bilinçsizlik ile büyüyen bir insan olması beni üzüyor. Ki bu şekilde toksik pozitifcilik yapmak istemiyorum ama bunu göz ardı etmek hata olur. Genel olarak flörtiken nazı, tribi kaprisinden söz edilen evlendikten sonra da eşinin sözlü, psikolojik, cinsel şiddetine maruz kalmasıyla dile getirilen insan modeli.
Kocanın cinsel saldırı suçu Şimdi, kanunun bu üç fıkrası bir arada değerlendirildiğinde, evli kadına karşı kendi kocasının birinci fıkra kapsamında basit cinsel saldırı suçu işlemesi mümkün değildir. Yani, kocanın karısının vücut bütünlüğünü rızası olmadan ihlal etmesi mümkündür.
Koca, karısı istemese dahi, karısının kalçasını elleyebilecek, göğüslerine dokunabilecek, kulağının içine dilini sokabilecektir. Maddenin yorumundan, kadının vücudunun kendine değil kocasına ait olduğu sonucu çıkmaktadır. Oysaki; kadının vücudu kadına aittir. Kadın da toplumu oluşturan bir bireydir. İkinci fıkraya gelince, kocanın eylemi ile ikinci fıkrada düzenlenen ve takibi şikayete tabi olan vücuda organ ya da cisim sokulmasını içeren nitelikli cinsel saldırı suçu oluşabilecektir.
Üçüncü fıkrada daha ağır cezayı gerektiren nitelikli haller arasında eş ifadesi yer almadığı için de kocanın eylemi yarı oranında artırılmayacak, sadece nitelikli cinsel saldırı boyutunda kalacak ve on iki yıldan az olmamak üzere hapis cezasına çarptırılma yaptırımına tabi olacaktır.
Kibirli olmalari, her halti yeyip yeyip masum ve namusluya yatmalari, en ufak bir sır versem bire bin katıp herkese yaymaları, aşırı kıskanç ve kompleksli olmaları, kendi menfaatleri uğruna veya kendilerini kurtarmak maksadıyla seni bitirmeleri hemen anında satıp harcamaları
İyi özellikler mi? 🤔 Biliyor musun su yaşıma kadar hiç iyi kalpli bir kadın görmedim. Tek tük yaşlı teyzeler iyi kalpli ve olgun oluyorlar genellikle ama maalesef kadınların %99'u şeytan ötesi bir yaratık.
Bence kadinlarda en olumsuz özellikler kesinlikle dedikodu, birbini kiskanmak, ve alttan almamak. Bir genc kiz olarak söylüyorum. Ve tabiikide en büyük cehalet su kör olasi gösteris. Cogu kiz sirf baskalarina nispet olsin diye bazi seyleri elde etmek ister bu ne ya. Büyük dügün isterler altindan kalkamiyacaklari borclari düsünmeden. Hep en iyi en yenisi olsun isterler elindekileryile yetinmeyi bilmeden.
Amin 🤲🏻 zaten böyle insanlar kendilerini belli ediyorlar anlayişlı hoşgorulü, küs olsa bile sirttan vurmayan asil düşmanlarda var yok değil ama maalesef bu ülkenin %80'i çok kötü kalpli insanlarla dolu çok hemde
Herkesin kabahatleri kusurları vardır küçük veyahut büyük hatalar, Allah'ın yarattığı her kul her insan güzeldir ve ayrıcalıkla beni sorularınıza lütfen davet etmeyin