AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Kimseye kendini beğendirmek zorunda değilsin. Kimsenin idealindeki erkek olmak zorunda da değilsin
terbiyezimis.. şanslısın daha fazla Zaman kaybetmemissin gereksiz karakter ile
Ohoo sana çirkin denilince çirkin oluyorsan işimiz var. Bana da güzel insan diyorlar ben ne yapayım?
Oqospu çocuğu demiştim*
Ya ansjsj aynı durumu ben de yaşadım çok sıkıntı etme ya karakterin güzel olsun yeter
Sen güzelsin ya kim niye dedi
Konuştuğum biri vardı çirkinsin senden güzelini buldum deyip engelleyiverdi başta üzüldüm ama sonra iyi ki engellemiş dedim
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş misali olmuş bence
Nekadar salak insanlar varya çok terbiyesiz bi insandan kurtulmussun uzulme senin kiymetini bilenler de olucaktir elbet
Uyu uyan ve sabaha unutmuş ol ayrıca bu zamanda yakışıklılığa bakan mı kalmış
Onun kalbi çirkinmiş boşver kendi karakterini dökmüş ortaya hiç takılma güçlü ol ağlama
Anladığıma göre sosyal medyadan tanıştınız, sahte bir hesap olabilir yani arkadaşların sadece seninle eğleniyor olabilir. Sen hep bardağa dolu tarafından bak, olur deseydi öyle bir insan ile iletişime devam edecektin.
Heey böyle insanlar için üzülmeye değmez. Kendi fotoğrafını attı mı bilmiyorum ama kendi kusurlarını başka birinde görünce böyle bir tepki verebilmis olabilir. Sıkma canını.
Allah seni çok güzel yaratmış. Görmesem bile şahidim. Onun içi çirkinmiş.
aga bee o senin kalbinin güzelliği
kardeşim suit up yapıyorsun iyi giyinip kendi bakımını yapıp özgüvrnini toparlıyorsun zaten bu kızların geneli kendini beğenmiş onun için fazla takma kadana rahat ol
ulan üzüldüm bu gece de senin için yakıyoruz seni üzen K*h*b€ rahat uyuyamaz inş
Ne üzülüyorsun o çirkin dedi diye Allah'ın yarattığı en güzel varliksin sen o kezban insanlığına baksın s... Et bosver
Böyle kıt bir şahıs için ağladığın için sana acıdım kardeşim.
Desin ne olmuş bu kadar ciddiye alma kızları. Ez geç.
2 aylık ilişkim de ilk zamanlardaki gibi hissetmiyorum 2 ay öyle sıkılacağım uzun bir ara değilki neden böyle oluyor
Yaa kıyamam. Üzülme sen ya. Var boyle yaratıklar. Banada engel atan falan olmuştu. Benimde başıma hep gelir.
Takma kardeşim ya o onun ayipligi herşeyi tip zanneden kafası sadece ona çalışan bı insandan zaten hayir gelmezdi
Baska bir hesaptan sen de çok bi s*ke benzemiyorsun de knka la olum bunu mu dert ediyn kızların çoğu abazalrdan kndini 5 klopatra sanıyor
Olabilir beğenmek zorunda degil kimse kimseyi sevmek konuşmak... Yoluna bakacaksın inşallah cok daha güzeli seni bulur
Beğenmek zorunda değil, ama Allah'ın yarattığına çirkin de dememeli. Şahsiyetsizlere çanak tutmayalım lütfen.
o dedi diye öyle olmuyorsun salla geç, böyle insanlar hep zarar verir çevresindekilere geri yazarsa sen engelle
ah be kuzum karaktersiz çok inan bana eminim ki değilsindir egosunu tatmin etmeye çalışmış sakın ağlama tek gözyaşına değmez
Asıl çirkin olan o. Sende engelle. O tavır ne öyle ya.
Aglama ya.
Kalbini kıran kişi senin için değerli değil bosver.
Yoluna bak o zaman de dostum yakışıklı olanını bul de gönder umrunda olmasın kimse vazgeçilmez değil
Off ya iste bu cok kotu ama takma bu senin tercihin degil kusur gorendedir onun gozleri bozuktur
sanaldan ilişki bu yüzden mantıksız herkesin göz zevkine güvenme fazla takma kafana
Sadece güzelliğe bakan insan ucuz insandır takma hayat devam ediyor
Ama olabilir böyle şeyler. Niye üzüldün ki bu kadar
Olabilir mi? O kişi insanliktan nasibini almamış
@Naber35 evet bende burada tanışıp çirkinsin deyip vazgeçtiğim çok oldu. Bu buralarda tanışmanın maalesef bi dezavantajı. Sen üzülme boşver.
Bu normal bir şey degil ama. Buradaki asıl cirkin olan şey sizlerin davranış biçimi
@Naber35 dezavantaj diyelim
Bir insan olgunsa, zekiyse ve iyi kalpliyse dış görünüşe önem vermez. Bunu hiçbir zaman unutma 🌹
Onun kriterlerine göre öylesindir. O öyle dedi diye çirkin olmuyosun ki
salla geç
Erkeğe hakaret etmek normal mi demek istiyorsun. O kadar umursamazsın ki bu ne rahatlık. Sende kesin feministlik vardır.
kafaya takılcak bir durum değil diyorum..
Sen de ona bı yerden ulaş Baska bı kadının resmini at sen bunla bir mısın yaz bak nası senın gıbı dagılıcak
Böyle yaparsak dağılır mı gerçekten
@Yağız34istanbul evet kadınların en hassas noktasıdır erkeklerin de aynı şekilde kimse erkek olsun kız olsn farketmez bu kelimeyi duymak uzer ve bılerek der insanlar cogu zaman foto atsın diye uygulanan psikolojik yontemdır aslında o attgnz fotodakı kadın guzel değildir sadece kıskırtma amaclı yapan cok ergen var
Bence çok ergence bi haraket ben olsam gülerdim demekki zoruna gitmiş gelmiş yememiş içmemiş bana resim atmış derim bide bence kız derki ben sana bakmadım bu kız mı sana bakıcam der daha çok dalga geçer biladerr
@cilekgril kızın guzel oldgnu dusunmuyorum ben
Bence ınstafake diye bir uygulama var oradan yarı cıplak kadın profilı koy karsı tarafa ve sahte sohbet olustur ekran goruntusu al bunlar varken sen kimsin hahaha iyi ki de engelledin ztn senı begenmıyodum ama senin gibi saygısız olmadgmdan diyemedim de emınımkı yakısıklısındır ama insanların hepsi zevkli deıl bunu unutma dusunsene turkan soray dururken barbara diye cocuk su tıpı begenıyolar cok guluyorum
Ya farketmez sonuç olarak böyle düşüncek hiçbişey yapmasın ya sallasın gittin ne uğraşacak
@cilekgril yapsın ıcı soguması lazım
Mesela erkekten ıntıkam alacaksınız dırek penısın bamya diyin zorlarına gıdıyor
Bomba yağdırdı n beeee
Kendine baksın o. Öyle birine duserki görür o
Kesin öyledir
Degmez kardesim yaa bu karaktersizlere degmezz
Asıl çirkin olan o. Boş ver bırak engellesin.
Sende senin kalbin kadar olamaz diyemedin mi?
Üzüldüm kardeşim günümüzde böyle.
Lahmacunselamı, bende üzüldüm şimdi
Kendi çok mu güzelmiş. Takma boş ver
Sen çok güzelsin ya mk kaşarı deseydin
İlgi alanların nelerse onlarla uğraş unutursun
Matuidinin sözü aklıma geliyor
sende ondan foto isteseydin boşver hadsizi
birbirinizi görmeden mi konuşmaya başladınız
Boşver öyle şeyleri knk troll dur onlar
Böyle görgüsüzleri kafana takma
Böylelerinin arkasından uzulmeye değmez kardesim
Olur böyle şeyler çok dert etme
Dua et öyle bi insandan kurtulduğuna..
Takma kafana olur böyle şeyler.
Karakterini belli etmis
Oda karaktersizmis o bence kendisine ağlasın.
Çok başıma geldi kanka alıştım artık.
S... et kardeşim kendi gerizekaliymis
Ben öyle durumda sohbeti kesiyorum tek
isim ver rencide edelim
Acizsin lan rezil herif kız için ağlıyor püü sana
Yaparlar öyle takmayacaksin
Ağlama bosver